خوشمزه ترین غذاهای اتریشی

اتریش زمانی مقر امپراتوری هابسبورگ بود و قلمرو این امپراتوری از غرب به فرانسه و از شرق به روسیه می رسید

خوشمزه ترین غذاهای اتریشی

معرفی غذاهای اتریشی

اتریش زمانی مقر امپراتوری هابسبورگ بود و قلمرو این امپراتوری از غرب به فرانسه و از شرق به روسیه می رسید. به همین دلیل آشپزی امروزه اتریش ترکیبی از غذاهای کشورهای مختلف اروپایی است. در این مطلب قصد داریم خوشمزه ترین غذاهای اتریشی را به شما معرفی کنیم که بسیار محبوب  و پرطرفدار هستند. در سفر به اتریش و شهرهایی مثل وین می توانید این غذاهای خوش طعم و لذیذ را امتحان کنید. با الی گشت همراه باشید.

شنیتسل وین

تافل اشپیتز ؛ Tafelspitz

یکی دیگر از غذاهای اتریشی تافل اشپیتز است که با استفاده از فیله گوشت گاو یا گوساله بخارپز تهیه می شود. اگر به غذاهای گوشتی علاقه دارید پیشنهاد می کنیم در سفر به اتریش این غذا را حتما امتحان کنید. برش های گوشت پخته شده را معمولا همراه با سبزیجاتی مثل سیب زمینی، هویج و ترب کوهی سرو می کنند. تافل اشپیتز در سرتاسر اتریش محبوب و پرطرفدار است و به ویژه در پاییز و زمستان بیشتر مصرف می شود.

تافل اشپیتز

گولاش اتریشی ؛ Austrian Goulash

گولاش در واقع یک غذای مجارستانی است اما وارد آشپزی اتریش شده و امروزه به یکی از محبوب ترین غذاهای اتریشی تبدیل شده است. در سفر به اتریش و به ویژه شهر وین در منوی اکثر رستوران ها این غذا را خواهید دید. گولاش یک نوع خوراک است که از گوشت گاو یا گوسفند به همراه گوجه، پیاز و پاپریکا تهیه می شود. اتریشی ها تغییراتی در این غذا به وجود آورده اند و گولاش را معمولا همراه با کوفته ای خوشمزه از سیب زمینی و سبزیجات و …. سرو می کنند.

گولاش اتریشی

اشتردول سیب ؛ Apple Strudel

یکی دیگر از غذاهای اتریشی که امروزه در سرتاسر دنیا محبوبیت پیدا کرده اشترودل است. امروزه اشترودل بخشی از آشپزی کشورهای اروپای شرقی است و در سرتاسر دنیا هم سرو می شود. در سفر به اتریش می توانید اشترودل سیب را در اغلب شیرینی فروشی ها، نانوایی ها، کافه ها و رستوران ها پیدا کنید. اشترودل با خمیری شیرینی ترد و سبکی تهیه می شود که به صورت لایه لایه روی هم قرار می گیرند و داخلش هم با سیب، شکر، کشمش، لیمو، دارچین و … پر می شود. اشتردول داغ و تازه در کنار یک فنجان قهوه خوش عطر صبحانه و میان وعده ای بی نظیر در وین خواهد بود.

اشترودل سیب

مارچوبه ؛ Spargel

اگر در فصل بهار به اتریش و شهر وین سفر می کنید پیشنهاد می کنیم حتما مارچوبه های بهاری اتریش را امتحان کنید. مارچوبه های سبز و سفید بخشی مهم از آشپزی اتریش هستند و در بسیاری از غذاهای اتریشی از مارچوبه استفاده می شود. اتریشی ها مارچوبه را در کنار انواع غذاهای گوشتی مثل مرغ، ماهی و استیک سرو می کنند. همچنین مارچوبه ها را به صورت جداگانه و به عنوان یک پیش غذا یا میان وعده خوشمزه هم سرو می کنند که بسیار خوشمزه و خوش طعم است. مارچوبه سفید را با کمی کره، لیموی تازه و گاهی پنیر و جعفری سرو می کنند و در اکثر کافه ها و رستوران ها می توانید آن را سفارش بدهید.

مارچوبه اتریشی

سالاد سیب زمینی ؛ Erdäpfelsalat

سالاد سیب زمینی را شاید در کشورهای دیگر هم پیدا کنید اما مطمئنا این غذا به سبک اتریشی طعم و مزه دیگری دارد. برخلاف اکثر سالادهای سیب زمینی، در نسخه اتریشی از سس مایونز استفاده نمی شود و در عوض سرکه سفید به آن اضافه می کنند. در برخی رستوران ها گاهی آب مرغ یا گوشت هم به سالاد اضافه می کنند تا طعم بیشتری داشته باشد. سالاد سیب زمینی یکی از محبوب ترین غذاهای اتریشی است و در کنار شنیتسل، مارچوبه و … ترکیبی عالی و خوشمزه به وجود می آورد.

سالاد سیب زمینی اتریشی

شیرینی مربایی ؛ Powidltascherl

این شیرینی های خوشمزه و لذیذ مختص اتریش هستند و در اکثر شهرها به فروش می رسند. البته در کشورهای نزدیک و همسایه مثل چک هم ممکن است این شیرینی را ببینید اما باید بدانید که جزئی از آشپزی اصیل و غذاهای اتریشی به حساب می آیند. داخل این شیرینی ها مربای آلو و گاهی خود آلو قرار داده می شود و روی آن هم با پودر قند، گردوی خرد شده و .. تزئین می شود. در اکثر رستوران و کافه های اتریش و وین می توانید این شیرینی خوشمزه را همراه با یک فنجان قهوه یا چای سفارش بدهید.

شیرینی مربایی

کیزرشمارن ؛ Kaiserschmarrn

احتمالا تا الان متوجه شده اید که در غذاهای اتریشی دسر جایگاه ویژه ای دارد. اتریشی ها عاشق دسر هستند و انواع مختلفی از دسر و شیرینی دارند که همگی خوشمزه هستند. یکی از محبوب ترین دسرهای اتریشی همین کیزرشمارن است. ظاهرا امپراتور اتریش، فرانتز جوزف عاشق این دسر بوده و به همین دلیل آن را پنکیک امپراتور هم می نامند. پنکیک ها را بعد از آماده شدن تکه تکه می کنند، روی آن پودر قند می پاشند و همراه با سیب، مربا، کشمش و گردو و خامه سرو می کنند.

دسر کیزرشمارن

سوسیس وینی ؛ Viennese Sausage

یکی دیگر از غذاهای اتریشی نوعی سوسیس به نام ورسترل (würstels) است. اتریشی ها عاشق این سوسیس هستند و به عنوان ناهار، شام و میان وعده آن را مصرف می کنند. در شهرهای مختلف مثل وین می توانید غرفه ها و اغذیه فروشی های سیاری را ببینید که به فروش این سوسیس مشغولند.  این سوسیس ها بسیار خوش طعم و پرمزه هستند و همراه با نان یا سیب زمینی سرخ شده سرو می شوند. سوسیس ورسترل در بسیاری از غذاهای اتریشی هم استفاده می شوند و انواع پیتزا، خوراک و غذاهای مختلف با استفاد از این سوسیس خوشمزه آماده می شود.

سوسیس وینی

شنیتسل ؛ Schnitzel

شنیتسل را خیلی از ما تا به حال امتحان کرده ایم، اما شاید هیچ کس نمی داند که خاستگاه اصلی این غذای خوشمزه کشور اتریش است!  شنیتسل غذای ملی اتریش به حساب می آید و این غذا را به تمام کشورهای دنیا صادر کرده است. همان طور که می دانید برای تهیه شنیتسل، فیله مرغ را به پودر سوخاری آغشته می کنند و بعد سرخ می کنند. در سفر به اتریش می توانید در تمام رستوران ها و اغذیه فروشی های سیار وین این غذای خوشمزه را پیدا کنید. شنیتسل با این که غذای ساده ای است اما یکی از خوشمزه ترین غذاهای اتریشی است و کمتر کسی پیدا می شود که عاشق آن نباشد.

منبع: tripsavvy.com

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان