قرص سیلدنافیل (Sildenafil) با عنوان تجاری قرص ویاگرا (Viagra) یا رواتیو (Revatio) به فروش میرسد. این دارو به رفع اختلالات نعوظ کمک میکند. مصرف این قرص فقط با انجام آمیزش جنسی منجر به نعوظ میشود و در غیر این صورت، مصرف آن چنین چیزی را رقم نخواهد زد. در ادامه با قرص سیلدنافیل، تداخلات دارویی، عوارض، کاربرد و نحوه مصرف آن آشنا میشوید.
سیلدنافیل متعلق به گروهی از داروها موسوم به مهارکنندگان فسفودیاستری (PDE5) است. این داروها مانع از عملکرد سریع آنزیمی به نام فسفودیاستر نوع پنج میشوند. این آنزیم در ناحیه تناسلی مردان هم فعالیت میکند. اختلال نعوظ به ناتوانی مردان در رسیدن به نعوظ در رابطه جنسی گفته میشود. زمانی که یک مرد از نظر جنسی به هیجان میآید، بدن او خون بیشتری به سمت آلت میفرستد تا این بخش از بدن به حالت نعوظ یا همان بزرگ و برآمده شدن برسد. قرص سیلدنافیل میتواند با کنترل آنزیم مذکور به رسیدن مرد به نعوظ کمک کند.
علاوه بر رفع اختلال نعوظ، قرص سیلدنافیل به درمان پرفشاری ریوی در زنان و مردان هم کمک میکند. این مشکل، بهدلیلِ بالا رفتن فشار خون در ناحیه قلب و شُشهاست. زمانی که فرد به فشار خون بالا مبتلا میشود، قلب باید بیشتر کار کند تا خون کافی به سمت شُشها بفرستد. نقش سیلدنافیل در اینجا، تسکین رگها با کار کردن روی آنزیم فسفودیاستر نوع پنج است. با مصرف این قرص، خونرسانی به شُشها آسانتر و از فشار روی قلب کاسته میشود. این دارو را باید فقط با مصرف پزشک مصرف کرد. سیلدنافیل به شکلهای زیر در بازار عرضه میشود:
قبل از مصرف هر دارو باید مزایا و معایب آن را در دو کفه ترازو بگذارید و ببینید که وزنه به نفع کدام یک پایین میرود. درباره مصرف کردن سیلدنافیل هم باید با پزشک مشورت کنید و موارد زیر را هم در نظر داشته باشید:
اگر قبلا نسبت به مصرف سیلدنافیل یا هر داروی دیگری حساسیت داشتهاید، حتما با پزشک در اینباره صحبت کنید. در مورد حساسیتهای دیگرتان نسبت به مواد غذایی مختلف، مواد نگهدارنده، حیوانات، رنگها و… هم به پزشک اطلاع بدهید. هنگام مصرف داروهای بدون نسخه هم حتما بروشور آنها را بخوانید تا اطلاعاتی درباره شرایط مصرف و عوارض جانبی داشته باشید.
از سیلدنافیل برای درمان هیچ مشکل و اختلالی در کودکان استفاده نمیشود. برای فشار خون بالا در ناحیه ریه و… هم نباید از این دارو، بهویژه بهشکل دائم، برای کودکان استفاده شود.
تحقیقاتی که تاکنون انجام شده است، نشانهای دال بر مضر بودن سیلدنافیل برای افراد مسن مطرح نکرده ولی با وجود این، افراد مسن بیشتر از دیگران در معرض مشکلات کبد، کلیه یا قلب هستند. در نتیجه باید در تجویز سیلدنافیل برای آنها به دوز مناسب و نکات ایمنی توجه بیشتری شود.
هنوز تحقیقاتی مبنی بر مضر بودن سیلدنافیل برای نوزادان مادران شیرده منتشر نشده است اما بهتر است، این افراد قبل از اقدام به مصرف این قرص، مزایا و معایب احتمالیاش را بهخوبی بررسی کنند.
مصرف هر دارویی در کنار مزایایی که دارد، عوارض جانبی هم به همراه خواهد داشت. برخی از مواردی که ممکن است به شکل عارضه جانبی بعد از مصرف سیلدنافیل به وجود آیند، به شرح زیر هستند:
در موارد نادری احتمال نابینا شدن هم وجود دارد.
بعضی از عوارض جانبی در طول مصرف دارو و تطبیق دادن بدن با آن رفع میشوند. پزشک معالج هم در کنترل عوارض جانبی به شما کمک خواهد کرد.
اگر این عوارض بعد از مصرف ادامه داشتند، حتما به پزشک مراجعه کنید:
عوارض جانبی در هر فردی به شکلی متفاوت نمایان میشود و با بروز و تداوم هر یک از این عوارض باید حتما به پزشک مراجعه شود.
گاهیاوقات، دو دارو به هیچوجه نباید با هم به طور همزمان مصرف شوند. اما در برخی دیگر از موارد، با وجود ناسازگاری میان دو دارو، میتوان با کنترل نکات ایمنی و تنظیم دوز مصرفی، مشکل تداخل را از بین برد. اگر قصد مصرف سیلدنافیل را دارید و یکی از موارد زیر را هم استفاده میکنید باید حتما این موضوع را به پزشک اطلاع دهید. البته شرایط هر بیمار باید در تجویز دارو و تغییر دوز یا قطع مصرف در نظر گرفته شود. در فهرست زیر از داروهایی یاد شده که مصرف همزمان آنها با سیلدنافیل توصیه نمیشود. در نتیجه، احتمال دارد که پزشک معالجتان این دارو را برایتان تجویز نکند یا تغییراتی در مصرف داروهای دیگرتان ایجاد کند.
مصرف داروهای دیگری که در ادامه میآید با سیلدنافیل اصلا توصیه نمیشود اما در مواردی پزشکان با تغییر دوز مصرفی و بسامد مصرف، اجازه استفاده همزمان از دو دارو را صادر میکنند:
مصرف سیلدنافیل با هر یک از داروهای زیر احتمال بروز عوارض جانبی بسیار شدید دارد. اما از آنجا که گاهی مصرف هر دو دارو نیاز است، پزشک میتواند دوز و بسامد مصرف را برای داروها تغییر دهد تا امکان مصرف همزمان میسر شود.
بعضی از داروها را هنگام غذا خوردن یا مصرف مواد غذایی خاصی نباید استفاده کرد. مصرف الکل و تنباکو با برخی داروها هم تداخلاتی خطرناک به وجود میآورد. مواردی که در ادامه عنوان میشود، لزوما با سیلدنافیل تداخل ندارند، اما احتمال اینکه مصرف همزمان آنها با سیلدنافیل تداخل داشته باشد هم وجود دارد. مصرف سیلدنافیل با هر یک از مواد زیر، احتمال بروز عوارض جانبی را افزایش میدهد اما شاید در بعضی موارد نیاز جدی به استفاده از قرص و این مواد باشد. در این صورت، پزشک باید دوز مصرفی، شیوه و زمان مصرف را دستکاری کند و تغییراتی در آن به وجود بیاورد.
مشکلات پزشکی دیگری که در بدن وجود دارد هم میتواند بر مصرف سیلدنافیل اثر بگذارد. پس هر مشکلی که دارید حتما با پزشک مطرح کنید. مثلا:
با مراجعه به پزشک برای رفع هر مشکلی باید او را در جریان مصرف سیلدنافیل بگذارید. مثلا اگر به خاطر مشکلی قلبی فوری به مرکز فوریتهای پزشکی مراجعه کردهاید هم باید به پزشک درباره آخرین باری که سیلدنافیل مصرف کردهاید، اطلاعاتی بدهید. در صورت مصرف داروهای حاوی نیترات که برای درمان فشار خون بالا یا آنژین صدری مصرف میشوند، هرگز از سیلدنافیل استفاده نکنید.
داروهای حاوی نیترات، داروهایی مانند نیتروگلیسیرین، ایزوسورباید، ایمدور، نیتروبید، نیترودور، پماد نیترول، افشانه (اسپری) نیترولینگوآل، نیتروستات و ترنسدِرم نیترو هستند. در صورت مصرف بعضی مواد نیتراتدار غیرقانونی مانند اِمیلنیترات، بوتیلنیترات یا نیتریت هم نباید سیلدنافیل مصرف کنید. مصرف سیلدنافیل با ریوسیگوئات که در بازار به نام آدمپاس شناخته میشود هم کار درستی نیست.
اگر از سیلدنافیل برای مشکل پرفشاری ریوی استفاده میکنید، پزشک باید میزان پیشرفت و اثربخشی دارو را در دفعات مختلف مراجعه به او بسنجد. با معاینات پی در پی، پزشک درمییابد که مصرف این دارو برایتان مفید است یا خیر.
مصرف سیلدنافیل در کنار داروهایی مانند ویاگرا یا مهارکنندگان فسفودیاستری(PDE5) مثل تادالافیل یا واردنافیل توصیه نمیشود. ویاگرا هم حاوی سیلدنافیل است. اگر مقدار زیادی سیلدنافیل مصرف یا آن را همراه با داروهای نامبرده وارد بدن خود کنید، احتمال افزایش عوارض جانبی بسیار بیشتر خواهد شد.
به طور کلی، نباید سیلدنافیل را با داروها و وسایل دیگر ایجاد نعوظ مصرف کرد. اگر هم مشکلی قلبی دارید یا قبلا چنین مشکلی داشتهاید، برای مصرف سیلدنافیل پزشک را در جریان سوابق مشکلات قلبیتان بگذارید. درصورتیکه به مدت چهار ساعت متداوم یا بیشتر دچار نعوظ میشوید هم حتما به پزشک مراجعه کنید، زیرا ممکن است مشکلاتی جدی برای آلت تناسلیتان ایجاد شود.
چنانچه بعد از مصرف سیلدنافیل، دید یک یا هر دو چشمتان دچار مشکل شد هم سریعا به پزشک مراجعه کنید. در صورت بروز اختلالات و مشکلاتی در گوش یعنی کم شدن ناگهانی توانایی شنیدن یا از دست دادن آن که همراه با سرگیجه و پیچیدن صدای زنگ در گوش است هم باید خیلی سریع به پزشک مراجعه کرد.
اگر قبلا داروهای فشار خون بالا را مصرف میکردهاید، با مصرف سیلدنافیل احتمال کاهش زیاد فشار خون به وجود میآید. در صورت مشاهده یکی از این علائم حتما به پزشک مراجعه کنید: تاری دید، گیجی، سرگیجه، ضعف، گیج رفتن سر هنگام بلند شدن از جا، تعریق و خستگی.
سیلدنافیل را دقیقا براساس تجویز پزشک مصرف کنید. یعنی میزان مصرف و دفعات آن را بدون مشورت افزایش ندهید. اگر طبق نسخه و تجویز پزشک از آن را استفاده نکنید، امکان بروز عوارض جانبی افزایش پیدا میکند. سیلدنافیل شیوه مصرف خاصی دارد. پس همیشه دستورالعمل مصرف را در نظر بگیرید. مثلا میتوان آن را با غذا یا بدون غذا استفاده کرد.
در صورت استفاده از شکل مایع آن باید حداقل 10 ثانیه قبل از خوردن، شیشه دارو را بهخوبی تکان بدهید و از سرنگ برای کشیدن دوز مناسب کمک بگیرید و بعد از آن هم سرنگ را بشویید. سیلدنافیل معمولا 30 دقیقه بعد از مصرف، مشکل نعوظ را برطرف میکند و اثر آن تا چهار ساعت بعد ادامه دارد. البته در دو ساعت نخست، این قرص اثرگذاری بیشتری دارد. یادتان باشد که فقط از برندی قرص سیلدنافیل را خریداری کنید که پزشک تجویز کرده است. احتمال دارد که برندهای دیگر اثرگذاری لازم را نداشته باشند.
دوز مصرفی مناسب برای هر بیماری با دیگری متفاوت است. باید دستورالعمل مصرف روی نسخه یا دستورات پزشک را در اینباره رعایت کنید. در ادامه، به معرفی میزان و دوز مصرفی سیلدنافیل پرداخته شده اما اگر دوز مصرفی شما با این ارقام متفاوت است، نگران نباشید و آن را بدون مشورت با پزشک تغییر ندهید.
دوز مصرفی دارو به غلظت آن هم بستگی دارد. ضمن اینکه، تعداد دفعات و فواصل بین مصرف و مدت زمانی که باید این دارو را استفاده کنید هم به نوع مشکل و بیماریتان وابسته است.
اگر سیلدنافیل را به صورت قرص مصرف شود:
اگر سیلدنافیل را به صورت قرص یا محلول مصرف شود:
این دارو را باید در ظرفی دربسته و در دمای اتاق نگهداری کنید. ضمن اینکه نباید در معرض گرما، نور مستقیم و رطوبت قرار داشته باشد. از قرار دادن آن در فریزر هم خودداری کنید. اگر تاریخ مصرف این دارو گذشته است، آن را دور بیندازید. این قرص هم مانند داروهای دیگر باید دور از دسترس کودکان نگهداری شود.
محل تبلیغ شما (یک ماهه 90 هزار تومان - جهت هماهنگی کلیک کنید )
کارشناس رسمی دادگستری
باروس
استروئید
جعبه لمینتی
خرید آنلاین کتاب تاپ ناچ ویرایش سوم
the real world
خرید فالوور اینستاگرام
خرید نهال انگور قرمز بی دانه
زیرپوش مردانه
مانتو پاییزه
کاغذ دیواری سفید
کاغذ دیواری مشکی
Locksmith
ปั้มไลค์
Chiropractor
تجارتخانه آراد برندینگ
دانلود روبیکا
خرید تاج گل - تاج گل - تاج گل تسلیت - تاج گل ترحیم
خرید پیپ دست ساز ایرانی
خرید توتون پیپ
آینه کنسول
کت شلوار با پیراهن مشکی
دتکتور گاز
ابزار دقیق و سطح سنج راداری
ابزار دقیق آداک فرآیند سپهر
امداد خودرو سایپا کرج
ثبت شرکت در کیش چگونه است؟
وام اینترنتی بدون ضامن
کاغذ دیواری کربن
خرید تاج گل
خرید قسطی لوازم خانگی
جوراب شلواری شیشه ای
بهترین ارز های دیجیتال برای خرید
آموزشگاه آرایشگری زنانه
다낭풀빌라 바나나풀하우스
بلک فرایدی 1403
لیزر زگیل تناسلی در یک جلسه
باحال مگ
cyprus-newlife
Cyprus کجاست