ماهان شبکه ایرانیان

بسته فرهنگی میزان؛

گلایه مهرانه مهین‌ترابی از وضعیت عرصه تئاتر/درخواست دبیر انجمن عفاف و حجاب از ارگان‌های فرهنگی

نوزدهمین روز از خرداد ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به اظهار نظر مهرانه مهین ترابی پیرامون وضعیت امروز سینما و تئاتر اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، نوزدهمین روز از خرداد ماه 1398 با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به اظهارنظر مهرانه مهین ترابی پیرامون وضعیت امروز سینما و تئاتر اشاره کرد.

برای گسترش «نذر حجاب» نیازمند حمایت ارگان‌های فرهنگی هستیم/مردم فقط از مکان‌های اعلام شده چادر خریداری کنند

دبیر انجمن عفاف و حجاب گفت: مردم باید حواسشان باشد زیرا برخی در این میان هستند که قصد فریب مردم را دارند و به نام طرح نذر حجاب محصولات قدیمی و به نوعی استوک خود را به بازار آورده و با قیمتی که چند برابر قیمت اصلی است به فروش می رسانند.

اسدالله سلیمانی دبیر انجمن عفاف و حجاب در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، پیرامون نقطه آغاز طرح نذر حجاب در کشور گفت: نذر حجاب و طرح تعویض چادر‌های کهنه با نو به عنوان "طرح ملی فردوس" شناخته می‌شود، این طرح از سال 94 با کمک تبلیغاتی بنیاد ملی مد و لباس آغاز شد و از همان زمان مکانی در نمایشگاه قرآن به این اتفاق اختصاص یافت، خوشبختانه بنیاد مد و لباس کشور کمک‌های شایانی به نذر حجاب کرده و تاکنون همواره حامی این طرح بوده است.

وی دلایل ایجاد طرح فردوس را اینگونه شرح داد: دلایل عمده‌ای در خصوص ایجاد طرح نذر حجاب وجود دارد که اولین آن‌ها دلیل معنوی این اتفاق است، در ابتدا دیدیم که تولید چادر بسیار زیاد است و ما نزدیک به 30 مدل چادر داریم، در آن زمان البته مسئله ارز و مشکلات آن وجود نداشت و ما دو مدل را برای نذر حجاب انتخاب کردیم.

////////////////////// 

مدیر کارگاه دوخت چادر رایگان در همین راستا ادامه داد: در آن موقع هم این طرح به معنای رایگان بودن چادر نبود و قصد داشتیم با سود بسیار کم که بتواند روند را ادامه دهد بحث نذر حجاب را به صورت مستمر پیگیری کنیم، این طرح از همان اول با نام "طرح فردوس" به ثبت رسیده که پس از مدتی با به روزرسانی شدن طرح چادر مورد استقبال خانواده‌های ایرانی قرار گرفت.

وی استقبال مردمی از نذر حجاب را مثال زدنی خواند و اضافه کرد: خوشبختانه طی سال‌های گذشته طرح نذر حجاب یا همان فردوس با استقبال بسیار گسترده‌ای روبرو شد و با حذف سود از روی محصول، چادری که در زمان خودش 120 هزار تومان فروش می‌رفت را در نمایشگاه قرآن کریم با قیمت 49 هزار تومان در اختیار مخاطبان قرار می‌دادیم.

دبیر انجمن عفاف و حجاب نمایشگاه قرآن در همین رابطه ادامه داد: همین کاهش سود و کیفیت مناسب محصولات باعث شد تا طی دو سال 120 هزار چادر را تولید و پخش کنیم، خوشبختانه در این راه ارگان‌هایی مانند مدارس، مساجد و اماکن مختلف در تهران و شهرستان‌ها از آن استقبال کردند، اما هیچ ارگانی در بحث تولید از ما حمایت نکرد.

برای مشاهده ادامه این خبر اینجا کلیک کنید.

سینما همچنان درگیر فرمول بازگشت سرمایه است/در عرصه تئاتر دچار بی‌سوادی شده‌ایم

بازیگر سریال تلویزیونی «آنام» گفت: سینما هم نیز مشکلات خاص خود را دارد و همچنان احساس می‌شود فرمول بازگشت سرمایه در این صنعت حرف اول را می‌زند، عوامل سینما جای اینکه در قید و بند این باشند تا یک اثر خوب تحویل مخاطب بدهند فقط به فکر بازگشت سرمایه هستند.

مهرانه مهین ترابی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، پیرامون فعالیت‌های این روزهای خود در عرصه بازیگری گفت: راستش را بخواهید این روزها بیکارم چرا که هنوز نقشی که باب میل من باشد از سوی کارگردانی پیشنهاد نشدهبه همین خاطر مشغول فعالیتی در عرصه بازیگری نیستم.

