خبرگزاری تسنیم: نماینده دادستان صبح امروز در ادامه دومین جلسه دادگاه "حسین هدایتی" در باره نحوه اخذ 130 میلیارد تومان وام توسط متهم پرونده اظهار کرد: این مبلغ توسط شرکت جاوید گشت هیرمند و طی 7 مرحله اخذ شده که مهمترین نقش را هدایتی به همراه یاسر ضیایی، قائم مقام بانک سرمایه داشته است.
نماینده دادستان تصریح کرد: جاوید گشت هیرمند برای دریافت این وامها، اصلاً وثیقه نگذاشته و جالب این است که یاسر ضیایی مصوبه اعطای وام را امضا میکند و مینویسد به این شرکت تسهیلات را بدهید و ظرف یک هفته بعد ملکی را بهعنوان وثیقه تقدیم میکند.
وی ادامه داد: تا به امروز هدایتی هیچ ملکی را به ترحین بانک سرمایه بابت دریافت این وام درنیاورده است و فقط ملک جاده مخصوص کرج مطرح است که مالک آن هدایتی است ضمن اینکه به ترحین هم درنیامده و وکالت بلاعزل داده آن هم برای ملکی است که مالکش نیست.
نماینده دادستان فردی به نام "تللی" و از متهمان این پرونده را ماشین پولشویی ناصر ضیایی خواند و گفت: ضیایی تمام دریافتیهای نامشروع خود را به نام این فرد میکرده است بهعنوان مثال یک دستگاه خودرو بیامو از محمد امامی گرفته و به نام این فرد کرده است.
در ادامه با درخواست نماینده دادستان، تللی در جایگاه قرار گرفت و در پاسخ به سؤالات قهرمانی گفت: در تهرانپارس اجارهنشین هستم و در ملکی که هدایتی قرارداد آن را با من امضا کرد، آقای ضیایی ساکن بود.
وی توضیح داد: تقریبا از سال 79 با ضیایی در شیراز در دوره لیسانس همکلاس بودم و در سال 92 رفاقت ما خیلی صمیمی شد؛ ضیایی میگفت: بهدلیل یکسری مشکلات قضایی و طلبکارهای که دارد اگر اشکالی ندارد از حساب من استفاده کند که من نیز به حساب رفاقت 14 سالهمان گفتم ایرادی ندارد و از مراودات مالی ضیایی و هدایتی اطلاعی نداشتم.
پس از اظهارات تللی، نماینده داستان در ادامه دفاع از کیفرخواست گفت: ناصر ضیایی در ازای دستمزد خود به حسین هدایتی، مدیر کارخانه منتصب به متهم پرونده میشود و حتی وقتی که ضیایی در بازداشت بوده، همسر هدایتی وثیقه میگذارد و او را آزاد میکند.
قهرمانی همچنین به دریافت تسهیلات از بانک سرمایه توسط هدایتی در زمان مدیریت حیدرآبادی و خانی اشاره و خاطرنشان کرد: تحقیقات ما در این بخش از پرونده دیگر عمقی نیست و نتوانستیم تبانیها را به صراحت کشف کنیم، اما قرائنی مبنی بر تبانی وجود دارد.
نماینده دادستان اضافه کرد: اولاً این مدیران بسیار ناسالم بودند که خانی در حال حاضر در زندان بسر میبرد و حیدرآبادی نیز از کشور خارج شده است که در زمان خودش به پرونده آنها رسیدگی میشود.
وی ادامه داد: تسهیلات دریافتی از بانک سرمایه در این دوره مانند قبل فاقد وثیقه بوده و در دورهای که خانی مدیرعامل وقت بانک سرمایه از بدهکاران بانکی از جمله هدایتی شکایت میکند 80 میلیارد تومان به هدایتی وام میدهد.
نماینده دادستان خاطرنشان کرد: در تاریخ دهم اردیبهشت 95 هیئت مدیره بانک سرمایه مصوب میکند که به هدایتی تسهیلات داده شود و جالب این است در همان روز تصویب مصوبه، تسهیلات به حساب شرکت هدایتی واریز میشود و 10 روز بعد رونوشت مصوبه پرداخت وام به شعبه ابلاغ شده که نشان از وجود تبانی است.
قهرمانی تاکید کرد: هدایتی ریالی از تسهیلات را برای خود به کار نگرفته است و با اینکه در شرکت سروش تجارت سیمرغ فاکتور دهها تن آلومینیوم صادر شده، اما نیم کیلو آلومینیوم هم خریداری نشده و همه پولها به حساب اشخاص مختلف رفته است.