ماهان شبکه ایرانیان

نکاتی کلیدی برای انتخاب نام دامنه دات کام مناسب

بنابراین، چگونه می‌شود از مزیت‌های پسوند دات کام بهره برد، در حالی که به سختی می‌شود دامنه مناسبی پیدا کرد؟ راه‌های زیادی برای یافتن یک نام برای دامنه‌ای با پسوند دات کام وجود دارد. در اینجا ۸ نکته را می‌خوانید که به شما در پیدا کردن یک دامنه دات کام عالی کمک می‌کند.


dot-com-main-image

برای ثبت یک دامنه، همه افراد، اول از همه به سراغ دامنه‌ای با پسوند دات کام com. می‌روند. تقریبا 30 سال است که وبسایت‌های با کیفیت خبری، سرگرمی، کسب و کار و… به سراغ پسوند دات کام رفته‌اند و از این رو، به یکی از پر کاربردترین، قابل اعتمادترین و مشخص‌ترین پسوند در بین دامنه‌ها، در سراسر جهان تبدیل شده است. تمام 500 شرکت نشریه Fortune و بسیاری دیگر از استارتاپ ها دارای پسوند دات کام در نام دامنه خود هستند. متخصصان و کارشناسان دامنه و برندینگ هم با این موضوع که پسوند دات کام نسبت به سایر دامنه‌ها ارجعیت دارد، موافق هستند.

بنابراین، چگونه می‌شود از مزیت‌های پسوند دات کام بهره برد، در حالی که به سختی می‌شود دامنه مناسبی پیدا کرد؟ راه‌های زیادی برای یافتن یک نام برای دامنه‌ای با پسوند دات کام وجود دارد. در اینجا 8 نکته را می‌خوانید که به شما در پیدا کردن یک دامنه دات کام عالی کمک می‌کند.

1. از صفات و عبارات اضافی متناسب با کارتان استفاده کنید. اگر ایده و نام اولیه انتخابی شما ثبت شده است، از صفات و عبارات اضافی استفاده کنید. من برای دامنه TheJeannieMcPherson.com ثبت نام کردم و فهمیدم که این دامنه خوبی است. اگر دامنه را برای کسب و کارتان می‌خواهید، سعی کنید از کلماتی استفاده کنید که کار شما را توصیف و شرح می‌دهد، یا اینکه شرکت شما را وصف می‌کنند؛ مانند construction: ساخت وساز، dentistry: دندان پزشکی، partners: شرکا و… . مثلا اگر نام شرکت شما example است و در حوزه ساختمان سازی فعالیت دارد، می‌توانید از دامنه ExampleConstruction(s).com استفاده کنید یا اگر برای مطب دندان پزشکی می‌خواهید دامنه‌ای ثبت کنید، می‌توانید از ExampleDentistry.com استفاده کنید.

2. نام مکان‌ها را به دامنه اضافه کنید. امروزه کسب و کارهای زیادی پیدا می‌شوند که بصورت محلی و منطقه‌ای فعالیت دارند. استفاده از نام منطقه در دامنه، باعث می‌شود وبسایتتان بومی‌تر می‌شود و در جستجوها هم بیشتر دیده می‌شود. یک نمونه عالی، شرکت تشک سازی است که در شهر آستین تگزاس فعالیت دارد و دامنه‌های دات کام زیادی بر اساس نام منطقه ثبت کرده و ورودی خوبی از جستجوها داشته است.

3. کلمات کلیدی را اضافه کنید. پژوهش‌های صورت گرفته اخیر توسط شرکت‌های Verisign و comScore، حاکی از آن است که استفاده از کلمه کلیدی در دامنه، باعث دریافت کلیک‌های بیشتر می‌شود. دلیل آن هم این است که کاربران موتورهای جستجو، دو برابر بیشتر علاقه مند به کلیک بر روی دامنه‌ای، حاوی کلمه کلیدی مورد نظر، نسبت دامنه‌ای فاقد کلمه کلیدی مورد نظر هستند.

