به گزارش خبرنگارعلمی ایرنا، دکتروحید احمدی درمراسم گشایش این دفتر نمایندگی گفت: براساس آیین نامه اجرایی قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان، شورای عالی عتف مسئول سیاستگذاری، برنامه ریزی و اجرای قانون حمایت ازشرکت های دانش بنیان است و دبیرخانه این شورا مسئولیت اجرای مصوبات از طریق دستگاه های ذی ربط دارد.
وی بیان کرد:گزارش دهی،رسیدگی به شکایات و اعمال مجازات قانونی از وظایف این دبیر خانه است و دفتر مستقر در پنجره واحد مجتمع شکوفایی موظف به رسیدگی اعتراض شرکت های دانش بنیان نسبت به عملکرد دستگاه های مربوطه است؛ دبیرخانه موظف است بر اساس قانون طی یک ماه به شکایات رسیدگی کنند.
احمدی با بیان اینکه ایجاد پنجره واحد یکی از کارهای بسیار خوب و جزو ضروریات و عملیاتی شدن بحث اقتصاد دانش بنیان است، افزود:در این پنجره بانک ها ،شرکت های مشاوره ،بیمه ،ادارات دولتی مستقر هستند.
وی ادامه داد:در گام نخست نمایندگان این دستگاه ها به لحاظ فیزیکی در کنارهم جمع شده اند و در گام بعدی به لحاظ فکری هماهنگ خواهند شد.
احمدی افزود:عزم دولت این است که اجزای توسعه اقتصاد دانش بنیان را کنارهم قرار دهد،یکی از ملزوماتی که در قانون آمده است رسیدگی به شکایات شرکت های دانش بنیان است که مسوول آن شورای عتف است،در حال حاضر سامانه ای توسط دبیرخانه شورا طراحی شده که مشکلات و مسایل را پیگیری می کند.
***قابلیت صندوق نوآوری و شکوفایی در دولت یازدهم به فعلیت رسیده است
احمدی با اشاره به اینکه قانون شرکت های دانش بنیان بر روی زمین مانده بود، گفت:به دلیل اختلاف نظرهایی که در مجموعه دولت گذشته بود عملا توانمندی صندوق از بین رفته بود اما در دولت یازدهم این قابلیت به فعلیت رسید.
وی بیان کرد:در دولت یازدهم 2 هزار میلیارد تومان به صندوق داده شده است و تا کنون از 3هزار میلیارد تومان سرمایه مصوب صندوق 1500 میلیارد تومان مصوب شده است.
علمی *9340**1440
خبرنگار منیر ابراهیمی زاده** انتشار: گلشن