ماهان شبکه ایرانیان

احتمال طرح موضوع "شهردار کرج" در هیئت حل اختلاف مرکزی

رئیس شورای شهر کرج از ادامه مخالفت وزارت کشور با مأموریت فرماندار کرج در شهرداری این کلانشهر خبر داد و گفت: رایزنی شورا برای حل این مسأله ادامه دارد و امیدواریم که مشکل حل شود.

احتمال طرح موضوع "شهردار کرج" در هیئت حل اختلاف مرکزی

عباس زارع در گفت و گو با خبرنگار ایسنا در خصوص مشکلاتی که طی شش ماه اخیر در شهرداری کرج به دلیل نبود شهردار به وجود آمده است گفت: کارهای روزمره شهرداری در این مدت با حضور سرپرست انجام شده و خدشه‌ای به آن وارد نشده است اما قطعاً استقرار شهردار در راندمان کاری و برنامه‌ریزی بلندمدت و میان‌مدت تأثیر دارد.

زارع افزود: در هر حال این نگرانی نسبت به ادامه بدون شهردار ماندن کلانشهر کرج وجود دارد و امیدواریم مسأله انتخاب شهردار به زودی حل شود.

وی ادامه داد: وزارت کشور همچنان با انتخاب «سیروس شفقی» فرماندار فعلی کرج به عنوان شهردار مخالف است و اگر این مخالفت ادامه داشته باشد در صورت تصمیم شورا و رضایت آقای شفقی موضوع می‌تواند در هیئت حل اختلاف مرکزی مطرح شود.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان