به گزارش ایسنا، سید حسن رسولی در یکصد و سی و هشتمین جلسه شورای اسلامی و در جریان بررسی طرح ساماندهی مراکز آموزشی شهرداری تهران با اشاره به اینکه در آذر ماه سال گذشته طرحی با امضای 13 عضو شورا به عنوان ساماندهی مراکز آموزشی شهرداری تهران تدوین و به شورای شهر ارائه شد افزود: پس ار ارجاع این طرح به کمیسیون تخصصی جلسات مختلفی با دعوت از کارشناسان مؤسسه علمی کاربردی شهرداری تهران برگزار شد و نتایج این جلسه در قالب گزارشی از سوی کمیسیون برنامه و بودجه ارائه شد.
وی افزود: 4 خواسته اصلی در گزارش تهیه شده وجود داشت. نخست آنکه تعیین و تکلیف مؤسسات آموزشی شهرداری که فاقد مجوز هستند انجام شود ، در مرحله بعد از وضعیت مراکز موجود در مدت سه ماه گزارشی تهیه شود. سومین خواسته نیز این بود که حذف رشتههایی که با وظایف شهرداری ارتباطی ندارند انجام شود و چهارمین خواسته نیز مربوط به ساماندهی و تعیین تکلیف این مراکز از جنبههای مختلف بود.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: در اجرای اسناد بالا دستی هر مجموعهای که قرار باشد جزو پیکره شهرداری تهران شود باید از شورای اسلامی شهر مصوبه دریافت کند این در حالی است که این مراکز آموزشی چنین مصوبهای ندارند. در حقیقت امکان پذیر نیست که شهرداری خودش نیرو تربیت کند و بعد هم آنها را استخدام کند اما اکنون 13 هزار نفر از مراکز آموزشی شهرداری تهران فارغالتحصیل شدهاند.
وی ادامه داد: تهران پایتخت کشور است و بهترین نیروهای فنی در حال آموزش در بهترین دانشگاهها نظیر امیر کییر، شریف و … هستند و استخدام نیروهای فارغالتحصیل شده از مراکز آموزشی شهرداری باعث کاهش کیفی نیروهای شهرداری تهران شده است.