مواد لازم برای دونات آب سیب
- جوز هندی آسیاب شده یک چهارم قاشق چای خوری
- آرد معمولی 1 پیمانه
- آرد سبوس دار 1 پیمانه
- شیرخشک یک چهارم پیمانه
- بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
- نمک 1 قاشق چای خوری
- دارچین یک چهارم قاشق چای خوری
- تخم مرغ، زده شده 2 عدد
- عسل 1 قاشق غذاخوری
- آب سیب طبیعی 1 پیمانه
- وانیل 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه دونات آب سیب
دمای فر را روی 325 درجه فارنهایت تنظیم نمایید. درون قالب ها را کمی چرب نمایید.
آرد معمولی، آرد سبوس دار، شیرخشک، بیکینگ پودر، نمک، دارچین و پودر جوز هندی را با هم مخلوط نمایید.
میان مخلوط آن ها حفره ای ایجاد کنید و تخم مرغ، عسل، آب سیب و وانیل را درون آن بریزید. همه مواد را خوب با هم مخلوط نمایید تا خمیر صاف و یکدست شود.
حدود دو سوم از قالب های دونات را از خمیر پر نمایید و آن ها را به مدت 8 الی 10 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید.
با نوک انگشت به آرامی روی دونات ها را فشار دهید در صورتی که مجدداً به حالت اول برگردد می توانید از کامل شدن زمان پخت آن ها مطمئن شوید. منتظر بمانید تا دونات ها سرد شوند، سپس آن ها را از قالب خارج کنید.
دونات های خوشمزه را بیش از این منتظر نگذارید که بی صبرانه آماده پذیرایی از شما هستند.
نکات تکمیلی در مورد دونات آب سیب
دونات آب سیب جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
دونات آب سیب را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
چجوری شیرینی دونات آب سیب را تهیه نماییم؟