به گزارش الف، شهرداری و شورای شهر تهران از زمان آغاز به کار تا به امروز که کمتر از یک سال می باشد اقدامات پر سر و صدا بسیاری انجام داده اند. اقداماتی که نه تنها حاصلی برای شهروندان تهرانی نداشته بلکه بعضا نشان دهنده نگاه سیاسی و عدم توجه نهاد مدیریت شهری به حل مشکلات واقعی شهر می باشد. از این نوع اقدامات می توان به ورود شورای شهر تهران به اعتراضات دی ماه در کشور اشاره کرد.
در آخرین مورد خبری در روزهای اخیر در مورد سفره هفت سین منتشر شد که مشخص نیست وقتی شهرداری و شورای شهر دائما دم از نبود درآمدهای شهری می زنند چرا چنین هزینه غیرضروری صورت می گیرد. با این اوصاف باید گفت اولین اقدام شورا باید حذف چنین هزینه های زائد و اسراف بیت المال باشد و تیم مدیریت شهری خصوصاً شورای شهر خوب است در مرحله اول کنترلی بر روی چنین هزینه هایی در شهرداری داشته باشد.
خبری که دیروز در رسانه ها منتشر شد این بود که چیدمان سفره هفت سین برای شورای شهر تهران 14 میلیون تومان هزینه در برداشته است. در واقع بر اساس فاکتوری که به سازمان میادین ارسال شده هزینه چیدمان سفره هفت سین در شورای شهر تهران و سازمان میادین بیش از 14 میلیون تومان هزینه در پی داشته است.
البته اداره کل ارتباطات و بین الملل شورای شهر بعد از انتشار این خبر متنی را منتشر کردکه« فاکتور منتشر شده مبنی بر سفره هفتسین 14 میلیون تومانی شورای شهر تهران هنوز پرداخت نشده و سازمان میادین و تره بار شهرداری تهران موظف است نسبت به ارزیابی دقیق ارقام فاکتور اقدام کند».
البته در ابتدای این متن عنوان شده که «فاکتوری حاوی ارقام غیرواقعی بابت هزینه تهیه سفره هفتسین نوروز در شورای شهر تهران» می باشد که طبیعتا این پاسخ با برخی دیگر از قسمت های متن که در بالا به آن اشاره شد و بر اساس سند منتشره مغایرت دارد.
البته چنین هزینه هایی قبلا در شورای شهر تهران صورت گرفته بود. مثلا در ابتدای آغاز به کار شورای شهر تهران، معاونت امور مالی و اجرایی شورا اقدام به خرید 21 عدد تبلت 4 میلیون و 570 هزار تومانی و 21 دستگاه پژو پارس 42 میلیون و 300 هزار تومانی برای اعضای شورای شهر تهران کرد. هزینه ای که برای این موضوع صرف شده حدود یک میلیارد تومان بود. انتشار اسناد این خریدها و واکنشهای انتقادآمیز به آن در فضای مجازی، برخی اعضای شورای شهر را مجبور به پاسخگویی کرد. اعضای شورا در پاسخ به چنین هزینه هایی به هوشمندسازی و سیستم اتوماسیون مکاتبات و استهلاک خودروهای قبلی اشاره کرده بودند.
این در حالی بود که گفته می شد از عمر خودروهای قبلی صرفاً پنج سال گذشته بود و نکته مهم تر این که چرا شورای شهر تبلت چهار میلیون و نیمی خریداری کرده بودند و چنین هزینه هایی چه نسبتی با آبادانی تهران داشت و آیا اعضای شورا نمی توانستند از امکاناتی که در دوره های قبل بوده استفاده کنند؟