خبرگزاری تسنیم: محمدحسین صفارهرندی ظهر امروز در جلسه با دانشجویان دانشگاههای مشهد در محل ساختمان بسیج اساتید دانشگاه فردوسی اظهار داشت: معتقدم در دوره جدید و چلّه دوم حیات انقلاب اسلامی، حتما باید همراه با ارزیابی از کامیابیها، ناکامیها و دلایل پیشرفتها و هم از عدم توفیقات برآورد صحیحی داشته باشیم و این را مبنایی برای خیز پیشرو قرار دهیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه براساس برآورد کلی حتما دوره پیشرو، دوران فتوحات چشمگیرتری خواهد بود، افزود: خیلی از زیرساختهای ما در این 40 سال نخست برای حرکت آینده فراهم شده؛ بنابراین در بستر این زیرساختها، کامیابیهای بزرگ مورد توقع و انتظار است و ما به عنوان یک الگو و مدل و نمونه بالادستی برای دیگران تلقی میشویم.
وی افزود: یکی از دلایل بزرگ دشمنیهایی که متراکمتر از هر زمانی هم بیان و هم علیه ما انجام میشود؛ همین نمونهشدن ماست؛ البته درست است که خودمان از نسخه امروزمان راضی نیستیم و معتقدیم باید کار بیشتری صورت بگیرد و چکشکاریهای زیادی نیاز دارد، اما جوابگوی بسیار از پرسشهای جهان کنونی است؛ حتی برای کسانی که خارج از گفتمان دینی ما فکر و عمل میکنند بعضی از حرفهای ما قطعا برای آنها قابل اقتباس است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با ذکر این سئوال که سئوال اساسی این است اگر بعد از 40 سال و با وجود سنگاندازیها و تحریمهای فراوان و جنگ تحمیلی دستاوردهایی را بهدست آوردیم که ما را در زمره کشورهای پیشرو در شاخصهای متعدد قرار داده که خارج از قواعد معمول معادلات بشری است، چگونه بوده؟ تصریح کرد: این از اِعجاز انقلاب است، اگر این برتری و رتبههای بالا در شاخصهای گوناگون را به عنوان شاهدی قلمداد کنیم که در مجموع در مسیر انقلاب کسب کردیم، بدون اغراق میتوان این جمله را گفت که انقلاب موفق و پیروز بوده و اگر کارنامه ما تا به حال کارنامه پیروزی بوده چرا باید در کل راه خود و مبناهایمان تجدید نظر کنیم؟
صفار هرندی افزود: برجستهترین نمونههای آن نفوذ منطقهای، اقتدار دفاعی و نظامی و امنیت بخشی به دیگران و شاخصهای علم و فناوری و حتی اقتصاد که این روزها مشکلات آن در سطح خُرد گریبان ما را گرفته، اما شاخصههای کلی اقتصاد ما قابل دفاع است و ما امروز هجدهمین اقتصاد قدرتمند جهان هستیم که با وجود همه مشکلات این موضوع مایه مباهات است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: اگر انقلاب نکرده بودیم، کشوری مثل مصر امروز میبودیم؛ زیرا پیش از پیروزی انقلاب ما با مصر شرایط مشابهی داشتیم، اما مصر امروز کجاست؟ امسال عربستانی که 10 میلیون بشکه روزانه نفت میفروشد میخواهد 30 میلیارد دلار از بانک جهانی وام بگیرد چرا که اداره کردن آن جامعه به سبکی که خود را آویزان از قدرتهای بینالمللی کرده، خیلی بالاست یک نمونه آن قرارداد 100 میلیارد دلاری آمریکا با عربستان است و هر روز هم برای آنها خط و نشان میکشد که اگر امنیت میخواهید باید پول امنیتتان را به آمریکا بدهید.