ماهان شبکه ایرانیان

معاون وزیر نیرو؛

۹۰ درصد تولید انرژی‌های تجدیدپذیر کشور آبی و خورشیدی است

تهران - ایرنا - معاون وزیر نیرو با بیان اینکه ۹۰ درصد تولید انرژی‌های تجدیدپذیر کشور، آبی و خورشیدی است، افزود: ظرفیت تولید انرژی‌های تجدیدپذیر کشور در سال ۹۶ به حدود ۷۰۰ تا ۸۵۰ مگاوات خواهد رسید.

90 درصد تولید انرژی‌های تجدیدپذیر کشور آبی و خورشیدی است
به گزارش ایرنا پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون) چهارشنبه به نقل از، سید محمد صادق‌زاده عنوان کرد: عمده این نیروگاهها در ظرفیت‌های 10، 20 تا 30 مگاواتی طراحی شده و مزیت ساخت آنها این است که تلفات چندانی در حوزه انتقال برق ندارد.
مدیرعامل سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر (ساتبا) با اشاره به ساخت نیروگاه‌های زباله سوز در کشور نیز گفت: 5 نیروگاه تولید برق از طریق انرژی حاصل از زباله در کشور راه اندازی شده که در مجموع، حدود 9 مگاوات ظرفیت تولید برق خواهند داشت.
صادق زاده ادامه داد: عمده این نیروگاه‌ها در شمال کشور بوده که تفاوت آن با سایر نیروگاه‌ها وابستگی آن‌ها با اقتصاد تامین زباله است.
مدیرعامل ساتبا با بیان اینکه در دنیا، نهادهای شهرداری‌ و زیست محیطی و مانند آنها برای ساخت این نیروگاه ها مشارکت می کنند، افزود: در ایران این نهادها برای همکاری و سرمایه گذاری در این زمینه اعلام آمادگی نکرده‌اند.
وی میزان درخواست سرمایه‌گذاران خارجی برای ساخت نیروگاه تجدیدپذیر در کشور را حدود سه میلیارد دلار ذکر کرد و افزود: تاکنون بخشی از آن محقق شده است.
صادق‌زاده ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر برای مدیریت بار تابستان 96 را حدود 450 مگاوات عنوان کرد و افزود: حدود 100 مگاوات این نیروگاهها خورشیدی است و در سه ماهه اول سال 96 به بهره‌برداری می‌رسد.
به گزارش ایرنا، ساخت نیروگاههای آبی، بادی، خورشیدی، زمین گرمایی و بازیافت از جمله راهکارهایی است که متخصصان تولید انرژی تاکنون موفق شده اند با ارایه طرح های مناسب، پیشرفت قابل توجهی در این بخش داشته باشند.
ایران نیز از این قافله عقب نمانده و با ساخت نیروگاههای برق آبی و بهره برداری از پتانسیل آب های سطحی و تولید سالانه انرژی گام در راهی گذاشته که چشم انداز روشنی را پیش رو دارد.
توجه به توسعه پایدار و اقتصادی تامین انرژی در گستره ملی، کاهش گازهای گلخانه ای به منظور جلوگیری از تخریب محیط زیست، گسترش ظرفیت های تولید و افزایش درآمدهای انرژی، جایگزین مصرف محصولات فسیلی از جمله نفت و گاز در نیروگاهها، استفاده حداکثر از پتانسیل برق آبی کشور و در نهایت صرفه اقتصادی این نوع نیروگاهها در زمان بهره برداری برای تعادل بخشی عرضه انرژی ارزان به مصرف کنندگان از جمله اهداف بخش تولید انرژی در کشور ما است.
برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با کانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:

https://t.me/irnaeco
اقتصام **1070** 1823 خبرنگار: فریبا بابائی ** انتشار: طاهره نبی اللهی
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی