ماهان شبکه ایرانیان

دانستنیهای پزشکی

منیزیم،قدرت مغز را افزایش می‌دهد بررسی‎های جدید نشان داده است که منیزیم می‌تواند قدرت مغز را افزایش دهد

دانستنیهای پزشکی
منیزیم،قدرت مغز را افزایش می‌دهد
بررسی‎های جدید نشان داده است که منیزیم می‌تواند قدرت مغز را افزایش دهد. پژوهشگران چینی با بررسی تاثیر منیزیم بر مغز دریافته‌اند که افزایش مصرف منیزیم موجب تقویت توانایی‌های ذهنی می‎شود.
پروفسور گوسونگ لیو که سرپرستی این تحقیق را بر عهده داشته است، در این‌باره می‎گوید: «وجود منیزیم برای عملکرد مطلوب و صحیح بسیاری از بافت‌های بدن ضروری است که از جمله آنها می‌توان به بافت مغزی اشاره کرد. ما در آزمایشات خود مشاهده کردیم که این ماده موجب بهبود انعطاف‎پذیری سیناپسی در سلول‎های مغزی کشت شده می‌شود.» از آنجا که افزایش میزان منیزیم مغز با مکمل‌های خوراکی قدیمی‏کار دشواری است، دکتر لیو و دستیاران وی یک ترکیب جدید منیزیم را تولید کرده‌اند که می‌تواند به میزان قابل توجهی منیزیم موجود در مغز را از طریق مکمل‌های رژیم غذایی تقویت کند. این پژوهشگران معتقدند این ترکیب گزینه‌ای مناسب برای پیشگیری یا کاهش ضعف حافظه ناشی از افزایش سن خواهد بود.
عوارض کم‏خوابی را جدی بگیرید
برخی افراد تصور می‎کنند کم‎خوابی به راحتی قابل جبران است و کمبود خواب ایجاد شده در طول یک هفته کاری را می‎شود به راحتی با ساعات بیشتر خواب در پایان هفته جبران کرد اما نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد، کمبود خواب مزمن نمی‌تواند به آسانی برطرف شود.
دانشمندان آمریکایی با بررسی تاثیرات کوتاه مدت و بلند مدت کمبود خواب متوجه شدند که نتایج منفی محرومیت از خواب در طولانی مدت موجب کندشدن عکس‎العمل‌های انسان در طول روز نسبت به مسایل مختلف می‌شود. به گفته پژوهشگران بیدار ماندن به مدت 24 ساعت متوالی به عملکرد فرد آسیب می‌رساند و قدرت ذهنی و سرعت عملکرد افراد را به شدن تحت تاثیر قرار می‎دهد. بزرگسالان در هر شبانه روز به 7 تا 9 ساعت خواب احتیاج دارند. کاهش این میزان خواب در طولانی مدت مشکلاتی مانند اختلالات حافظه و تضعیف سیستم ایمنی بدن ایجاد می‌کند. خواب آلودگی با تاثیر بر دفعات عکس العمل فرد زمینه‎ساز بروز بسیاری از سوانح و تصادفات می‎شود.

دانستنیهای پزشکی

کربوهیدرات کمتر، فشار خون پایین‎تر
بررسی‎های جدید نشان داده است رعایت رژیم غذایی کم‎کربوهیدرات بیشتر از رعایت کردن رژیم غذایی کم‎چرب و استفاده از داروهای کاهش وزن در کنترل و کاهش فشار خون بالا موثر است.
محققان دانشکده پزشکی دانشگاه دوک 146 فرد چاق و دارای اضافه وزن با میانگین سنی 52 سال را به مدت 48 هفته مورد بررسی قرار دادند. آنها به یک گروه از داوطلبان رژیم غذایی کم‎کربوهیدرات و به گروه دیگر داروی کاهش وزن دادند.
بررسی نتایج این تحقیق نشان داد، آن دسته از داوطلبانی که رژیم غذایی کم‎کربوهیدرات را رعایت کرده بودند، 9/5 درصد و آنهایی که از داروی کاهش وزن استفاده کرده بودند 8/5 درصد وزن خود را کم کردند.
هرچند میزان کاهش وزن در دو گروه تقریبا یکسان بود اما فشار خون در گروه اول بهتر و بیشتر تنظیم شد و فشار خون در گروهی از داوطلبان که کربوهیدرات را در غذای خود کم کرده بودند به طور چشمگیری نسبت به گروه دیگر کاهش یافت.
منبع:www.salamat.com
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان