به گزارش خبرگزاری مهر داوود محمدی، ریاست کمیسیون اصل90 مجلس شورای اسلامی در گفتگو با برنامه ی پرسمان از رادیو گفت و گو پیرامون موضوع رویکرد مجلس در تحقق شعار سال جدید و درپاسخ به این سوال که کمیسیون اصل90 تا چه حد میتواند زمینه ی تقویت تولید و اشتغال کشور را فراهم کند؟ بیان داشت: کمیسیون اصل90 مهمترین دستگاه نظارتی دولت است و مطابق قانون و اصل نودِ قانون اساسی وظیفه ی ما رسیدگی به شکایت از طرز کار قوای سه گانه است.
وی افزود: وارد عمل شدن کمیسیون اصل 90 مجلس، مستلزم آن است که شکایاتی به ما واصل شود و اگر چنین چیزی اتفاق نیفتد کمیسیون اصل90 نمیتواند وارد عمل شود.
ریاست کمیسیون اصل90 مجلس در پاسخ به سوالی دیگر مبنی براینکه رویکرد دولت در تحقق شعار سال96 را چگونه میبینید؟ تصریح کرد: رویکرد دولت در تحقق شعار سال جدید، رویکردی رو به جلو و درحال پیشرفت است که تنها با یک حرکت عادی نتیجه بخش نیست بلکه مستلزم مدیریت و حرکتی جهادی و انقلابی است.
محمدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به قوانین آزمایشی کشور خاطر نشان کرد: در حال حاضر تعدادی از قوانین آزمایشی موجود است که می بایست بصورت قانون دائمی در آیند اما اقدامی به عمل نیامده است و نیز قوانینی داریم که آئین نامه های داخلی آنها باید نوشته میشده و نشده و همچنین قوانینی که آئین نامه شان نوشته شده اما به اجرا در نیامده اند.
وی قانون آزمایشی مالیات بر ارزش افزوده را نیز در دست پیگیری عنوان و شکایت از بنگاهداری بانکها را در قالب اصلاح قانون نظام بانکی در دستور کار مجلس تعریف کرد.
ریاست کمیسیون اصل90 مجلس در خصوص تغییر در حجم شکایات واصله به کمیسیون اظهار داشت: حجم شکایات واصله به کمیسیون در سال 95 نسبت به سالهای گذشته خیلی تفاوتی نداشته است اما بسیاری از شکایات مردمی که به کمیسیون ارجاع داده شده در حیطه ی وظایف و صلاحیت کمیسیون اصل 90 نیست به عنوان مثال اگر بخشنامه ای بر خلاف قانون صادر شده باید به دیوان عدالت اداری مراجعه شود چرا که کمیسیون اصل 90 مجلس تنها مسئول رسیدگی به شکایت از طرز کار قوای سه گانه میباشد.