ماهان شبکه ایرانیان

گزارش رسانه آمریکایی از وضعیت سیستم قضایی این کشور در سال ۲۰۱۸

بسیاری از مردم آمریکا از دست یافتن به حقوق خود باز می‌مانند/سراسر سیستم عدالت کیفری آمریکا مملو از مشکلات و مسائل ذاتی است

«دی ادیسه آنلاین» در گزارشی به موضوع ناکارآمدی سیستم قضایی در آمریکا پرداخته و می‌نویسد به هر شکلی که به سیستم قضایی آمریکا نگاه کنید، این سیستم مردم این کشور را نابود کرده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، پایگاه «دی ادیسه آنلاین» در گزارشی به موضوع ناکارآمدی سیستم قضایی در آمریکا پرداخته و می‎نویسد به هر شکلی که به سیستم قضایی آمریکا نگاه کنید، این سیستم مردم این کشور را نابود کرده است.

در این گزارش آمده است: سراسر سیستم عدالت کیفری آمریکا مملو از مشکلات و مسائل ذاتی است که سبب خارج شدن آن از نظم طبیعی و ماهوی خود است. این سیستم از پایین‌ترین سطح تا بالاترین سطح خود در دادگاه عالی در تلاش است تا قدرت خود را بر مردم اعمال کند. سیستم قضایی کشور هرگز تا این اندازه سرکوبگر و فراگیر نبوده است.
 
 
سیستم قضایی آمریکا شوخی‌ای است که باید تغییر کند

این پایگاه می‎نویسد: به عبارت دیگر سیستم قضایی آمریکا شوخی‌ای است که باید تغییر کند. ضرورت این تغییرات زمانی احساس می‌شود که با مواردی مانند عدم پیگیری یک جرم در ایالت دیگر روبه رو شوید.

در مواردی که متشاکی آدرس خود را عوض کند، دادگاه روند دادرسی را به دلیل عدم تطابق آدرس درج شده در پرونده با آدرس فعلی متوقف می‌کند یا در مواردی که مجرم، جرمی را خارج از ایالت خود انجام دارد، قربانی قادر به پیگیری نخواهد بود؛ چرا که دادگاه به دلیل قوانین خاص هر ایالت و نگرانی از تبلیغات سوء علیه ایالت خود از بررسی پرونده خودداری می‌کند.
 
 
سیستم قضایی آمریکا شوخی‌ای است که باید تغییر کند

از دیگر مشکلات سیستم قضایی آمریکا می‌توان به گران بودن هزینه‌های مربوط به وکالت اشاره کرد. از سوی دیگر احتمال موفقیت در دادگاه بدون وکیل نیز بسیار اندک است. گاهی برخی از شاکیان همه پس انداز زندگی خود را برای موفقیت در پرونده قضایی‎شان به وکیل یا کارآگاه خصوصی می‌دهند.

بسیاری از مردم آمریکا به دلیل وجود این مرزبندی‌ها از دست یافتن به حقوق خود باز می‌مانند.
 
بی توجهی به قربانیان از دیگر نقایص ماهوی این سیستم است. اخیرا نوجوانی که به دلیل تجاوز دستگیر شده بود پس از گذراندن نیمی از دوران محکومیت خود آزاد شد. علت این آزادی نیز متقاعد شدن قاضی با اظهارات پدر این نوجوان بود. پدر این نوجوان متجاوز اعلام کرد حبس طولانی مدت اثرات بدی بر روان فرزندش خواهد داشت و وی احساس می‌کند تنبیهی کوتاه برای وی کافی است. اما قاضی در این مورد به قربانی بی گناه نوجوان و تاثیرات منفی این حادثه بر روانش نیاندیشید. چگونه ممکن است این مساله به ذهن کسی آن هم یک قاضی خطور نکند؟
 
 
سیستم قضایی آمریکا شوخی‌ای است که باید تغییر کند
 

کلیشه معمول "همه بی گناه هستند مگر آن که که خلافش ثابت شود" در آمریکا به صورت معکوس در جریان است؛ همه گناهکارند مگر آن که خلافش ثابت شود.

یکی از بزرگترین معایب سیستم قضایی آمریکا آن است که تلاش می‌کند به جرمی که انجام شده با دلایلی چهره موجه ببخشد تا حکم کوتاه تری برای آن صادر شود. این اصل حتی در مورد جرایمی مانند تجاوز یا تشویق به قتل که هیچ نکته مثبتی ندارند هم اجرا می‌شود.
 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی