بدن ما به غذاهای فست‌فود به همان شکل واکنش نشان می‌دهد که به یک عفونت باکتریایی. طبق آخرین مطالعات آزمایشگاهی که روی موش  انجام شده است ، موش‌ها به میزان مساوی با یک علاقه‌مندبه  فست فود بالا چربی‌، شکر و نمک برای یک ماه دریافت کردند و مصرف میزان سبزیجات و میوه تازه و فیبر بسیار کم بوده است. با مصرف این رژیم غذایی برای یک ماه مشخص شد که تعداد سلول‌های ایمنی موجود در خون  به شدت افزایش پیدا کرده است، درست به همان میزانی‌ که در عفونت باکتریای و میکروبی در بدن دستگاه ایمنی واکنش نشان می‌دهد.

علاوه بر آن اعلام هشدار دهنده فست فود برای سلامتی‌ به نظر می‌رسد که اثر بسیار طولانی‌ مدت تر دارد، دستگاه ایمنی بدن ما دارای یک مشخصه است و آن هم این است که همیشه واکنشی را که به یک عامل بیگانه داشته به یاد می‌سپارد و این در مورد فست فود نیز صدق می‌کند.

رژیم غذایی ناسالم می‌تواند باعث افزایش تعداد سلولهای ایمنی در خون شود، به ویژه گلوبول‌های سفید خون. دانشمندان همینطور در این تحقیقات به نتایج جالبی‌ در زمینه تست ژنتیکی‌ رسیدند که در آن نوع خاصی از ژن در فرد که دقیقا در زمان واکنش به بیماریهای عفونی واکنش نشان می‌دهد، فعال می‌شود. به زبان ساده تر وقتی که دستگاه ایمنی بدن شما شروع واکنش به فست فود می‌کند، بعید است که فقط با عوض کردن رژیم غذایی با یک رژیم غذایی سالم عوارض آن معکوس شود و این موضوع می‌تواند روی سلامت کلی‌ فرد اثر منفی‌ داشته باشد و یک زنگ خطر مهم است. دانشمندان بر این باور هستند که همین مکانسیم یکی‌ از عوامل مهم بالا بردن خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن و التهابی مثل دیابت است چرا که مصرف فست فود دستگاه ایمنی بدن را در حالت هشدار قرار می‌دهد درست مثل زمانی که بیماری عفونی‌ وجود دارد.

این نتایج در کل بیش از پیش در مورد محدود کردن و حتی حذف کردن  خوردن این مواد غذایی در رستوران‌های  زنجیره‌ای هشدار می‌دهد، چرا که می‌تواند اثر طولانی‌ مدت داشته باشد. مثلا این باور که کودکان و افرادی که اضافه وزن ندارند می‌توانند از این مواد غذایی مصرف کنند کاملا غلط است چرا که اثر آن مثل مبتلا شدن به بیماری می‌تواند در بدن باقی بماند و در آینده خطر ابتلا به بیماری‌هایی مثل دیابت، بیماری قلب وعروق را زیاد کند.