به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری میزان، بحران سیاسی در زمینه مهاجران در شماری از کشورهای اروپایی به چشم میخورد. علاوه بر ایتالیا، لهستان، مجارستان، جمهوری چک اکنون دولت مرکل در آلمان نیز در رابطه با سیاست مهاجرتی دولت دچار اخلافات داخلی شده است.
ایتالیا که به عنوان کشور مبدا بیش از سایر کشورهای اروپایی با موضوع پناهجویان مواجه است از ادامه پذیرش پناهجو خودداری میکند.
پایگاه شبکه خبری الجزیره در گزارشی ضمن اشاره به این حوادث در مرزهای آمریکا نوشت این موضوع درباره کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی نیز وجود دارد و آنها با بی رحمی در برابر مهاجران میایستند.
الجزیره نوشت: در سراسر اروپا و آمریکای شمالی، دولتها به سمت بیرحمی و خشونت بیش از حد برای متوقف کردن مهاجران حرکت کردهاند.
بیشتر بخوانید: تداوم جداسازی کودکان از والدین مهاجر در مرزهای آمریکا
الجزیره ضمن اشاره به اقدامات کشورهای اروپایی در برخورد با مهاجران مینویسد: برای مثال ایتالیا را در نظر بگیرید جایگاه اولیه ورود موج زیادی از مهاجران از آفریقا و دیگر نقاط.
در این گزارش به اظهارات «آتیلیو فونتانا»، سیاستمدار ایتالیایی که چند ماه پیش در حال رقابت در انتخابات منطقهای ناحیه ثروتمند لمباردی تحت حمایت یک ائتلاف راست میانه موسوم به حزب لیگ بوده نیز اشاره شده است.
فونتانا در مصاحبه با رادیوی حزبی ائتلاف منطقهای راست میانه گفته بود: عدم تمایل برای پذیرش تمام پناهجویان به معنای بیگانههراسی یا نژادپرستی نیست و امری منطقی است.
او گفته بود: ایتالیا باید تصمیم بگیرد «آیا نژاد سفید و جامعه ما باید تداوم داشته باشد یا متوقف شود؟
موضوع دیگری که در دستور کار سران اروپا قرار میگیرد بازنگری در سیاست صدور روادید برای اتباع آفریقایی، محدود کردن کمک مالی به توسعه آفریقا و تصمیم برای اختصاص این بودجه به طرح پلیس اروپایی در مرزهای اتحادیه اروپا است. قرار است شمار این نیروهای پلیس 10 هزار نفر افزایش داده شود.
بیشتر بخوانید: جدا شدن هزاران کودک از والدینشان در جریان اجرای سیاست تحمل صفر ترامپ
تنشهای موجود میان کشورهای اروپایی و مشارکت نکردن برخی از آنها به ویژه کشورهای اروپای شرقی موجب شده شماری از دولتهای عضو اتحادیه اروپا موضوع ایجاد مرزهای داخلی را مطرح کنند.
یونان عمدهترین کشور انتقال مهاجران به شمار میرود. در حال حاضر هزاران مهاجر در این کشور در اردوگاهها به سر می برند و بسیاری از آنها تلاش دارند تا وارد کشورهای عضو اتحادیه اروپا شوند.
براساس آمار تازه کمیسیاریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان تنها در جزیرههای یونان حدود 15 هزار و 200 مهاجر به سر میبرند.