ماهان شبکه ایرانیان

رییس اتاق بازرگانی اصفهان مطرح کرد:

انتقال بین‌بانکی بزرگترین چالش تجارت ایران و سوریه

رییس اتاق بازرگانی اصفهان بزرگترین چالش پیش روی تجارت استان اصفهان و سوریه انتقال بین بانکی برشمرد و گفت: خرید بلندمدت و پرداخت وجه کالا پس از فروش در بازارهای داخلی سوریه از شروط بازرگانان سوری است.

انتقال بین‌بانکی بزرگترین چالش تجارت ایران و سوریه

به گزارش ایسنا و به نقل از بازرگانی اصفهان، سیدعبدالوهاب سهل آبادی در نشست بررسی فرصت‌های  تجاری و سرمایه‌گذاری در سوریه، اظهار کرد: سوریه پس از جنگ فرصت بدیلی برای تولیدکنندگان، بازرگانان و پیمانکاران استان اصفهان است که در فرایند بازسازی این کشور نقش ایفا کنند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های استان اصفهان در صنعت ساختمان، گفت: استان اصفهان با 9 هزار واحد صنعتی در زمینه‌های مختلف از جمله پیمانکاری ساختمان تا تولید مصالح و لوازمات ساختمانی می‌تواند نیازهای این کشور را در دوران پساجنگ تامین کند.

رییس خانه صنعت و معدن و تجارت ایران با اشاره به سفر هیات تجاری استان اصفهان به سوریه و مذاکره تجاری با نخست‌وزیر و فعالان اقتصاد سوریه، گفت: در این سفر فرصت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری در سوریه به ویژه در موضوع فروشگاه زنجیره‌ای آلاستهلاک بررسی و مقرر شد که از ظرفیت‌های استان اصفهان برای تأمین کالای  این فروشگاه استفاده شود.

سهل‌آبادی بزرگترین چالش پیش روی تجارت استان اصفهان و سوریه انتقال بین‌بانکی برشمرد و گفت: خرید بلندمدت و پرداخت وجه کالا پس از فروش در بازارهای داخلی سوریه از شروط بازرگانان سوری است.

وی از آمادگی  اتاق بازرگانی اصفهان برای برگزاری نشست‌های بررسی توانمندی‌های استان اصفهان برای حضور در بازار سوریه خبر داد و گفت: شرکت‌های تولیدی و خدماتی استان می‌توانند توانمندی های خود را برای حضور در این بازار به اتاق بازرگانی اطلاع دهند.

فرمانده قرارگاه مردمیاری و بازسازی سوریه در این نشست هدف از سفر به استان اصفهان را بررسی توانمندهای و ظرفیت‌های این استان برای سرمایه‌گذاری و تجارت با سوریه عنوان کرد و گفت: قرارگاه بازسازی سوریه امنیت سرمایه‌گذاری و جانی سرمایه‌گذاران در  سوریه را تأمین می‌کند و فعالان اقتصادی نگرانی در این زمینه نداشته باشند.

رحیم نوعی اقدم خواستار معرفی توانمندی شرکت‌های استان اصفهان باهدف سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های سوریه شد و افزود: این شرکت‌ها اگر در اولویت‌های معرفی شده دولت سوریه باشد می‌توانند به صورت انفرادی یا گروهی یا سهام مشترک با شرکت‌های سوریه در این کشور فعالیت کنند.

وی یکی از مزیت‌های سرمایه‌گذاری در سوریه حضور در بازارهای کشورهای همسایه برشمرد و اظهار کرد: محصولات تولیدشده در سوریه می‌تواند در کشورهای عراق و لبنان به فروش برسد.

فرمانده قرارگاه مردمیاری و بازسازی سوریه تاکید کرد: در فرایند بازسازی سوریه از ظرفیت تمام استان‌های کشور استفاده می‌شود و برای سامان‌دهی حضور سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی کانال ارتباطی بین سوریه و ایران تعریف شده که کلیه مراودات بانکی و کالایی از این طریق انجام می‌شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان