ماهان شبکه ایرانیان

معاون رئیس جمهور: برای مقابله با تحریم‌ها به مدیریت‌ جنگی نیاز داریم

خبرگزاری تسنیم:  جمشید انصاری عصر سه‌شنبه در جلسه شورای اداری استان اردبیل اظهار داشت: بیش از 70 درصد جمعیت ایران طبقه متوسط است و این بخش جامعه با وجود اینکه زیر خط فقر نیست اما به دنبال بهبود وضعیت خود است.

وی با تاکید به اینکه در کنار ثمرات انقلاب در حوزه آموزشی، اقتصادی و درمانی جهت‌گیری انقلاب اهمیت ویژه دارد، افزود: جهت‌گیری انقلاب اسلامی رسیدگی به اقشار محروم جامعه و توزیع امکانات است و هر چند این موضوع در برخی مقاطع موجب افزایش هزینه‌ها شده اما نقطه تمایز انقلاب اسلامی از رژیم‌های گذشته است.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه پوشش آبرسانی به 99 درصد در شهر و 90 درصد در روستا، گازرسانی به 85 درصد و سوادآموزی به 90 درصد رسیده است، تصریح کرد: در رژیم‌های گذشته نیز خدماتی ارائه شده اما لازم است خدمات انقلاب اسلامی ملموس‌تر ارائه شده و تفاوت و جهت‌گیری آن بیان شود.

انصاری با اشاره به مشکلات امروز کشور اظهار کرد: امروز انقلاب اسلامی و آرمان‌های آن با تهدید مواجه است و با این وجود ملت شریف پای انقلاب و هویت خود ایستاده است.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور تصریح کرد: با وجود تمامی مشکلات، کشور هر روز به سمت توسعه گام برمی‌دارد و روند توسعه در 40 سال غیر قابل انکار است.

وی افزود: در آستانه 40 سالگی انقلاب اسلامی وظیفه اصلی کارگزاران نظام مقابله با شرایط سخت تحریم است و باید دانست به دلیل تلاش کشور جهت ایستادگی در مقابل مشکلات و تحریم‌ها، دشمنان به عناد برخاسته‌اند.

وی اظهار کرد: چنین وضعیتی تلاش مضاعف مدیران و مدیریتی جنگی را می‌طلبد و ما نیازمند مدیریت بحران هستیم.

کم توجهی به استخدام دولتی در اردبیل نشده است

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: دولت به دنبال ارائه خدمات بهینه به مردم بوده و به ویژه به نیازمندی استان‌ها نیز توجه ویژه شده است.

انصاری در خصوص آزمون‌های استخدامی و نیاز استان اردبیل افزود: 38 هزار کارمند دولت در اردبیل مشغول به کار هستند که به عبارتی 1.72 درصد از کارکنان کشور است.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور تصریح کرد: این در حالی است که 1.5 درصد از جمعیت کشور در این استان ساکن هستند و در واقع در آزمون‌های استخدامی کم‌توجهی در حق استان نشده است.

انصاری افزود: با این وجود نیازهای استان و کمبود برخی دستگاه‌های دولتی بررسی شده و دستوراتی در این خصوص صادر خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به بهره‌برداری از بیمارستان 108 تخت خوابی امام رضا (ع) اردبیل و آمادگی بیمارستان 160 تخت خوابی پارس آباد جهت افتتاح، افزود: جهت جذب نیروی انسانی در بخش بهداشت و درمان برای 22 هزار تخت مجوز صادر شده که اردبیل نیز بخشی از آن است.

انصاری: 1.72 درصد از کارکنان کشور است؛ این در حالی است که 1.5 درصد از جمعیت کشور در این استان ساکن هستند و در واقع در آزمون‌های استخدامی کم‌توجهی در حق استان نشده است.

در این جلسه همچنین استاندار اردبیل با اشاره به بهره برداری از 726 طرح با اعتبار 871 میلیارد تومان در دهه فجر تصریح کرد: از این میزان 621 طرح عمرانی با 673 میلیارد تومان اعتبار و 105 طرح اقتصادی با حجم سرمایه‌گذاری 198 میلیارد تومان است.

اکبر بهنام جو افزود: این پروژه‌ها تحول قابل توجهی در استان به دنبال داشته و اشتغال‌زایی مطلوبی را رقم می‌زند.

تمامی اقدامات دستگاه‌های اجرایی استان باید به سمت امیدواری به مردم و جوانان گام بردارند تا بتوان ریشه‌های بیکاری را در استان خشکاند.
لزوم بررسی فرآیند واگذاری کشت و صنعت مغان

همچنین نماینده مردم پارس آباد و بیله سوار در مجلس شورای اسلامی با تاکید به ضرورت واگذاری پروژه‌های دولتی به بخش خصوصی تصریح کرد: لازم است از ظرفیت بخش خصوصی در اتمام پروژه‌های عمرانی مدد گرفت.

شکور پورحسین اظهار کرد: 4 آفت اقتصاد ایران در حوزه‌های نفتی، دولتی، رانتی و عدم شفافیت است و واگذاری پروژه‌ها به بخش خصوصی می‌تواند از بار مشکلات بکاهد.

بر اساس تحقیقات به عمل آمده قیمت کشت و صنعت مغان رقمی بالغ بر 4 هزار میلیارد تومان است اما عملاً به قیمتی کمتر از 1,500 میلیارد تومان واگذار شده است.

وی تصریح کرد: اجرای اصل 44 از تأکیدات رهبر معظم انقلاب است که در این واگذاری‌ها باید حفظ حقوق بیت المال در دستور کار قرار گیرد.

پورحسین افزود: با این وجود تحقیق و تفحص مجلس و گزارش عملکرد دیوان محاسبات در خصوص سازمان خصوصی سازی بیانگر این مسئله نیست.

نماینده مردم پارس آباد و بیله سوار در مجلس با ذکر مثالی گفت: بر اساس تحقیقات به عمل آمده قیمت کشت و صنعت مغان رقمی بالغ بر 4 هزار میلیارد تومان است اما عملاً به قیمتی کمتر از 1,500 میلیارد تومان واگذار شده است.

وی تصریح کرد: مسئله ما خصوصی‌سازی نیست بلکه فرایند واگذاری این مجموعه بزرگ به بخش خصوصی نیازمند بازنگری است و دولت باید از تاراج اموال بیت المال جلوگیری کند.

30 درصد مردم ایران با دانشگاه آزاد در ارتباط هستند

معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این جلسه با گرامیداشت ایام دهه فجر درباره دانشگاه آزاد و نقش کلیدی آن در رشد علمی کشور اظهار کرد: این دانشگاه نقش سازنده در تولید علم و آموزش کشور داشته و اگر فعالیت علمی نداشت رتبه شش کشور در تولید علم به رتبه 17 تنزل می‌یافت.

علیرضا منادی تصریح کرد: امروز دانشگاه آزاد رتبه 109 تولید مقالات علمی در بین دانشگاه‌های دنیا را دارد و 40 درصد آموزش پزشکی کشور متعلق به این دانشگاه است.

معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: این دانشگاه آموزش 42 درصد از دانشجویان و اساتید هسته‌ای را برعهده داشته و نتیجه آن ایستادگی کشور در مقابل 6 ابرقدرت دنیا است.

منادی تصریح کرد: تمامی این موفقیت‌ها در حالی است که متأسفانه همه دولت‌ها به نحوی با دانشگاه آزاد مخالفت داشتند و حتی در زمان دولت هاشمی مخالفت‌هایی از سوی وزرا دیده می‌شد؛ اما این دانشگاه توانسته به عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه غیر حضوری شناخته شود.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی الگوی پیشرو دانشگاهی اسلامی است و به عنوان دانشگاهی غیر دولتی پرچم خصوصی‌سازی را برافراشته است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان