سعادتی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به تخریب خانهای در میدان قیام، گفت: بلافاصله پس از اطلاع از این موضوع نامهای را خطاب به شهردار منطقه پیرامون توقف این تخریب نگارش کردم.
وی با بیان اینکه در این نامه درباره تخریب بنا در بخش شمال غربی میدان قیام که به ساختمان کفش ملی معروف شده نامهای نوشتم که بر اساس آن اعلام شد: «از آنجایی که جداره این ساختمان دارای ارزشهای معماری و تاریخی است مغتضی است دستور فرمایید ضمن جلوگیری از هرگونه اقدام شتابزده و تخریب آن، نسبت به بررسی در خصوص بکارگیری روشهای مقاومسازی و ایمنسازی محیط و معابر پیرامونی اقدام لازم صورت گیرد.»
سعادتی گفت: اقدامات ارزشمند انجام شده در خصوص ایمنسازی محیط شهری از سوی آن منطقه بدیهی است و اقدام به تخریب ساختمان ناایمن آخرین راهکار و روش برای افزایش ایمنی محیط شهری است و این اقدام در خصوص ساختمانهای با ارزش مستلزم انجام مطالعات دقیق امکانسنجی است.
مدیر بافت و بناهای تاریخی شهر تهران افزود: درست است که دادستانی از شهرداری خواسته تا نسبت به ایمنسازی این بنا اقدام شود اما تخریب به عنوان آخرین گزینه باید در دستور کار قرار گیرد.
وی در ادامه با اشاره به تعلل سازمان میراث فرهنگی در پاسخ به استعلام شهرداری منطقه 12، بیان کرد: یک هفته از نامه شهرداری منطقه به سازمان میراث فرهنگی میگذرد و لختی در پاسخگویی به این نامه جای سوال دارد.