ماهان شبکه ایرانیان

ارائه Assistant برای همه موبایل های اندرویدی، بهترین اقدام گوگل در سال ۲۰۱۷

دستیار صوتی محبوب گوگل که با نام ساده اسیستنت شناخته می شود، به زودی در اختیار هر تلفن هوشمندی که از اندروید مارشمالو برخوردار است قرار می گیرد. این در حالی است که پیش از این فقط موبایل های پیکسل و اپلیکیشن پیام رسان الو از مزایای آن بهره مند بودند.

ارائه Assistant برای همه موبایل های اندرویدی، بهترین اقدام گوگل در سال 2017

دستیار صوتی محبوب گوگل که با نام ساده اسیستنت شناخته می شود، به زودی در اختیار هر تلفن هوشمندی که از اندروید مارشمالو برخوردار است قرار می گیرد. این در حالی است که پیش از این فقط موبایل های پیکسل و اپلیکیشن پیام رسان الو از مزایای آن بهره مند بودند.

خوشبختانه گوگل تصمیم گرفت این دستیار صوتی را برای عموم کاربران موبایل های اندرویدی نیز منتشر کند و این اتفاق حتی به یک آپدیت سیستمی هم نیاز نخواهد داشت و احتمالاً هوشمندانه ترین حرکتی است که مانتن ویویی ها در سال 2017 انجام داده اند.

همانطور که می دانید سامسونگ می خواهد دستیار صوتی اختصاصی خودش به نام بیکسبی را درون گلکسی اس 8 قرار دهد و هیچ تمایلی برای بهره مندی از محصول گوگل ندارد؛ هرچند که حالا همه چیز به انتخاب خود کاربر بستگی دارد.

بدون تردید توانایی انتخاب از بین گزینه های موجود یکی از الزاماتی است که باید در اختیار کاربری قرار گیرد که صدها دلار صرف تهیه یک موبایل هوشمند کرده است.

شاید در نگاه نخست تصور کنید گوگل دستیار صوتی انحصاریش را در اختیار جمع بیشتری از دیوایس های اندرویدی قرار داده چون می خواهد به کاربرانش بیشتر خدمت کند؛ اما این تمام ماجرا نبوده و می دانیم که سامسونگ در این امر دخیل بوده است.

چطور؟ بیش از 300 میلیون دستگاه موبایل اندرویدی سامسونگ در سال 2016 به فروش رسیده است و می دانیم که در حال حاضر برترین برند تولیدکننده موبایل مبتنی بر سیستم عامل گوگل، کره ای ها هستند.

بنابراین اگر حداقل 300 میلیون موبایل از گوگل اسیستنت پشتیبانی نکنند، به مرور زمان بیکسبی به دستیار صوتی پیش فرض و شناخته شده اندرویدی ها تبدیل می شود و دستاورد گوگل فراموش خواهد شد.

البته این ادعا به معنای آن نیست که حضور استیستنت در خانواده تلفن های هوشمند گلکسی، موفقیت حتمی به همراه خواهد داشت، اما نبود آن به احتمال زیاد موجب به خطر افتادن همه گیری و موفقیتش خواهد بود.

اسیستنت تمام مزایایی که سرویس فعلی «گوگل ناو» دارد را در اختیار قرار می دهد و در بطن حساب کاربری گوگل شما قرار خواهد گرفت. اما هنگام استفاده به راحتی متوجه خواهید شد که با دستیاری به مراتب هوشمندتر و قابل اتکاتر طرف هستید.

بدیهی است که این هوشمندی بیشتر متکی بر جمع آوری داده های بیشتر و اطلاعات دقیق تر از حجم بیشتری از کاربران است. یقیناً برای گوگل هم مهم است که شما در طول روز چه مسیرهایی را طی می کنید یا غذای مورد علاقه تان را از چه رستورانی سفارش می دهید.

چرا؟ چون جمع آوری داده بستر اصلی درآمدزایی اینگونه سرویس ها است؛ گوگل یا هر شرکت ارائه دهنده سرویس های رایگان، عاشق چشم و ابروی کاربران نیستند، بلکه به فکر درآمدزایی بیشتر اند.

از طرفی وقتی موبایل پیکسل روانه بازار شد، اغلب قریب به یقین کارشناسان مدعی شدند که اسیستنت به زودی در اختیار سایر موبایل های اندرویدی نیز قرار خواهد گرفت؛ چراکه این دستیار هوشمند برای بقا به اطلاعات و داده های بیشتر نیاز دارد.

تصور کنید 300 میلیون دستگاه گلکسی و میلیون ها برند دیگر به جمع دیوایس های اختصاصی گوگل و همینطور تلویزیون های اندرویدی اضافه شوند؛ به این ترتیب استیستنت روز به روز بزرگتر می شود.

شکی نیست که هر کدام از کمپانی های سامسونگ و گوگل می توانند به صورت مستقل به موفقیت های لازم دست یابند، اما یک رقابت سالم در میان دو دستیار صوتی می تواند به ارتقای تجارت صنعت تلفن های هوشمند کمک شایانی کند.

اما هر شرکتی منافع خودش را در اولویت قرار می دهد و کره ای ها به نوبه خود دوست دارند با سرمایه گذاری در زمینه هوش مصنوعی و ارائه بیکسبی، درآمدزایی بیشتری داشته باشند و در سوی مقابل گوگل نیز می خواهد از این بستر بی بهره نماند.

جدا از مباحث مربوط به همکاری و درآمدزایی، در اختیار داشتن اسیستنت در تمام موبایل های گلکسی حال حاضر بازار به نفع کاربران بی شمار نسخه های قدیمی تر است.

از طرفی صاحبان پرچمداران جدید سامسونگ نیز می توانند کیفیت و عملکرد اسیستنت و بیکسبی در رقابت با یکدیگر را سنجیده و بهترین گزینه برای مصارف روزانه خودشان را انتخاب نمایند.

این نکته اصلی ماجرای مورد بحث است؛ برنامه های جدید گوگل نه فقط به سود خود کمپانی خواهد بود، بلکه می توان از آن به عنوان بهترین تصمیم و استراتژی در سال 2017 یاد کرد که منفعتی بزرگ برای کاربران بی شمار پلتفرم اندروید به همراه خواهد داشت.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی