به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان،بیست و نهمین روز از اردیبهشت ماه 1398 با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به گفت و گوی آفرین عبیسی با میزان در خصوص سریال برادرجان اشاره کرد.
هنوز دعوا در سریال «برادر جان» بالا نگرفته است/خاله و کریم بوستان صلح بین جوانهای سریال برقرار میکنند
بازیگر سریال "برادرجان" گفت: شخصیت خاله و کریم بوستان هر دو در این سریال حرف حق میزنند پس طبیعتاً در ادامه این دو شخصیت تاثیر عمدهای در پایان بندی اثر خواهند داشت.
آفرین عبیسی بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درخصوص حضورش در سریال «برادر جان» پس از مدتها کم کاری گفت: من برای انتخاب نقش و حضورم در آثار وسواس بسیار زیادی دارم و اگر در سریال «برادر جان» به ایفای نقش میپردازم و نقش خاصی دارم به واسطه همین وسواسم در انتخابهایم است.
وی در همین راستا ادامه داد: من به هر کاری بله نمیگویم و فیلمنامه و اثر باید برایم بسیار جذاب باشد تا آن را قبول کنم. میتوانم بگویم که اولین بازیگری بودم که برای سریال «برادر جان» انتخاب شدم. من در کنار علی نصیریان نفرات نخستی بودیم که برای بازی در این اثر وارد مذاکره شدیم و خوشبختانه حضور در این مجموعه را قبول کردیم.
بازیگر سریال برادرجان درباره تجربه همکاری با «علی نصیریان» افزود: این نخستین باری است که بازی در کنار علی نصیریان را تجربه میکنم و به جرات میگویم تجربهای لذتبخش و شیرین است. وی با وجود مشکلاتی که در ماههای اخیر پشت سر گذاشته با قدرت فراوانی در این نقش ظاهر شده و تمام انرژی خود را برای باورپذیر کردن نقش انجام داده است.
وی درباره ایفای نقش در سکانسهای پر دیالوگ و سخت سریال «برادر جان» تاکید کرد: بالاخره تجربه سالها بازیگری پشت من است، البته این را هم بگویم که در این سکانسها دوستان کمک بسیار زیادی به من کردند که در صدر آنها نیز محمدرضا آهنج به عنوان کارگردان بیشترین کمک را به من کرد.
بازیگر فیلم "میهمان مامان" گروه تولید سریال «برادر جان» را گروهی منسجم و حرفهای خواند و اضافه کرد: خوشبختانه تا آنجا که در میان مردم هستم این سریال با استقبال بسیار زیادی روبرو شده است، بدون شک اولین دلیل این اتفاق کارگردانی محمدرضا آهنج و همکاری صمیمانه و حرفهای کل گروه، بازیگران و تولید است که با تمام انرژی برای تولید اثری با کیفیت تلاش میکنند.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
ارائه 100 عنوان کتاب در غرفه ستاد اقامه نماز/معرفی فعالیت موسسات هفت کشور در غرفه مجمع جهانی اهل بیت(ع)
هشتمین روز از بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با اتفاقات جالب و تاثیرگذاری سپری شد که یکی از مهم ترین آنها بازدید حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد حاجعلیاکبری امام جمعه موقت تهران بود.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، هشتمین روز از بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با اتفاقات جالب و تاثیرگذاری سپری شد که یکی از مهم ترین آنها بازدید حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد حاجعلیاکبری امام جمعه موقت تهران بود.
***ارائه 100 عنوان کتاب در غرفه ستاد اقامه نماز
ستاد اقامه نماز با حضور در نمایشگاه بیست و هفتم قرآن کریم 100 عنوان از آثار منتشره خود را به معرض دید بازدیدکنندگان قرار داده است.
به گزارش ستاد خبری بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، برخی از آثار، به عنوان آثار جدید ستاد اقامه نماز محسوب میشود که از جمله میتوان به "نماز و مدیران"، "مکنت یافتگان"، "دعوت دانش آموزان به نماز"، "احکام نماز پزشکان و بیماران"، "اولینهای نماز" و "اصلاح سبک زندگی" اشاره کرد.
همچنین در غرفه ستاد اقامه نماز نرم افزار بازی نماز ارائه شده است. بخش دیگری که مربوط به کودکان است، بخش نقاشی با مضامین نماز به شمار میرود.
کارشناس مسائل نماز نیز با حضور در این غرفه، به شبهات مربوط به نماز، مسائل مربوط به شیوههای دعوت به نماز و تصحیح قرائت نماز میپردازد.
***حضور غرفه کشور مالزی در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم
غرفه کشور مالزی در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم امسال قرآنهایی با حاشیههای زیبا و طراحهای مختلف را ارائه داده است. یکی از مسئولان غرفه مراحل چاپ و نشر قرآن در مالزی گفت: ده مرحله برای آماده سازی و چاپ قرآن در مالزی انجام میشود، مرحله نخست اجرای طراحی اولیه است، پس از آن نوبت به مرحله اسکن نقوش و طرح ها میرسد که با نرم افزار اتوکد انجام می شود.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
«سامورایی در برلین» فیلمی سرشار از شوخیهای تکراری و سطحی/کارگردان بدرود بغداد و شکست در عرصه سینمای کمدی
سامورایی در برلین تنها نمونه کمدی گیشه و کلیشه سالهای گذشته نیست. این فیلم نماد واضح ترویج ساخت آثار کمدی سخیف در سینمای دهه نود است.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، فیلم سینمایی "سامورایی در برلین" به کارگردانی مهدی نادری شاید تنها اثر موفق گیشه ماه مبارک رمضان است. فیلمی که به واسطه مضمون کمدی فروشش در گیشه به نوعی تضمین شده بود.
این فیلم توانسته در مدت کمتر از ده روز با فروشی معادل 1,236,594,000 تومان رتبه اول آثار سینما در ماه رمضان را از آن خود نماید. اثری که خارج از کشور ساخته شده و ترکیب تکراری بازیگرانی همچون حمید فرخ نژاد را در خود می بیند.
حمید فرخنژاد در نقش جمشید سامورایی، میرطاهر مظلومی، هومن حاجی عبداللهی، سامان صفاری، نادر مشایخی، گوهر خیراندیش و میترا حجار از جمله بازیگرانی هستند که در سامورایی در برلین به ایفای نقش پرداخته اند.
این فیلم با همان الگوی آثار کمدی گیشه ساخته شده و با پیش تولید و تولیدی کوتاه مدت اثری بی کیفیت از لحاظ داستان، فیلمنامه، کارگردانی، بازیگری و اکثریت بخشهای تخصصی یک اثر سینمایی را مقابل چشمان تماشاگر قرار می دهد.
فیلمنامه ای که پشت فرمان نوشته شده است
مشخص نیست فیلمنامه سامورایی در برلین چگونه تا این حد خارج از اصول سینمایی نوشته شده است، این فیلمنامه در گامهای ابتدایی تخصصی فیلمنامه نویسی هم ابتر مانده و به هیچ وجه اجازه نقدی فراتر را نمی دهد.
داستان به شدت دم دستی و بیشتر براساس بداهه بازیگران پیش میرود. معرفی شخصیتها کاملاً گیج و گنگ بوده و هیچگونه پیش زمینه درستی از پیشینه کاراکترها ایجاد نمی شود. همه بازیگران سامورایی در برلین تیپ بوده و اندکی به شخصیت پردازی نزدیک نمی شوند.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
منشاء رانت و فساد در عرصه کاغذ خشکانده شود/ارز دولتی برای واردات کاغذ تخصیص ندهیم
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: ما قویاً معتقدیم که باید منشاء رانت و فساد در عرصه کاغذ خشکانده شود و به همین دلیل کمیسیون فرهنگی ورودی جدی به این مبحث داشته است، از نظر من بهترین راهکار برای جلوگیری از وضعیت کنونی کاغذ این است که از این پس ارز دولتی برای واردات کاغذ تخصیص ندهیم.
حجت الاسلام والمسلمین احد آزادیخواه سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درخصوص وضعیت کنونی عرضه و پخش کاغذ گفت: در مورد مبحث کاغذ دو بحث اصلی مطرح است، بحث نخست مربوط به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه چاپ، نشر و روزنامه بوده که کاملاً در کمیسیون فرهنگی مجلس بررسی می شود و مبحث دوم، کاغذ به عنوان یک کالا و معنای مطلق آن است.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس در همین راستا ادامه داد: کشور به صورت سالانه به چهار هزار و صد تن کاغذ نیاز دارد که این میزان تمامی بخشها همچون کتاب ، روزنامه و غیره را در بر میگیرد که به صورت تقریبی یک چهارم این میزان صرف چاپ ، نشر و روزنامه میشود.
وی درباره توزیع کاغذ بین ناشران و تولیدکنندگان اظهار کرد: میزان کاغذی که تاکنون وارد شده و در اختیار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفته به خوبی توزیع و به دست متقاضی رسیده است، خوشبختانه در مورد توزیع ما مشکلی نداریم اما مشکل اساسی کمبود کاغذ است.
این مسئول فرهنگی مشکل کاغذ را مشکلی اقتصادی دانست و اضافه کرد: مشکل اصلی ما در بحث کاغذ، به اصل کاغذ به عنوان یک کالای اقتصادی بر میگردد که علی رغم اختصاص ارز دولتی باز هم با مشکل روبرو هستیم.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
مشغول اجرای طرح «ماشین خیمه شب بازی» هستم/بیشتر وقتم را این روزها در چابهار میگذرانم
بازیگر سریال «نرگس» گفت: اجرایی کردن طرح «ماشین خیمه شب بازی» از چابهار که جزو مناطق محروم کشور به شمار میرود شروع شد و روستا به روستا این ماشین در حرکت است تا مردم این خطه از کشور را مخاطب خیمه شب بازی قرار دهد.
ستاره اسکندری بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره دغدغه این روزهایش گفت: این روزها بیشترین تمرکزم روی پیشرفت اولین «ماشین خیمه شب بازی» ایران است.
وی بیان کرد: اجرایی کردن طرح «ماشین خیمه شب بازی» از چابهار که جزو مناطق محروم کشور به شمار میرود شروع شد و روستا به روستا این ماشین در حرکت است تا مردم این خطه از کشور را مخاطب خیمه شب بازی قرار دهد.
این بازیگر تئاتر تصریح کرد: طی سه تا چهار ماه اخیر بیشتر وقتم را در چابهار گذراندم و فکر میکنم محیط آنجا بسیار جذاب و آماده برای کار فرهنگی است.
وی درباره اینکه آیا قرار است در اجراهای خیمه شب بازی خود نیز همکاری داشته باشد یا خیر، عنوان کرد: هنوز به حوزه بازیگری در خیمه شب بازی ورود نکردهام، ولی امیدوار هستم که بتوانم این کار را انجام دهم چراکه برایم این هنر جذابیت زیادی دارد.
اسکندری افزود: همچنین امیدوار هستم با طرح اجرای خیمه شب بازی تاثیرگذار باشم و بتوانم فرهنگ بلوچستان را به فرهنگ شهری منتقل کنم، زیرا شناخت ما نسبت به فرهنگ قومیتیمان خیلی کم است.
وی درباره اینکه آیا فعالیت «ماشین خیمه شب بازی» صرفا در چابهار خواهد بود یا خیر، بیان کرد: این ماشین تاکنون در چابهار فعالیت داشته، اما امیدوار هستم که در مهر و آبان ماه امسال بتواند در اطراف چابهار یا کل منطقه سیستان و بلوچستان هم به اجرای نمایش بپردازد.
این مسئول فرهنگی مشکل کاغذ را مشکلی اقتصادی دانست و اضافه کرد: مشکل اصلی ما در بحث کاغذ، به اصل کاغذ به عنوان یک کالای اقتصادی بر میگردد که علی رغم اختصاص ارز دولتی باز هم با مشکل روبرو هستیم.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.