خبرگزاری ایسنا: محمد شریعتمداری در مراسم معارفه زدا سرپرست سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه بواسطه این که منابع تامین اجتماعی، اموال عامه مردم است، مسئولیت سنگینی را بر دوش ما قرار میدهد و حفاظت مداوم از این منابع بسیار اهمیت دارد، افزود:، اما نکته حائز اهمیت آن است که ما باید متکی به منابع درون سازمان تامین اجتماعی برای پرداخت هزینهها باشیم و این ظرفیت وجود دارد.
وی افزود: اتکا به ظرفیت داخلی این سازمان و شرکتهای تابعه اش یکی از سیاستهای اصلی باید باشد.
وزیر رفاه با بیان اینکه اعتقادی به رها کردن وظایف درمانی سازمان تامین اجتماعی ندارم و این مسئولیت، با قدرت تداوم خواهد یافت گفت: باید تلاش کنیم که ذینفعان از وضعیت درمانی خود به واسطه این سازمان راضی باشند. اما در گسترش درمان باید دقت کنیم.
شریعتمداری افزود: رویه گذشته مبنی بر طرح وعدههای جدید برای مردم مناطق مختلف و کلنگ زنی منجر به ایجاد توقعاتی برای مردم شده و عدم تحقق آنها در سالیان گذشته، باعث شکل گیری نگرشهای منفی در اقشار مردم شده است.
وی با بیان اینکه لازم است تمام امور وزارتخانه در اتاقهای شیشهای انجام شوند و شفافیت، خط مشی اصلی مدیران وزارتخانه باشد، تاکید کرد: در این راستا از مدیران پیشگام در شفافیت تجلیل میشود و به سایر مدیران نیز دستورالعملهای شفافیت، ابلاغ خواهد شد.
وزیر رفاه افزود: سه جانبه گرایی به طور جدی در دستور کار بوده و لازم است تا در سطوح خرد، نمایندگان کارگری در تصمیم گیریهای دولتی مشارکت داده شوند. جوانگرایی در مدیریت سازمان یک ضرورت است و از این رو جای خالی مدیران بویژه افرادی که اخیراً به دلیل چندشغله بودن در شرکتهای تابعه استعفا داده اند، باید با «اندیشمندان جوان فرهیخته» پر شود. چرا که نشاط، ابتکار، نوآوری و خلاقیت از شاخصههای جوانان است و باید از آن استفاده شود.
شریعتمداری همچنین با اشاره به اینکه در عین این که توقع آفرینی بی جا و بی ربط باعث خسران است، یأس آفرینی نیز مجاز نیست، گفت: نباید به گونهای به مردم و افکار عمومی القاء شود که سازمان تامین اجتماعی یا صندوق بازنشستگی کشوری در حال احتضار است و دراین راستا، هیچ کاری از دست ما ساخته نیست. چرا که گزارشها نشان از آن دارد که ظرفیت عظیمی در شرکتهای تابعه این دو مجموعه وجود دارد که بیمه شوندگان میتوانند از عواید ظرفیت سرمایه گذاری این شرکتها منتفع شوند.
وزیر رفاه تاکید کرد: دوران کنونی نیازمند مدیریت ایثارگرانه و مجاهدانه همراه با تفکر و تعقل است. چرا که ما در شرایط جنگ اقتصادی هستیم و این نیازمند تلاش و همت مضاعف است.