4. برند یا کسب و کارتان را به شیوه‌ای خاص تعریف کنید. بسیاری از شرکت‌های موفق، با اضافه کردن یا حذف یک حرف از یک کلمه رایج، دامنه‌ای خاص انتخاب کرده‌اند، مانند Tumblr. یا با ترکیب دو کلمه رایج و یا با ترکیب دو کلمه در یک کلمه مانند Facebook و Instagram. استفاده از یک کلمه رایج در زمینه‌ای جدید مانند Yahoo. داشتن کمی خلاقیت می‌تواند گزینه‌های زیادی از دامنه دات کام جلوی شما بگذارد. این همان کاری است که آژانس InkHouse و شرکت امضای الکترونیک Docusign انجام دادند.

5. سوال: مشتری برای پیدا کردن کسب و کار من، در مرورگر چه چیزی تایپ می‌کند؟ برای مثال، نام کسب و کاری با موضوع تعمیرات منزل در شهر بوستون، «مک فرسون و پسران – McPherson and Sons» است، اما دامنه وبسایت آن‌ها bostonhomerepairservices.com است، این عبارت راحت‌تر در ذهن مردم می‌ماند و احتمال جستجوی آن بیشتر است.

6. از مخفف استفاده کنید. شرکت‌های مانند ای او ال – AOL، آی بی ام – IBM و بی ام دبلیو – BMW، همگی از مخفف در برندها و نام دامنه‌شان استفاده کرده‌اند. شما هم می‌توانید استان‌ها، کشورها و حرفه‌ها را در دامنه‌تان مختصر و مخفف کنید، مثل: New York City – ن‍یو ی‍ورک س‍یتی > NYC، و United States of America – ی‍ونایتد اس‍تیتس آو امریکا > USA یا Certified Public Accountant – س‍رتیفاید پ‍ابلیک اکانتنت > CPA. نمونه ایرانی آن: ش‍ماره حساب ب‍انکی ایران > شبا.

7. از نام صفحه اجتماعی‌تان استفاده کنید. بسیاری از افراد و کسب و کارها، سفر تجاری‌شان را از رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی آغاز کردند. پس چرا از همان نام به عنوان دامنه دات کام استفاده نکنیم؟ شما می‌توانید دامنه را به وبسایتتان اشاره کنید یا دقیقا همان نام صفحه در شبکه‌های اجتماعی را انتخاب کنید. مثلا من از JeannieMcP.com با اشاره به صفحه توییترم استفاده کردم.

8. از ابزارهای پیشنهاد دامنه استفاده کنید. وبسایت domainscope.com به شما کمک می‌کند تا نام مناسبی انتخاب کنید. برای کار باید کلمه کلیدی مورد نظرتان را وارد کنید. ابزاری هم برای یافتن دامنه‌های منقضی شده وجود دارد.

9. از پسوندها و پیشوندهای رایج استفاده کنید. پیشوندها و پسوندهایی هستند که هم دامنه مناسبی برای شما ایجاد می‌کنند و هم تعریفی از وبسیات و کسب و کار شما دارند. پسوندهایی مانند store یا shop برای فروشگاه‌های اینترنتی مناسب‌اند. در عین حال، پسوندهایی وجود دارد که مختص ایران است. پسوندهای کالا و یاب، دو مورد از این‌ها هستند و دیجیکالا و کلیک یاب، از نمونه‌های آن اند. گستردگی و تعداد زیاد دامنه‌های ثبت شده با این پسوندها، سبب شده تا عمومیت پیدا کنند و کلمه کلیدی را هم شامل شوند. فروشگاه تهران کالا هم از پسوند استفاده کرده و هم مورد 2 را مورد توجه قرار است. با دیدن نام‌های تجاری زیادی که اینگونه ساخته شده‌اند، می‌توانید اطمینان داشته باشید که نامی قابل قبول خواهید داشت.

.

منابع: inc و تکرا

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان