پیشنهاد آخر هفته ای متفاوت با آشپزی به سبک کره ای ها!

در این بخش از آشپزی آخر هفته مجله آرگا ست غذایی کره ای را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده ایم که امیدواریم از تهیه این منوی غذایی نهایت لذت را ببرید.

پیشنهاد آخر هفته ای متفاوت با آشپزی به سبک کره ای ها!

در این مطلب سری به آشپزخانه کره ای زده ایم و دستور تهیه کیمچی سفید پیش غذای محبوب کره ای و بولگوگی ماهی سالمون غذای سالم کره ای و دسر هندوانه دسری مخصوص روز های گرم تابستان را برای شما علاقه مندان به هنر آشپزی در این تابستان گرم ایران، گردآوری کرده ایم.

پیشنهاد آشپزی آخر هفته 4 مرداد

اگر شما تمایل دارید برای آخر این هفته منوی غذایی بی نظیری را تهیه کنید و اعضای خانواده و مهمان هایتان را سورپرایز نمایید بهتر است از تهیه این منوی غذایی کره ای و بی نظیر غافل نشوید.

بولگوگی ماهی سالمون خوشمزه

دستور تهیه کیمچی پیش غذای محبوب کره ای

کیمپچی سفید از انواع پیش غذاهای کره ای است که با سبزیجات تازه تهیه می شود. در ادامه این مطلب طرز تهیه کیمچی کره ای را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم که امیدواریم از تهیه این پیش غذای سبک نهایت لذت را ببرید.

طرز تهیه کیمچی سفید

مواد لازم

  • کاهو چینی بزرگ : یک عدد
  • نمک : 1/3 لیوان
  • 1/2 ترب سفید و متوسط خلالی خرد شده
  • 1/2 هویج خلالی خرد شده
  • پیازچه خرد شده : یک دسته
  • دانه کاج ( اختیاری ) : یک قاشق غذاخوری
  • شاه بلوط تازه خلالی خرد شده ( اختیاری ) : سه عدد
  • نصف فلفل دلمه ای قرمز خلالی خرد شده
  • گلابی کره ای ( اختیاری ) : یک عدد
  • نصف فلفل دلمه ای زرد خلالی خرد شده
  • سیر : 4 حبه
  • پیاز متوسط : یک عدد
  • زنجبیل خرد شده : یک قاشق چایخوری
  • آب : 4 لیوان

طرز تهیه کیمچی سفید

برای تهیه کیمچی سفید ابتدا کاهو را از وسط به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و برگ های کاهو را بشویید.

کیمچی

برگ های کاهو را درون مقداری آب به مدت 5 دقیقه خیس کنید و بعد از مدت زمان ذکر شده کاهو را از آب بیرون آورید و درون ظرفی مناسب بگذارید و نمک را به میزان دلخواه در بین برگ های کاهو بریزید تا همه سطح کاهو نمک دار شود توجه داشته باشید که کاهو باید به مدت دو ساعت در نمک بماند و بعد از مدت زمان ذکر شده کاهو را با آب سرد بشویید.

دستور تهیه کیمچی در منزل
در مرحله بعدی طرز تهیه کیمپچی ترب و هویج و پیازچه و شاه بلوط و گلابی و فلفل دلمه ای های زرد و قرمز را به صورت خلالی خرد کنید و همه این مواد را درون ظرفی مناسب بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید.

خرد کردن سبزیجات

سیر و پیاز و زنجبیل را درون غذاساز بریزید و همه این مواد را با یکدیگر میکس کنید تا به مایعی کرم رنگ تبدیل شوند.

سس کیمچی
آب و نمک را درون ظرفی مناسب بریزید و هم بزنید تا نمک درون آب حل شود سپس مخلوط سیر و پیاز را درون آب بریزید و هم بزنید و کاهو را درون ظرف درب داری بریزید و بین برگ های کاهو را با کمک سبزیجات خرد شده پر کنید.

دستور تهیه کیمچی کاهو

در مرحله آخر طرز تهیه کیمچی کره ای آب و نمک را که مزه دار کرده اید را روی کاهو ها بریزید.

ریختن سس روی کیمچی

دانه های کاج را هم روی برگ های کاهو بریزید و درب ظرف را ببندید و اجازه دهید تا کیمچی بین 24 تا 72 ساعت در دمای اتاق بماند تا تخمیر کند.

کیمچی خوشمزه

بعد از مدت زمان ذکر شده کیمچی را درون یخچال قرار دهید تا برای سرو آماده شود.

کیمچی کلم سفید کیمچی خوشمزه کیمچی کلم سفید

دستور تهیه بولگوگی ماهی سالمون

بولگوگی ماهی سالمون از انواع غذاهای کره ای بی نظیر و خوشمزه است و اگر شما به خوردن ماهی سالمون علاقه مند هستید بهتر است این روش پخت را برای ماهی سالمون از دست ندهید.

طرز تهیه بولگوگی ماهی سالمون

مواد لازم

  • فیله ماهی سالمون : 450 گرم
  • سس سویا : 3 قاشق غذاخوری
  • سرکه سفید : یک قاشق غذاخوری
  • روغن کنجد : یک قاشق غذاخوری
  • شکر : یک قاشق غذاخوری
  • عسل : یک قاشق غذاخوری
  • سیر له شده : دو حبه
  • زنجبیل رنده شده : یک قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه : به مقدار لازم

طرز تهیه بولگوگی ماهی سالمون

برای تهیه بولگوگی ماهی سالمون ابتدا فیله ماهی را به قطعه های کوچک تقسیم کنید.

بولگوگی ماهی سالمون

درون ظرفی مناسب سس سویا و سرکه و شکر و عسل و روغن کنجد و سیر و زنجبیل و پودر فلفل سیاه را بریزید و همه این مواد را با یکدیگر ترکیب کنید تا سس غلیظ شود. تکه های برش زده ماهی را به سس اضافه کنید و ظرف حاوی سس و ماهی را درون یخچال به مدت نیم ساعت قرار دهید تا برش های ماهی مزه دار شوند.

قرار دادن تکه های ماهی در سس

بعد از گذشت نیم ساعت تکه های برش زده شده ماهی را از درون سس خارج کنید و درون سینی فر بچینید.

طرز تهیه ماهی سالمون

سینی فر را درون فر به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید تا رنگ ماهی ها به صورت قهوه ای روشن در آید و بعد از مدت زمان ذکر شده سینی را از درون فر بیرون آورید و این غذای خوشمزه را به همراه برنج میل کنید.

دستور آشپزی برای آخر هفته

دستور تهیه دسر هندوانه کره ای

دسر هندوانه ای کره ای انواع دسر و نوشیدنی های مناسب و خنک برای فصل تابستان است که از ترکیب هندوانه با میوه های مختلف مخصوص فصل تابستان تهیه می شود.

دسر هندوانه ای کره ای

مواد لازم

  • هندوانه مربعی خرد شده و یا اسکوپی : دو لیوان
  • طالبی مربعی خرد شده و یا اسکوپی : یک لیوان
  • آناناس خرد شده : 1/2 لیوام
  • بلوبری ( اختیاری ) : 1/2 لیوان
  • آب هندوانه : یک لیوان
  • سرکه سیب : دو قاشق غذاخوری
  • عسل : دو قاشق غذاخوری
  • لیموی تازه : به میزان لازم
  • برگ نعنا تازه : به میزان لازم
  • آب گازدار : یک لیوان

طرز تهیه دسر هندوانه ای کره ای

برای تهیه دسر هندوانه کره ای ابتدا آب گازدار را با آب هندوانه و سرکه سیب به خوبی مخلوط کنید.

دستور تهیه دسر هندوانه ای

همه میوه ها را خرد کنید و یا آن ها را به شکل اسکوپی درون ظرفی مناسب بریزید.

دسر هندوانه ای

همه میوه های خرد شده را درون ظرفی مناسب با یکدیگر ترکیب کنید.

خرد کردن میوه ها

مخلوط آب هندوانه را به برش های میوه اضافه کنید و عسل را روی مواد بریزید و با مواد دسر به خوبی ترکیب کنید سپس دسر را درون ظرف های مناسب بریزید و با برگ نعنا و لیموی تازه این دسر خوشمزه را تزیین کنید.

                  دسر هندوانه ای کره ای

در این مطلب پیشنهاد آشپزی برای آخر هفته با منوی غذایی کره ای خوشمزه را مشاهده کردید که امیدواریم از تهیه این پیش غذا و غذای اصلی و دسر خوشمزه نهایت لذت را ببرید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان