مواد لازم برای ران مرغ سوخاری همراه با سس ماست
- ماهیچه مرغ:6عدد
- آرد:4 قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل :به میزان لازم
- فلفل قرمز:یک دوم قاشق سوپ خوری
- آبلیمو:3 قاشق سوپ خوری
- تخم مرغ:2عدد
- پودر سوخاری :1 پیمانه
- پنیر پارامسان :80گرم
- لیمو ترش تازه :1عدد
- ماست :1 پیمانه
- روغن :به میزان لازم
طرز تهیه ران مرغ سوخاری همراه با سس ماست
ابتدا ماهیچه های مرغ را پوست کنده ، آنگاه به نمک ، فلفل و آب لیموی ترش آغشته می کنیم و می گذاریم به مدت 60 دقیقه بماند. پنیر پارامسان رنده شده را با پودر وخاری مخلوط می کنیم . ماهیچه مرغ را در آردغلتانده ، تخم مرغها را با چنگال به هم زده ، ماهیچه های مرغ را با مایه تخم مرغ آغشته می کنیم و مجددا درمخلوط پودر سوخاری می غلتانیم ، سپس آن را در روغن داغ سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شود. پس از سرخ کردن ، آنها را به شکل دایره روی برگهای کاهو در ظرف موردنظر قرار داده و به دلخواه تزیین می کنیم . این غذا بهتر است همراه با سس ماست سرو شود.
طرز تهیه سس ماست
ابتدا ماست را مقداری می زنیم ، سپس نمک و فلفل قرمز و آبلیمو را به آن اضافه می کنیم و مایه را کاملا مخلوط می کنیم تا یک دست شود.
نکات تکمیلی در مورد ران مرغ سوخاری
ران مرغ سوخاری جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
ران مرغ سوخاری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
طرز تهیه ران مرغ سوخاری همراه با سس ماست