تکمیل پرونده بیش از ۵۶هزار واحد مسکونی خسارت دیده سیل برای دریافت تسهیلات

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور و دبیر کمیته نوسازی و بازسازی قرارگاه بازسازی مناطق سیل‌زده اعلام کرد: مصوبه اخیر هیات وزیران خیلی از مشکلات بازسازی و نوسازی در مناطق سیل‌زده را حل کرد و به موجب این تصویب‌نامه مبلغ ۲۹ هزار و ۱۳۰ میلیارد ریال برای بازسازی و جبران خسارات ناشی از سیل در بخش‌های مختلف ۱۸ استان پرداخت می‌شود.

تکمیل پرونده بیش از 56هزار واحد مسکونی خسارت دیده سیل برای دریافت تسهیلات

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام روابط عمومی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور، مهدی جمالی نژاد که در آیین متمرکز کلنگ زنی ساخت و بازسازی 20 هزار واحد مسکونی مناطق سیل زده کشوردر روستای تازه آباد آق قلا سخن می‌گفت، افزود: 25هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه با کارمزد 4 درصد و همچنین مبلغ 7هزار و 460 میلیارد ریال برای مرمت زیرساخت‌های آسیب‌دیده از سیل از طریق تملک دارایی پرداخت خواهد شد.

وی اضافه کرد: بر اساس ارزیابی‌های انجام شده در 21 استان کشور، بیش از 169 هزار و 377 واحد مسکونی شهری و روستایی در سیل های اخیر در کشور آسیب دیده اند که از این تعداد 11هزار و 864 واحد در شهرها و 56هزار و 469 واحد در روستاها باید دوباره احداث شوند.

جمالی نژاد اضافه کرد: 101هزار و 62 واحد شهری و روستایی نیازمند تعمیرات هستند. در اثر سیل به 109هزار و 832 واحد مسکونی نیز خسارت معیشتی وارد شده است.

دبیر کمیته نوسازی و بازسازی قرارگاه بازسازی مناطق سیل زده در ادامه گفت: بنیاد مسکن به عنوان مجری بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده، تاکنون پرونده 56هزار و 550 متقاضی را برای دریافت تسهیلات تکمیل کرده است که از این تعداد 25 هزار و 629 متقاضی به بانک معرفی تا تسهیلات برای 7 هزار و 403 واحد احداثی و 18 هزارو 236 واحد تعمیری دریافت نمایند. بانک‌های عامل در چارچوب مصوبه دولت تاکنون با مالکان 2 هزار و 482 واحد مسکونی برای دریافت وام، قرارداد بسته‌اند.

وی همچنین گفت: با توجه به وقوع سیل گسترده در 21 استان کشور برای نخستین بار قرارگاه سازندگی در وزارت کشور به ریاست وزیر کشور راه‌اندازی شده و کمیته های مختلفی ذیل آن تشکیل شده که یکی از آنها کمیته بازسازی و نوسازی است، که هر هفته شرایط را ارزیابی و اطلاع رسانی خواهند کرد. متناظر این قرارگاه در استان‌ها هم قرارگاه‌هایی تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه تمامی دستگاه‌ها و نهادها طبق تعهدی که کرده اند در حال فعالیت جدی در زمینه بازسازی و نوسازی مناطق سیلزده هستند، گفت: تلاش دست اندرکاران امر اینست که طبق برنامه زمان بندی که رییس جمهوری محترم اعلام نمودند کار تعمیرات تا دو سه ماه آینده و کار نوسازی تا پایان سال انجام شود.

وی اضافه کرد: کار ساخت 20 هزار دستگاه واحد مسکونی از سوی بسیج سازندگی امروز در آق قلا شروع شد و بنیاد مسکن و ستاداجرایی حضرت امام هم در حال انجام امور محوله هستند.

افتتاح ماهانه 4000 پروژه عمرانی زودبازده در کشور؛ بزودی

جلسه قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل‌زده استان گلستان با حضور معاون عمرانی وزیر کشور، سرپرست استانداری گلستان، فرمانده بسیج سازندگی و جمعی از مسوولان استان برگزار شد و جمالی نژاد گفت: در دهه فجر 97 عملیات اجرای 40هزار پروژه عمرانی کم هزینه و زودبازده با همکاری بسیج سازندگی آغاز و بزودی در هرماه چهار هزار پروژه آن افتتاح خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان شهرداری ها و دهیاری های  کشور، جمالی نژاد ضمن بیان خبر فوق افزود: از تمام ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرائی بالاخص بنیاد مسکن و بسیج سازندگی برای عملیات بازسازی و نوسازی مناطق سیل‌زده استان گلستان استفاده خواهد شد.

وی گفت: در بازدیدی که امروز از شهرستان آق قلا داشتم خوشبختانه روند بازسازی و نوسازی مناطق سیل‌زده سرعت بهتری گرفته است و به زودی شاهد فضایی پرشور در این مناطق خواهیم بود.

دبیر کمیته بازسازی و نوسازی با اشاره به کمک‌های بلاعوض پرداختی در استان گلستان گفت: تاکنون 609 کمک معیشتی با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 827 میلیون تومان پرداخت شده است.

وی اضافه کرد: تعدادواحدهای مسکونی احداثی ها 150واحد با اعتبار پرداختی یک میلیارد و 504 میلیون تومان و تعداد واحدهای تعمیری ها 319واحد با اعتبار پرداختی 957 میلیون تومان بوده که تاکنون انجام شده است.

وی اضافه کرد: جمع واحدهای بازسازی و نوسازی و معیشتی در استان گلستان 1078واحد بوده که تاکنون حدود 4 میلیارد تومان به آنها پرداخت شده است.

جمالی‌نژاد با اشاره به آمادگی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور برای سرعت بخشیدن به روند بازسازی و نوسازی در استان گلستان افزود: تمام تلاش دست اندرکاران این است تا با سرعت بخشیدن به روند بازسازی‌ها بتوان چهره زیباتری به شهرها و روستاهای آسیب دیده از سیل بخشید.

وی در ادامه افزود: با توجه به جلسات مستمر کمیته بازسازی و نوسازی و همکاری موثر بنیاد مسکن در استان گلستان تاکنون 9000 پرونده برای اخذ تسهیلات تشکیل شده که از این تعداد 5581 واحد به بانک معرفی شده‌اند.

دبیر کمیته بازسازی و نوسازی مناطق سیل‌زده با اشاره به انجام مستمر عملیات اجرائی برای مناطق سیل‌زده ادامه داد: تاکنون 307 قرارداد پرداخت تسهیلات در استان گلستان با بانک‌ها منعقد شده و عملیات آواربرداری 65 واحد، پی کنی 90 واحد انجام و فونداسیون 46 واحد اجرا شده است.

جمالی نژاد گفت: هم افزایی تمامی دست اندرکاران در استان‌های مازندران و گلستان این نوید را می‌دهد که ظرف دو سه ماه آینده تعمیر واحدهای مسکونی و تا پایان سال بازسازی‌ها انجام شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان