به گزارش صندوق نوآوری و شکوفایی، مائده اشجع صنوبری، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به اینکه دستگاه ترموسایکلر برای تکثیر DNA در آزمایشگاهها، کلینیکها، آزمایشگاههای تحقیقاتی و دانشگاهها مورد استفاده قرار میگیرد، گفت: از این دستگاه برای تشخیص بیماری تالاسمی و سایر بیماریهای قبل از تولد و همچنین موارد درمانی و غربالگری استفاده میشود.
اشجع صنوبری خاطر نشان کرد: ما به عنوان معدود تولیدکنندگان موفق به ساخت این دستگاه در کشور شدیم و در حال حاضر نیز این دستگاه به فروش میرسد، تاکنون موفق به فروش حدود 70 دستگاه ترموسایکلر شدهایم که البته با آنچه مد نظرمان بود فاصله دارد.
وی ضمن تاکید بر حمایت از تولیدات داخلی و ضرورت پرهیز استفاده از کالای خارجی، اظهار امیدواری کرد با گران شدن دلار و اعمال محدودیتها برای واردات، تمایل به خرید کالای داخلی بیشتر شود.
صنوبری در ادامه با اشاره به اینکه، این مجموعه در صورت تمایل از سوی بازار داخلی قادر است تمام نیاز کشور را برآورده کند گفت: ما از سال 1393 وارد بازار شدهایم و دستگاه اصلاح و به روز شده است، اکنون نیز در بهترین حالت هستیم که تقاضا بگیریم و تولید کنیم چرا که این دستگاه، آزمایش خود را پس داده است.
وی همچنین درخصوص میزان رقابت و برابری دستگاه ترموسایکلر این شرکت با نمونههای خارجی گفت: نمونههای اولیه این دستگاه در همان زمان آزمایشگاهی، با یک کمپانی اروپایی تست شد که نتایج با هم برابر بود و اکنون این دستگاه کاملا اصلاح شده و متخصصان رضایت کامل دارند و با مشابه خارجی برابری میکند.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در خصوص میزان اشتغالزایی این شرکت اظهار داشت: ما از سال 1386 فعالیت خود را آغاز کردهایم و هر سال چند کالا به سبد کالای شرکت اضافه میکنیم و در این مدت که خیلی از شرکتها تعدیل نیرو کردهاند ما نیروهای خود را حفظ کردهایم.
وی درباره امکان صادرات دستگاه ترموسایکلر گفت: دستگاه ما به صورت کامل شرایط صادرات را دارد و کریدور صادرات هم دستگاه ما را انتخاب کرده اما به دلیل مشکل تبادل ارزی، فعلا صادرات محصول منتفی شده است.
مدیر عامل شرکت درباره تسهیلات دریافتی از صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: ما با دریافت تسهیلات صندوق، اقدام به خرید ساختمان با هدف افزایش ظرفیت تولید محصولات شرکت کردیم که به توسعه دستگاه ترموسایکلر کمک بسیار کرد.
علمی ** 1836 **9014