وی دربار پیشنهادت در عرصه سینما نیز بیان کرد: من در طول یکسال گذشته اصلا پیشنهاد کاری در حوزه سینما نداشتم تنها یک پیشنهاد در حوزه شبکه نمایش خانگی به من شد که نقش را دوست نداشتم و نپذیرفتم، اینکه می‌گویم کاری را انجام نمی‌دهم و یا پیشنهادی را قبول نمی‌کنم حقیقتا به دلیل عدم کیفیت پیشنهادات است در غیر این صورت کدام بازیگر است که از بیکاری خوشحال باشد.

سینما همچنان درگیر فرمول بازگشت سرمایه است/در عرصه تئاتر دچار بی سوادی شده‌ایم
بازیگر سریال «آنام» بیان کرد: به نظر من هر کسی نقطه نظر خود را در خصوص هنر و کار خود دارد و این نقطه نظرات را در انتخاب نقش‌هایی که پیشنهاد می‌شود اعمال می‌کند چراکه هر بازیگری انگیزه خاصی از کاری که می‌کند دارد، برخی از بازیگران هستند که می‌خواهند فقط در کار خوب بازی کنند تا پای تعهدات خود به مخاطبانشان بایستند، اما برخی از بازیگران هستند که برایشان هیچ کدام از این تعهدات مهم نیست و می‌خواهند صرفاً سر کار حضور داشته باشند و بابت آن کار پولی دریافت کنند و دیگر هیچ موضوع دیگری برایشان مهم نیست، به طور کلی فکر می‌کنم هر کسی از زاویه دیدگاه خود به عرصه هنر نگاه می‌کند.

مهین ترابی اظهار کرد: به اعتقاد من بحث عدم کیفیت آثار در سینما و یا تئاتر قصه تلخی است که سالهاست گریبان ما هنرمندان را گرفته است. من نمایش‌های زیادی را به تماشا می‌نشینم اما متاسفانه اکثر این آثار دور از واقعیت و جدا از جامعه هستند، این آثار بعضا نگاه‌های خیلی تلخ و سیاه به موضوعات جامعه دارند، به طور کلی من احساس می‌کنم یک جور بی‌سوادی و یک جور نگاه کلی نداشتن به مسائل در برخی متن‌های نمایشی امروز وجود دارد و متاسفانه تماشای چنین آثاری دلزدگی در افراد ایجاد می‌کند.

برای مشاهده ادامه این خبر اینجا کلیک کنید.

نبود تبلیغات مشکل اساسی صنعت چاپ و نشر/جامعه با کتاب بیگانه شده است

نبود تبلیغات برای کتاب طی سال‌های گذشته باعث شده که اکثریت جامعه هیچگاه نه تنها با تازه‌های کتاب هیچگونه آشنایی نداشته باشند بلکه در کل رفته رفته اشتیاق مطالعه کتاب را از دست بدهند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، عرصه کتاب طی سال جاری با مشکلات و حواشی فراوانی روبرو بوده که از جمله آنها می‌توان به افزایش سرسام آور قیمت کاغذ، کاهش محسوس تیراژ کتاب و عدم ریسک پذیری ناشران در حمایت از مولفان جوان، نبود تبلیغات مناسب جهت افزایش سرانه مطالعه در کشور و همچنین افزایش چاپ کتب غیرمجاز و قاچاق اشاره کرد.

مسئله تبلیغات کتاب همواره یکی از مشکلات عمده صنعت کتاب در کشور بوده است، به نحوی که اخبار مرتبط با کتاب تنها به یک ماه میانی فروردین و اردیبهشت ختم شده و پس از آن اکثریت خبرهای مرتبط با کتاب بسیار کم و در فضای مجازی است، این مسئله به بخش چاپ و نشر لطمه جدی وارد می‌کند چراکه وقتی تقاضا نباشد چرخه عرضه و تولید از کار می‌افتد.

گفته‌ها و ناگفته‌های کتاب و کتاب‌خوانی در کشور///////////////////////یکشنبه

نبود تبلیغات مناسب مخصوصاً تبلیغات شهری جهت تهیج افکار عمومی به مطالعه بیشتر همیشه در سطح کلانشهر های کشور احساس شده و همچنان هم راهکاری برای حل این مشکل ارائه نشده است.

از یک سو می‌توان به هزینه بالای تبلیغات برای ناشران دولتی و خصوصی اشاره کرد، به طور معمول تبلیغات شهری در جهت رویدادهایی فرهنگی بیشتر به سینما و گاهاً تئاتر خلاصه می شود که تراکنش مالی آنها اجازه تبلیغات می‌دهد اما در قبال کتاب هیچ ناشری با توجه به قیمت کتاب و همچنین فروش پایین آن نمی تواند هزینه تبلیغات را پرداخت کند.

