حتما میدانید که نحوه برخورد در اولین ملاقات خیلی مهم است؛ اغلب موارد، اولین برخورد با یک شخص تصوراتی را که بعدا از او خواهیم داشت، در ذهنمان شکل میدهد. برای همین، گاهی ممکن است خواسته یا ناخواسته در برخورد با آدمهای جدید زندگیمان اشتباهاتی مرتکب شویم که درست کردنش خیلیها هم راحت نیست. ما در این مقاله میخواهیم با شما در مورد سیزده اشتباهی سخن بگوییم که ممکن است در برخورد با افراد جدید در دام آنها بیفتیم. با ما همراه باشید.
شبکههای اجتماعی
1. تعداد زیادی عکس یکشکل و بدون تنوع در پروفایل یا صفحات اجتماعی یک فرد بهمعنای خودخواهی یا خودشیفتگی اوست.
2. عکس کلوزآپ از چهره (که از فاصلهی کمتر از 40 سانت گرفته شده است) چهرهای غیرقابل اعتماد و بیکفایت از فرد نشان میدهد.
3. اگر یک فرد در فضای مجازی تعداد زیادی دوست داشته باشد، ممکن است به این معنا باشد که بیشازحد به محبوبیت خودش اهمیت میدهد و سعی دارد فردی شاد و خوشمشرب بهنظر بیاید. طبق تحقیقاتی انجامشده، تعداد دوستان جذابترین افراد در شبکههای اجتماعی تنها بین 100 تا 300 نفر است.
احساسات
4. اگر سعی میکنید که عواطف و احساسات واقعی خود را پنهان کنید، بهمعنای این است که هیچ علاقهای به افراد دیگر ندارید. احتمالا نمیتوانید با افراد بهخاطر مشکلاتشان همدلی و همدردی کنید.
5. اگر هم احساسات خود را زیاد بروز دهید، ممکن است فردی بیفکر و دمدمیمزاج بهنظر میرسید.
حرف زدن
![غیبت کردن و خبرچینی](/Upload/Public/Content/Images/1397/06/06/2011170009c.jpeg)
6. بهترین راه برای شناخت یک فرد صحبت کردن درمورد اطلاعات شخصی مانند خاطرات کودکی و سرگرمیهاست. اما یادتان باشد اگر اطلاعات محرمانهی یکی از آشنایان یا دوستان خود را درمیان بگذارید، فرد غیرمعتمد و اهل غیبت بهنظر خواهید رسید.
7. اگر بیشازحد از ضمیر اول شخص مفرد استفاده کنید و راجعبه خود حرف بزنید، افراد طردتان میکنند، چراکه انگار بیشتر به شخص خودتان علاقه دارید تا آنها. همچنین، این کار نشانهی این است که خود را باهوشتر از دیگران میدانید.
8. وقتی دارید پز زندگی و شخص خودتان را میدهید، افراد را از خود میرانید و جذابیتتان هم کمتر میشود.
رفتار
9. اگر بیش از حد لفظ قلم صحبت کنید، شاید در دل دیگران این ترس را بیندازید که «قصدش از چنین رفتار مبادی آدابگونهای چیست؟»
10. اگر هم سرد و مغرور باشید، چندان نخواهید توانست اعتماد دیگران را جلب کنید. طوری رفتار کنید که انگار میدانید طرف مقابل از شما خوشش آمده و سپس «پذیرش موردانتظار» اتفاق میافتد.
11. اگر بگویید که فلان فرد معروف را دیدهاید یا او را میشناسید ممکن است این طور به نظر برسد که فرد سوءاستفادهگری هستید و خود را برتر از دیگران میپندارید.
لبخند
![فرق بین لبخند واقعی و تصنعی](/Upload/Public/Content/Images/1397/06/06/20111701341.jpeg)
فکر میکنید لبخند زدن چه تاثیری روی دیگران دارد؟
12. اگر در مواجهه با دیگران بهجای اخم یا لبخند تصنعی، لبخند واقعی بزنید، احتمال اینکه آنها در ملاقات بعدی شما را زودتر بهخاطر بیاورند، بیشتر است.
13. اگر هم هنوز با طرف مقابل احساس راحتی نمیکنید و نمیخواهید خیلی صمیمی شوید، فقط کافی است یک لبخند واقعی بر لب داشته باشید تا اعتماد او را جلب کنید. طبق تحقیقات، افرادی که لبخند بر لب دارند -فارغ از ژست نشستن یا ایستادنشان- بیشتر از افرادی که لبخند نمیزنند مورد پذیرش واقع میشوند.
کاریزماتیک شدن یادگرفتنیست. به کمک این مجموعه اصول کاریزما را بیاموزید و دیگران را مجذوب رفتار و گفتار خود کنید.
18000تومان
12000تومان