طرز تهیه سوپ زرشک به خاطر طعم ترش آن بسیار مورد توجه است. وجود زرشک از مواردی است که به این پیش غذا بو و طعم تازه ای بخشیده است.
این سوپ نیز مانند بسیاری از پیش غذاها از جمله آش بوشهری،
آش سماق تویسرکان،
آش لبو اراک و … بومی می باشد. وجود چنین دستور پخت های متفاوتی طعم مناسب و مطلوبی را در انواع پیش غذا به وجود می آورد.
مواد لازم
- جعفری خرد شده: 150 گرم
- رب گوجه فرنگی: دو قاشق سوپ خوری
- زرشک: 200 گرم
- پیاز: یک عدد
- هویج: 100 گرم
- قارچ خرد شده: 100 گرم
- آرد گندم: 2 قاشق سوپخوری
- آبلیمو: 3 قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن مایع: نصف پیمانه
- سیب زمینی: 80 گرم
طرز تهیه سوپ زرشک تبریزی با طعم ایده آل
دستور پخت سوپ زرشک به دلیل سادگی در تمامی آشپزخانه ها قابل اجراست. این سوپ یک سوپ پر ملات است و خواص زرشک را نیز درخود دارا می باشد.
برای شروع طرز تهیه سوپ زرشک, ابتدا تابه یا ظرف مناسبی بردارید. روغن مایع را در آن بریزید. پیازها را به شکل نگینی یا حتی خلالی خرد و داخل تابه بریزید. البته بهتر است قبل از ریختن پیاز، روغن و تابه گرم شده باشند. پیازها را داخل روغن تفت دهید.
در ادامه سینه مرغی که به تکه های مناسب تقسیم شده را به پیاز اضافه و مواد را با هم تفت دهید. تفت دادن در این مرحله در طعم نهایی سوپ بسیار حائز اهمیت می باشد.
وجود چنین طعمی در سوپ، یعنی شما وقت و دقت لازم را برای تهیه سوپ صرف کرده اید. در مرحله بعدی طرز تهیه سوپ زرشک, آرد را نیز به مرغ و پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
بهتر است برای اضافه کردن آب به سوپ، از آب مرغ یا گوشت استفاده کنید.
این کار به طعم مطلوب غذا کمک می کند. هویج و سیب زمینی را برای طبخ راحت تر به صورت نگینی خرد کنید.
حالا به مدت 2 ساعت اجازه دهید سوپ با حرارت ملایم بپزد. بعد از گذشت 2 ساعت قارچ، نیمی از زرشک، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه و بعد از جا افتادن سوپ، جعفری خرد شده و آبلیمو را به سایر مواد داخل تابه یا قابلمه اضافه کنید. بعد از پخته شدن سوپ، برای تزیین از نصف دیگر زرشک استفاده کنید.
در پایان امیدواریم دستور تهیه سوپ زرشک تبریزی مورد لطف و عنایت شما بزرگواران قرار گرفته باشد و طعم این سوپ خوشمزه را دوست داشته باشید. شما عزیزان می توانید با کلیک بر روی لینک
انواع آش و سوپ از سایر مطالب مرتبط در سایت آرگا نیز دیدن فرمایید.