برای مشاهده ادامه این خبر اینجا کلیک کنید.

«انفاق» یعنی سایه دین همچنان بر سر مردم است/مناجات شبانه در «ماه شوال» فراموش نشود

کارشناس علوم قرآنی گفت: یکی از مهمترین دستاورد‌های انفاق در ماه شوال، نزدیکی هر چه بیشتر جامعه به دین است، یعنی وقتی مردم به موضوع انفاق اهمیت بیشتری می‌دهند این را اثبات می‌کند که سایه دین همچنان بر سر جامعه است، از این بابت موضوع کمک به نیازمندان از اهمیت و ارزش بسیار بالایی در دین مبین اسلام و به ویژه در ماه شوال برخوردار است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدباقر علم‌الهدی کارشناس علوم قرآنی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان پیرامون اهمیت بجا آوردن اعمال ویژه ماه شوال گفت: با عنایت به اینکه ماه مبارک رمضان ماه تمرین خودسازی، دعا، نیایش مناجات و استغفار است و مردم پس از یک ماه عبودیت اکنون وارد صحنه‌های مختلف زندگی می‌شوند به طبع بسیار مهم است بررسی کنیم که آثار این ماه چگونه در رفتار و کردار ما متجلی شده است.

«انفاق» یعنی سایه دین همچنان بر سر مردم است/مناجات شبانه در «ماه شوال» فراموش نشود
این کارشناس علوم قرآنی افزود: در حقیقت ما باید دریافت‌های خود را از ماه مبارک رمضان در «ماه شوال» بروز و ظهور دهیم، به همین جهت عمق توجه ما نسبت به معارف، قرآن و دعا تضمین کننده ارتباط ما با پروردگار عالم است، لذا آن چیزی که بر ما واجب است که به طور حتم انجام دهیم این است که باید دقت داشته باشیم از همان حین ماه مبارک رمضان رابطه خود را با پروردگار عالم، قرآن و مناجات‌های نیمه شب همچنان در ماه شوال حفظ کرده و ادامه دهیم، همچنین کمک به مستضعفان و محرومین را فراموش نکنیم، این‌ها نکاتی است که باید بسیار به آن‌ها در ماه شوال توجه شود.

علم‌الهدی در همین راستا ادامه داد: «ماه شوال» نیز همچون دیگر ماه‌های سال مستحبات خاص خود را دارد به همین جهت همان برنامه‌ای که در ماه مبارک رمضان برای دعا و ارتباط با خداوند برای خود تنظیم کرده بودیم را باید در ماه شوال نیز جلو ببریم که ان‌شاء‌الله بتوانیم یک حرکت روزافزون و رو به جلو داشته باشیم.

برای مشاهده ادامه این خبر اینجا کلیک کنید.

زمان پخش سری جدید «دورهمی» بزودی مشخص می‌شود/ «خندوانه» را بعد از ماه‌های محرم و صفر خواهیم داشت

مدیر روابط عمومی شبکه نسیم گفت: طبق صحبت های مطرح شده قرار بر این است پس از ماه های محرم و صفر فصل جدید «خندوانه» را با اجرای رامبد جوان داشته باشیم اما در این مورد نیز زمان دقیقی هنوز در نظر گرفته نشده و در آینده مشخص خواهد شد.

امیرعباس اشرف مدیر روابط عمومی شبکه نسیم در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره تغییر برنامه‌های شبکه نسیم پس از ماه مبارک رمضان گفت: هنوز برنامه دقیق تغییر برنامه ها در شبکه نسیم پس از ماه مبارک رمضان اعلام نشده است.

تیتر
وی ادامه داد: امروز جلسه ای پیرامون کنداکتور جدید شبکه نسیم داریم که زمان دقیق و پخش برنامه ها در آن اعلام خواهد شد، پس از نهایی شدن کنداکتور جدید را اعلام خواهیم کرد همچنین زمان پخش سری جدید برنامه «دورهمی» نیز بزودی مشخص خواهد شد.

مدیر روابط عمومی شبکه نسیم در خصوص زمان پخش سری جدید برنامه «خندوانه» نیز خاطرنشان کرد: طبق صحبت های مطرح شده قرار بر این است پس از ماه‌های محرم و صفر فصل جدید «خندوانه» را با اجرای رامبد جوان داشته باشیم اما در این مورد نیز زمان دقیقی را در نظر گرفته نشده و در آینده مشخص خواهد شد.

برای مشاهده ادامه این خبر اینجاکلیک کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان