ماهان شبکه ایرانیان

انسان‌ های موفق چگونه با افسردگی کنار می‌ آیند

افسردگی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های ذهنی شناخته‌شده است که تقریباً ۳۵۰ میلیون نفر در سراسر جهان را به خود درگیر کرده است. باور اینکه برخی از افراد بسیار موفق هم با این بیماری دست‌وپنجه نرم می‌کنند دشوار است. نیل آرمسترانگ، اِلِن دی‌جنرس، مجری مشهور، یا جی کی رولینگ نمونه‌هایی از این افراد موفق هستند.

افسردگی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های ذهنی شناخته‌شده است که تقریباً 350 میلیون نفر در سراسر جهان را به خود درگیر کرده است. باور اینکه برخی از افراد بسیار موفق هم با این بیماری دست‌وپنجه نرم می‌کنند دشوار است. نیل آرمسترانگ، اِلِن دی‌جنرس، مجری مشهور، یا جی کی رولینگ نمونه‌هایی از این افراد موفق هستند.

اما این افراد چگونه بر افسردگی خود غلبه می‌کنند؟ بسیاری از این افراد برای درمان به سراغ مدیتیشن می‌روند، اما راه‌های دیگر مقابله با این بیماری چیست؟ با بنیتا همراه شوید تا پاسخ خود را پیدا کنید.

روان‌درمانی

فرقی نمی‌کند که در چه زمینه‌ای مشغول به کار هستید، هرچقدر هم که مشهور باشید روزی متوجه خواهید شد که به‌تنهایی از پس همه‌ی کارها بر نخواهید آمد.

 اغلب مشاهده می‌کنید که افرادی با شغل‌های پراسترس در کنار کار خود جلساتی را نیز با روان‌درمانگرها برگزار می‌کنند. وقت گذراندن با این افراد متخصص یا رفتن به دیدار یک روان‌شناس یکی از مهم‌ترین کارهایی است که شما می‌توانید برای مقابله با این بیماری انجام دهید. این کار به شما در بلندمدت کمک شایانی خواهد کرد.

افسردگی یک نقطه‌ضعف نیست

یکی از دشوارترین چیزهایی که افراد افسرده با آن دست پنجه نرم می‌کنند بدنامی حاصل از اسم افسردگی است. تشخیص بیماری افسردگی یک فرد به اشتباه یک گناه بزرگ و خطا از سوی او تلقی شده و ضعف او را می‌رساند؛ اما این موضوع حقیقت ندارد. این چیزی است که افراد موفق بر آن غلبه می‌کنند.

افسردگی و بیماری ذهنی ضعف نیست. کسی که دارای این بیماری یا سایر بیماری‌های ذهنی است نیز می‌تواند در زمره‌ی افراد موفق قرار بگیرد.

شناسایی علائم افسردگی برای بسیاری از افراد، توضیحی در جهت کمک به آن‌ها، به‌منظور مشخص شدن دلیل عدم علاقه‌ی آن‌ها به بیرون آمدن از تخت خواب و یا لذت نبردن از تفریحات سالم است. برای مطالعه‌ی بیشتر به مطلب 5 نشانه‌ کمتر شناخته‌ شده که می ‌تواند ناشی از افسردگی شما باشد مراجعه کنید.

افسردگی

علائم افسردگی در افراد و حتی جنسیت‌ها متفاوت است. زنان بیشتر از مردان در معرض افسردگی قرار دارند. از هر 8 زن، 1 زن به این بیماری مبتلا است. یک بیمار زن اگر بخواهد با روش خود بر این بیماری غلبه کند، کاری دشوار را پیش رو دارد. به‌علاوه بروز هرگونه علائم ضعف ناشی از این بیماری می‌تواند توانایی‌های او را تحت‌الشعاع قرار دهد.

افراد موفق می‌دانند تشخیص بیماری افسردگی نشانه‌ای از ضعف آن‌ها نیست. این مسئله نشان می‌دهد که آن‌ها قدرتمند هستند اما کمی به کمک نیاز دارند.

تظاهر کنید که مشکلی ندارید

تظاهر کنید که مشکلی ندارید و تا زمانی به این کار ادامه بدهید که واقعاً حس کنید مشکلی ندارید. به خودتان جرات دهید و اعتمادبه‌نفس داشته باشید. این چیزی است که شما به آن نیاز دارید.

افراد موفق تنها این کار را انجام نمی‌دهند، بلکه با این نوع رفتار زندگی می‌کنند. این نوع رفتار چگونه در مورد افسردگی به کار گرفته می‌شود؟

گاهی اوقات که با افسردگی دست‌وپنجه نرم می‌کنید،‌ رفتاری دیگر از خود بروز دهید. رفتاری غیرواقعی اما مفید. زمانی که حوصله‌ی بلند شدن از تخت خواب را ندارید چون‌که تصور می‌کنید چیز باارزشی در این دنیا ندارید، نقش بازی کنید. یک لبخند مصنوعی زده و از جای خود بلند شوید.

تکرار این نقش شما را به ‌روزی می‌رساند که می‌بینید دیگر نقش بازی نکرده، ‌بلکه خودتان شده‌اید. شما با این کار بر افسردگی خود غلبه کرده‌اید.

غلبه بر افسردگی

خودشیفتگی؛ یک ابزار درمان

بسیاری از افراد از رفتن به پیش روان‌درمانگرها متنفر هستند زیرا دوست ندارند تا در مورد خود و مشکلاتشان صحبت کنند.

درحالی‌که خودشیفتگی اغلب به‌عنوان یک صفت ناپسند شناخته می‌شود، در این مورد یک ابزار محبوب برای غلبه بر افسردگی است. افراد  خود شیفته‌ی مبتلا به افسردگی در برابر روان‌درمانگر ها موضعی ندارند، صرفاً به این خاطر که آن‌ها هیچ مشکلی با صحبت کردن در مورد خودشان ندارند. این صفت در بازار تجارت نیز کارگشا است. اگر شما هم بتوانید از ابزار خودشیفتگی در جهت سالم آن استفاده کنید دیگران را به‌سوی خود جذب کرده و درهای موفقیت را رو به روی خود خواهید دید.

خودشیفتگی

اهمیت هدف‌گذاری

شما نمی‌توانید در هیچ کاری بدون هدف‌گذاری موفق شوید. حرکت کورکورانه در دنیای امروزی، نتیجه‌ای جز شکست برای شما به ارمغان نخواهد آورد. توانایی در هدف‌گذاری برای درمان این بیماری یکی دیگر از راه‌های مقابله با افسردگی است.

به‌جای رفتن به مطب روان‌درمانگر و گفتن این جمله که «من اینجا چه‌کار می‌کنم؟»، سعی کنید که از خودتان بپرسید که «امروز می‌توانم به چه هدفی دست پیدا کنم؟»

با روان‌درمانگرهایی مشورت کنید که اهدافی کوچک اما قابل‌دستیابی را برای شما معین کرده و به شما در درمان بیماری کمک می‌کنند. به خاطر داشته باشید که حتماً پس از دست‌یابی به هدف تعیین‌شده‌ی خود، به خودتان پاداش بدهید.

افسردگی شوخی نیست. اگر حس کردید که شما هم دارای علائم این بیماری هستید، از یک روانشناس خوب وقت گرفته و به دیدن او بروید. فراموش نکنید که راه‌های خوبی وجود دارد که شما می‌توانید به وسیله‌ی آن ها بر این بیماری پیروزی شوید. میلیون‌ها نفر از مردم جهان باوجود داشتن افسردگی زندگی خوبی دارند. هیچ دلیلی وجود ندارد که شما نتوانید بر این مشکل غلبه کنید.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان