ماهان شبکه ایرانیان

رئیس نمایشگاه کتاب فرانکفورت عنوان کرد

آزادی بیان و انتشار محتوا در نمایشگاه کتاب فرانکفورت

رئیس نمایشگاه کتاب فرانکفورت می‌گوید این نمایشگاه خود را مقید به رعایت آزادی بیان و انتشار محتوا می‌داند.

آزادی بیان و انتشار محتوا در نمایشگاه کتاب فرانکفورت

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران، یک روز پیش از آغاز رسمی هفتادمین دوره نمایشگاه کتاب فرانکفورت، نشست خبری این رویداد با حضور مدیران این نمایشگاه در محل این رویداد برگزار شد.
در این نشست خبری یورگن بوس، رئیس نمایشگاه در سخنانی با اشاره به اینکه این نمایشگاه در طول حیات هفتادساله خود توانسته به عنوان مهمترین رویداد جهانی نمایشگاهی خود را ثبیت کند، بیان کرد: تمامی تهیه‌کنندگان سینما، آژانس‌های ادبی، ناشران و توسعه‌دهندگان شبکه‌های تحت وب در اینجا جمع می‌شوند تا بتوانند در قالب یک شبکه  جهانی از آنچه در این رویداد عرضه می‌شود سود ببرند.
او همچنین گفت: این نمایشگاه به دلیل ایجاد شدن پس از جنگ جهانی دوم خود را مقید به رعایت آزادی بیان و انتشار محتوا می‌داند و بر این باور است که باید اجازه داد تا همگان به سادگی به اظهارنظر پرداخته و در بحث‌های مختلف شرکت کنند، چرا که تحمل نظرات نویسندگان و افراد خاص جامعه یکی از مهمترین تمرین‌هایی است که یک جامعه دموکراتیک باید آن را انجام دهد.
بوس همچنین به معرفی کشور گرجستان به عنوان میهمان ویژه این نمایشگاه پرداخت و گفت: گرجستان کشوری تاریخی قرارگرفته میان اروپا و قفقاز است که داستان‌های سرزمینش و شخصیت‌های نهفته در پشت آن که هویت الفبایش را شکل می‌دهند برای ما توصیف می‌کند.
به گفته رئیس نمایشگاه کتاب فرانکفورت، تاکنون بیش از 150 عنوان جدید کتاب از زبان گرجی به آلمانی ترجمه و منتشر شده است و 70 ناشر آلمانی فهرستی از آثار مربوط به گرجستان را در کارنامه کاری خود قرار داده‌اند. همچنین از زمان تأسیس مرکز کتاب ملی گرجستان در سال 2014 و ایجاد برنامه تأمین مالی  برای ترجمه کتاب از زبان گرجی به سایر زبان‌ها، از سال 2011 در مجموع 200 عنوان از ترجمه گرجی در آلمان منتشر شده است و بیش از 70 نویسنده گرجستانی نیز آثار خود را در مجموع 350 رویداد در شهر فرانکفورت ارائه خواهند داد.
هنریش روته‌مولر رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان آلمان نیز در این نشست اظهار کرد: این رویداد با تلاش برای تولید و به اشتراک گذاشتن محتوا و اطلاعات سعی در ارتقای فرهنگ، آموزش و پروش عمومی، گفت‌وگو و همزیستی مسالمت‌آمیز میان همه جوامع دارد.
دیگر سخنران این نشست که میهمان این دوره از نمایشگاه به شمار می‌رود، چیماندا نگوزی آدیچی نویسنده نیجریه‌ای  و برگزیده چند جایزه ادبی بود که ترجیح داد موضوعاتی مانند مهاجرت و فمینیسم در دوران معاصر را دستمایه سخنرانی خود قرار دهد.
هفتادمین دوره نمایشگاه کتاب فرانکفورت فردا (18 مهر) کار خود را آغاز می‌کند. جمهوری اسلامی ایران با برپایی غرفه ملی در این دوره از نمایشگاه حضور دارد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی