یکی از ادویه های خوشمزه و و چاشنی های جدید پاپریکای دودی بوده که شما علاقه مندان در ادامه با طرز تهیه پاپریکای دودی به یک سبک ساده و آسان آشنا می شوید.
طرز تهیه پاپریکا دودی:
این ادویه را می توانید در انواع غذا و فست فودها استفاده کنید. طرز تهیه این ادویه در خانه و با یک روش آسان را به شما آموزش می دهیم. این ادویه دودی طعم و عطر فوق العاده ای به غذا می دهد.

این ادویه خواص بسیار زیادی داشته و همانطور که می دانید پاپریکا یکی از محبوب ترین ادویه ها است. شما می توانید این چاشنی را در انواع غذا به ویژه برای مرینیت کردن و مزهدار کردن مرغ ماهی گوشت استفاده کنید.
تهیه این نوع ادویه به شیوه دودی بسیار ساده است و شما می توانید در منزل همین کار را انجام دهید. این ادویه با دود دادن فلفل خشک تهیه شده و طعم دودی و تلخ آن موجب شده تا بوی زخم ماهی و مرغ از بین برود.
نحوه دودی کردن ادویه:
برای داشتن این ادویه باید فلفل خشک را روی دود دودی کرده تا عطر آن را بگیرد. برای تهیه این ادویه باید از چوب صندل چوب بلوط استفاده کنید که طعم دودی خوبی به فلفل بدهد. اگر این چوب ها را ندارید، می توانید از زغال هم برای دودی کردن استفاده کنید.

شما همچنین می توانید پابریکا را به صورت آماده از بیرون تهیه کرده و روی زغال آن را دودی کنید. بعد از خشک شدن آن را کوبیده آسیاب کرده و ادویه پاپریکا را داشته باشید.
اگر پودر پابریکا را دارید، می توانید پودر پاپریکا را درون ظرفی قرار داده و یک تکه زغال را درون کاسها ی بگذارید و کاسه زغال را روی ادویه قرار داده و درب آن را ببندید تا موجب دودی شدن ادویه شود. حالا پاپریکا دودی شما آماده بوده و می توانید در انواع غذاها به عنوان چاشنی استفاده کنید.
خواص پاپریکا دودی:
این ادویه منبع غنی و سرشار از آنتی اکسیدان بوده و برای افرادی که سیستم دفاعی پایینی دارند، مناسب می باشد. یک ادویه سرشار از ویتامین سی به که به تقویت سیستم ایمنی و دفاعی بدن شما کمک می کند. مصرف این ادویه در کنار غذا موجب کاهش التهاب بدن می شود.

این ادویه سرشار از منبع آهن بوده و برای افرادی که آهن کمی دارند، می توانند یه مکمل مناسب باشد. با استفاده از این ادویه در کنار غذا می توانید به هضم غذا کمک کنید. این ادویه موجب بهبود هضم شده و سیستم گوارش شما را ارتقا می دهد.
شما می توانید از این ادویه خوشمزه برای مزه دار کردن انواع گوشت، ماهی و حتی مزه دار کردن سس استفاده کنید. شما می توانید این ادویه را درون انواع سوپ و آش هم استفاده کرده که طعم فوق العادهای به آن می دهد.
این ادویه ویژه را به عنوان یک طعم دهنده فوق العاده می توانید، استفاده کنید. در کنار سالاد هم این ادویه می تواند طبع گرمی به ان بدهد و بسیار خوشمزه است.