شیش طاووق یکی از انواع غذاهای محبوب است که به راحتی و در مدت زمانی کمی می توانید این غذای خوشمزه را تهیه کنید و به عنوان یک غذای لبنانی است. از این رو، اگر شما نیز تمایل به تهیه این غذا دارید و به دنبال دستور تهیه آن هستید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه شیش طاووق همراه ما باشید.

آموزش طرز تهیه شیش طاووق
تهیه این غذا نیاز به یک سری مواد ساده دارد که امروزه این غذا در بین بیشتر افراد، طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است. در ادامه مطلب، دستور تهیه آن را با یک روش ساده و خوشمزه آموزش می دهیم تا بتوانید به راحتی آن را تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم
- سینه مرغ : یک عدد کامل
- پیاز : دو عدد متوسط
- فلفل دلمه ای : یک عدد
- گوجه فرنگی : یک عدد
- ماست : دو قاشق غذاخوری
- سرکه سیب : دو قاشق غذاخوری
- سویا سس : یک قاشق غذاخوری
- سیر : سه حبه
- روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری
- عسل : یک قاشق غذاخوری
- سس کچاپ : یک قاشق غذاخوری
- پاپر و زنجبیل : به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
دستور تهیه
ابتدا یکی از پیازها را به شکل خلالی درشت خرد کرده و با سیر خرد شده داخل کاسه بزرگ بریزید، سپس ماست را با سس کچاپ ، روغن زیتون، سس سویا و عسل به کاسه بیفزایید.
حالا سرکه سیب را با مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر زنجبیل بیفزایید سپس مواد را باهم ترکیب کنید و بعد سینه مرغ به شکل مکعبی مانند جوجه کباب خرد نمایید.
در مرحله بعدی گوشت مرغ خرد شده را به کاسه بیفزایید و با مواد دیگر به خوبی ترکیب کنید سپس با سلفون روس کاسه را پوشانده و اجاره دهید به مدت دو ساعت داخل یخچال بماند.
حالا کاسه را از یخچال خارج کرده و بعد پیاز باقی مانده و فلفل دلمه ای را به مکعبی خرد کرده و بعد گوشت مرغ را با فلفل دلمه و پیاز یکی در میان سیخ بزنید.
حالا سیخ های کباب را روی گریل یا تابه بگذارید تا کباب شوند، اگر بخواهید کباب ها را داخل تابه بپزید بهتر است ابتدا تابه را با کمی روغن چرب نمایید و بعد از پخت یک سمت کباب، سمت دیگر آن را بپزید.
در مرحله پایانی موادی که به منظور طعم دار کردن گوشت مرغ استفاده کرده بودید را داخل تابه مناسبی ریخته و روی حرارت گذاشته و بعد از غلیظ شدن با همراه شیش طاووق با نان مخصوص ابن غذا یا در کنار کته نوش جان کنید.

شما دوستان با کلیک بر روی طرز تهیه خاشلاما و طرز تهیه پاستا آرابیاتا می توانید با نحوه تهیه آن ها آشنا شوید.