مواد لازم برای املت لوبیا و میگو چینی
- تخم مرغ 4 عدد
- میگو تازه 185 گرم
- لوبیا سبز تازه 2 فنجان
- پیاز سبز 6 عدد
- زنجبیل 1 قاشق مرباخوری
- آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری
- آب 1 فنجان
- روغن کنجد 1 قاشق مرباخوری
- سس سویا 1 قاشق سوپخوری
- شکر 0.5 قاشق مرباخوری
طرز تهیه املت لوبیا و میگو چینی
تخم مرغها را بهم برنید تا کف کرده و رنگ آن روشن شود , میگوی رنده شده , جوانه لوبیا , پیازچه و زنجبیل را بیافزایید و مخلوط کنید , کف ماهیتابه را با روغن کمی چرب کنید و ان را گرم کرده و یک چهارم املت را در ان ریخته و بپزید تا یک طرف آن سفت شود , سپس برگردانید و طرف دیگر را بپزید , املت را در بشقاب سرو نموده و باقی املتها را بپزید و با سس سرو نمایید
طرز تهیه سس
آرد ذرت و آب را در قابلمه ای با هم مخلوط کرده و سس سویا را بیافزایید و مرتب بهم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود , سپس بمدت یک دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.
نکات تکمیلی در مورد املت لوبیا و میگو چینی
املت لوبیا و میگو چینی جزو پیش غذا - املت و کرپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
املت لوبیا و میگو چینی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
طرز تهیه املت لوبیا و میگو چینی