به گزارش ایرنا از پایگاه خبری وزارت نیرو، «علیاصغر قانع» روز دوشنبه افزود: طرح های یاد شده، اشتغالزایی برای 59 هزار نفر و فعال سازی بسیاری از صنایع کوچک مرتبط با این بخش را به همراه داشت .
معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت مزبور افزود: آبرسانی به 6 هزار روستای کشور تا سال 95 بوسیله تانکر انجام شد، اما با اجرای طرح های آبرسانی روستایی و نیز وضعیت مناسب بارش های کشور، سبب کاهش 50 درصدی این روستاها شد.
وی گفت: آبرسانی سیار با توجه به هزینه بالای ناوگان آبرسانی، سالیانه هزینههای زیادی در بخش سوخت و تعمیر و نگهداری تانکرها به شرکت آبفا تحمیل میکند که میتوان از این ظرفیت در بخشهای دیگر کشور استفاده کرد.
قانع خاطرنشان کرد: سال 96 عمده طرحهای شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور مربوط به تکمیل مجتمعهای آبرسانی است و در بخش آب و فاضلاب روستایی نیز در سال گذشته با تخصیص 500 میلیون دلار از صندوق توسعه ملی و جذب 100 درصدی آن از طریق بانک کشاورزی، آبرسانی به دو هزار روستا در بخش مجتمعهای روستایی و در بخش تک روستایی (تامین آب فقط برای یک روستا ) تعداد 500 روستا در دستور کار قرار گرفت.
معاون برنامهریزی و توسعه آبفای کشور گفت: آبرسانی به حدود سه هزار روستا در سال گذشته موجب شد تا جمعیتی نزدیک به دو میلیون نفر از آبرسانی دائم و مستمر برخوردار شوند.
قانع خاطرنشان کرد: اجرای طرحهای آبرسانی از جمله اهدافی که دارد، استقرار جمعیت بومی در خود روستا بویژه روستاهای حاشیه نوار مرزی است که تامین امنیت این مناطق را نیز به دنبال خواهد داشت.
این مقام مسئول افزود: براساس قانون بودجه سال 96 دولت برای آبرسانی به روستاها، اعتباری افزون بر 11 هزار میلیارد ریال اختصاص داد و همچنین 300 میلیون دلار از صندوق توسعه ملی به این امر اختصاص پیدا می کند.
به گزارش ایرنا، پیشتر مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور اظهار داشت، براساس برنامه ریزی به عمل آمده، میزان جمعیت برخوردار از آب سالم و بهداشتی و خدمات فاضلاب در کل کشور تا پایان برنامه ششم توسعه باید به حدود 92 درصد برسد.
برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با کانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
https://t.me/irnaeco
اقتصام ** 3065 ** 1559 ** تنظیم کننده: محمد ملک دار ** انتشاردهنده: حسین عضدی فسا