ماهان شبکه ایرانیان

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری اعلام کرد

تدوین سند آمایش برای ۹ هزار روستا در کشور

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری گفت: تاکنون برای ۹ هزار روستا در کشور سند آمایش تهیه و تدوین شده است.

تدوین سند آمایش برای 9 هزار روستا در کشور

به گزارش ایسنا، محمد امید در جریان بازدید از طرح‌های توسعه اشتغال روستایی در شهرستان گرمی اظهار کرد: شهرستان گرمی یکی از شهرستان‌های محروم کشور محسوب می‌شود که با پیگیری استاندار اردبیل و مشارکت بنیاد مستضعفان طرح‌های خوب توسعه‌ای و اشتغال‌زا اجرا می‌شود که نمونه آن چندین واحد تولیدی شیرآلات است که می‌تواند بستر اشتغال را برای ساکنان این مناطق فراهم آورد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه معاونت توسعه روستایی نهاد ریاست جمهوری پیگیر اجرای این طرح‌ها در مناطق محروم و روستایی با اولویت مرزنشینان است، ما سفری را به استان اردبیل انجام دادیم تا از این طرح‌ها در پارس‌آباد و گرمی بازدیدی را داشته باشیم.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری افزود: ما برای رونق تولید و اشتغالزایی در این واحدها تسهیلات خوبی را با نرخ سود بسیار پایین در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌دهیم تا با ایجاد و راه‌اندازی واحدهای تولیدی، زمینه خوبی برای اشتغال جوانان منطقه فراهم آید.

امید گفت: با پیگیری نمایندگان و استاندار پرتلاش استان اردبیل، اتفاقات مبارکی در حوزه تحول اقتصادی و اشتغالزایی در این استان در حال رخ دادن است که انتظار می‌رود با همراهی بنیاد مستضعفان در ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز تحول عظیمی را طی سالجاری و دو سال آینده در این شهرستان مرزی شاهد باشیم.

وی به بازدید خود از مجتمع آبرسانی موران گرمی با پوشش ساکنان 64 روستا اشاره و تصریح کرد: قرار شد با همکاری بنیاد مستضعفان و پیگیری مسئولان استان فاز اول این مجتمع در هفته دولت آماده بهره‌برداری شود تا فازهای دیگر نیز در سال‌های آینده اجرایی و عملیاتی شود.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری در مورد تدوین سند آمایش سرزمینی در مناطق روستایی بیان کرد: براساس قانون برنامه بودجه سالانه کشور قرار است هر سال در 5 هزار روستا این سند تهیه و تدوین شود؛ به طوری که ما در دو سال گذشته برای 9 هزار روستا در کشور سند آمایش تهیه کردیم.

امید ادامه داد: ما با تهیه این سند اولویت و رویکرد صحیح اشتغال را در مناطق روستایی تعریف می‌کنیم؛ به طوری که در سالجاری قرار است برای 5 هزار روستا در کشور سند آمایش تهیه شود تا در روستاهای زیر 20 خانوار مجموع تسهیلات اشتغال‌زا به متقاضیان واقعی پرداخت شود.

وی رقم تسهیلات اشتغال پایدار روستایی را در کشور بالغ بر 18 هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: از این مبلغ تاکنون 7 هزار و 300 میلیارد تومان به طرح‌های اشتغالزا پرداخت شده است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری اظهار کرد: قرار است برای 10 هزار میلیارد تومان باقی مانده نیز طرح‌های معرفی شده در بانک‌ها بررسی و زمینه پرداخت تسهیلات برای آنها فراهم آید.

امید، بخشی از این منابع را متعلق به تسهیلات با ارقام درشت و به صورت متمرکز کشوری اعلام کرد و افزود: قرار است در جلسه اشتغال استان اردبیل از این محل منابع خوبی برای طرح‌های با زنجیره ارزش بالا اختصاص یابد تا طرح‌های اولویت‌دار در این استان به عنوان استان پیشقدم در اجرای طرح‌های اشتغالزایی روستایی بتوانند گام به گام در مسیر توانمندی قرار گیرند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان