حمایت سازمان اقتصادی کوثر از ایثارگران خسارت‌دیده در سیل

مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر گفت: ایثارگرانی که واحدهای تولیدی آن‌ها به‌خصوص در حوزه کشاورزی در سیل دچار آسیب شده است پس از معرفی به سازمان اقتصادی کوثر کمک‌هایی را برای راه‌اندازی مجدد مجموعه‌های تولیدی خود از این سازمان دریافت می‌کنند.

حمایت سازمان اقتصادی کوثر از ایثارگران خسارت‌دیده در سیل

به گزارش ایسنا، نشست خبری محمدرضا اسکندری مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر روز سه‌شنبه 3 اردیبهشت‌ماه با حضور جمعی از اصحاب رسانه در محل این سازمان برگزار شد.
اسکندری در این نشست ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: سازمان اقتصادی کوثر وابسته به بنیاد شهید و امور ایثارگران است اما از هیچ نوع بودجه و امتیاز دولتی استفاده نمی‌کند و مجموعه فعالیت‌های سازمان در حوزه تولید است و این فعالیت‌ها در ایامی که مشکلاتی مانند تحریم ایجاد می‌شود افزایش می‌یابد.
وی ادامه داد: به‌عنوان‌مثال اخیراً در بحث الکتروموتورها کارهای تولیدی جدیدی صورت گرفته است و توان تولید این موتورها در زیرمجموعه‌های سازمان اقتصادی کوثر افزایش یافته است. در حوزه تولید تلویزیون نیز تولیدات شرکت شهاب در این بخش افزایش پیدا کرده است. همچنین در گروه کشاورزی، طیور، دام سبک، دام سنگین و آبزیان در سال 1397 شاهد افزایش تولید بودیم.
مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر با بیان اینکه بخشی از مجموعه‌های تولیدی این سازمان در مناطق سیل زده بودند، افزود: مجموعه‌های آبزی‌پروری در شهرستان‌های دورود، الشتر و کرمانشاه و مجموعه پرورش مرغ در شهرستان چگینی در معرض خطر سیل قرار داشتند که خوشبختانه با پیش‌بینی‌ها و پیشگیری‌های صورت گرفته و همت تمام همکاران کوچک‌ترین خسارتی به این مجموعه‌ها وارد نشد.
اسکندری با اشاره به وارد شدن خساراتی به ایثارگران در سیل اخیر گفت: به ادارات کل بنیاد شهید و امور ایثارگران در استان‌های سیل زده اعلام کرده‌ایم ایثارگرانی که واحدهای تولیدی آن‌ها به‌خصوص در حوزه کشاورزی در سیل دچار آسیب شده است شناسایی و به سازمان اقتصادی کوثر معرفی شوند تا کمک‌هایی را برای راه‌اندازی مجدد مجموعه‌های تولیدی خود از سازمان اقتصادی کوثر دریافت کنند.
وی درباره ظرفیت‌های شغلی سازمان اقتصادی کوثر برای ایثارگران گفت: اولویت اشتغال در هر ظرفیت شغلی که در این سازمان ایجاد شود با ایثارگران است مگر در شرایطی که ایثارگران دارای تخصص خاص یک شغل نباشند. در حال حاضر 90 درصد مدیران سازمان اقتصادی کوثر از جامعه ایثارگری هستند.
مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر با اشاره به ورود شرکت‌های این سازمان به بورس و فرابورس گفت: این کار در راستای شفاف‌سازی و مردمی کردن فعالیت‌ها انجام می‌شود و در سال 1397 بخشی از سهام دو مجموعه نیروگاه زاگرس کرمانشاه و مرغ ماهان در بورس عرضه شده است که سهام هر دو مجموعه به‌سرعت فروخته شد. سهام شرکت دام شریف‌آباد نیز در حال عرضه است و در ادامه سهام سایر گروه‌ها از جمله کشاورزی و معادن به‌تدریج ارائه خواهد شد.
اسکندری رویکرد سازمان اقتصادی کوثر را راه‌اندازی پروژه‌ها در استان‌ها و مناطق محروم و در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و گفت: حمایت از مشاغل کوچک و خانگی از دیگر برنامه‌هایی است که توسط سازمان اقتصادی کوثر صورت می‌گیرد. همچنین رویداد نوآورانه توسط معاونت برنامه‌ریزی سازمان برگزار شد و مؤسسه رویش کوثر نیز برای پشتیبانی از طرح‌های دانش‌بنیان شکل گرفته است.
مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر با اشاره به بیانیه «گام دوم» رهبر معظم انقلاب گفت: در این بیانیه توجه و تأکید زیادی نسبت به جوانان انجام شده است و ما نیز بر همین اساس در مسیر جوان‌گرایی حرکت‌های زیادی داشته‌ایم از جمله می‌توان به این موضوع اشاره کرد که در سال 1388 میانگین سنی مدیران سازمان اقتصادی 62 سال بود و امروز این عدد به زیر 40 سال رسیده است و نتیجه این کار نیز بسیار مثبت بوده است زیرا هر وقت به جوانان اعتماد کردیم نتیجه مثبتی گرفته‌ایم.
اسکندری در ادامه به بیان پروژه‌های پیش روی سازمان اقتصادی کوثر پرداخت و گفت: پروژه 1000 رأسی دام سنگین در ورامین، پروژه 6000 رأسی دام سبک در صحنه کرمانشاه و پروژه 3000 رأسی دام سبک در دودانگه ساری آماده افتتاح هستند. همچنین گلخانه اسلام‌آباد و گلخانه ایلام نیز از پروژه‌هایی هستند که در سال 1398 به بهره‌برداری می‌رسند.
مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر در ادامه این نشست به سوالات خبرنگاران در حوزه‌های مختلف پاسخ داد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان