ماهان شبکه ایرانیان

مدیرعامل خانه کتاب به مهر خبر داد؛

آغاز پالایش فهرست «اهل قلم» با هدف «ایجاد عدالت»

مدیرعامل خانه کتاب از آغاز فرآیند پالایش فهرست «اهل قلم» در این موسسه، با هدف «برقراری عدالت در ارائه خدمات به اهل قلم واقعی» خبر داد.

آغاز پالایش فهرست «اهل قلم» با هدف «ایجاد عدالت»

نیکنام حسینی‌پور مدیرعامل موسسه خانه کتاب در گفتگو با خبرنگار مهر، از برگزاری چند جلسه با هدف اصلاح آئین‌نامه‌های مربوط به خدماتی که این موسسه به اهالی قلم ارائه می‌کند خبر داد و گفت: ما در حال اصلاح و بازنگری در آئین‌نامه‌ها هستیم و بعد از این مرحله، در یک کمیته فهرست ثبت شده از اهالی قلم در خانه کتاب را پالایش خواهیم کرد.

همزمان با شروع پالایش فهرست «اهل قلم» امکان ثبت نام جدید در سایت اهل قلم موقتاً منتفی شد

مدیرعامل خانه کتاب با بیان اینکه «ما فکر ‌می‌کنیم خود اهالی قلم هم با این رویه موافق‌تر باشند»، افزود: علاوه بر بحث پالایش فهرست مذکور، ما معتقدیم باید سایر فعالان در حلقه‌های مختلف صنعت نشر اعم از ویراستاران، تصویرگران، پدیدآورندگان، نویسندگان، مترجمان و ... دیده شوند و نباید تنها یک یا چند حلقه از زنجیره بزرگ صنعت نشر کتاب را مورد توجه داشت.

وی همچنین بر لزوم ارائه خدمات این موسسه به تمامی فعالان در حلقه‌های مورد اشاره «به مساوات» تاکید کرد و ادامه داد: این در حالی است که شاخص‌های ما برای ارائه این خدمات، فعلاً کمی است و نه کیفی و مثلاً ما در برخی مناسبت‌ها مانند نمایشگاه کتاب تهران، 250 هزار تومان بن کتاب به همه اهل قلم می‌دهیم که این به عدالت نزدیک نیست.

حسینی‌پور با بیان اینکه خانه کتاب در دوره مدیریت جدید خود این رویه را اصلاح خواهد کرد، گفت: ما باید بین یک نویسنده پیشکسوت و یک نویسنده جوان، تفکیک قائل شویم؛ مسلماً تفاوت وجود دارد میان کسی که 5 سال طول می‌کشد تا یک کتاب پژوهشی و در خور توجه و اثرگذار را تقدیم جامعه کند، با کسی که در سال 4، 5 عنوان کتاب نه چندان با اهمیت چاپ می‌کند.

وی پیشتر هم نواقص آئین‌نامه‌های موسسه متبوعش را در رابطه با خدماتی که به اهل قلم ارائه می‌کند، یادآور شده و به مهر گفته بود که «موجب شگفتی است که بر اساس آئین‌نامه‌های موجود خانه کتاب بزرگانی مانند غلامحسین ابراهیمی دینانی و سیدجواد طباطبایی تنها به خاطر اینکه تعداد کتاب‌های کمتری در سال منتشر می‌کنند، مشمول دریافت بن کتاب اهل قلم خانه کتاب نمی‌شوند!».

یادآوری می‌شود، بر اساس آمارهای بانک اطلاعات خانه کتاب، واحد اهل قلم این موسسه از سال 1381 فعالیت خود را آغاز کرده و در حال حاضر تعداد 19 هزار و 814 نفر نام خود را به عنوان اهل قلم در سامانه مربوطه ثبت کرده‌اند که خانه کتاب هم براساس آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های مصوب، خدماتی از قبیل صدور کارت اهل قلم، صدور بن الکترونیک، معرفی به صندوق اعتباری هنر جهت عضویت، بیمه تامین اجتماعی، بیمه تکمیلی و عمر و حوادث و همچنین استفاده از تسهیلات، را به آنها ارائه می‌کند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان