سرویس فرهنگی فردا؛ خبرگزاری تسنیم نوشت: در مناظرهی دومِ انتخابات ریاست جمهوری دورهی دوازدهم، حسن روحانی احیای ارکسترهای سمفونیک و ارکستر ملی را به عنوان کارهای انجام شدهی خود قلمداد کرد. اما این سخنانِ روحانی باعث واکنشهای بسیاری شد. از جملهی این واکنشها نامهای است که علی رهبری خطاب به حسن روحانی رئیس جمهورِ کنونی نوشته است. در ادامه متن این نامه را میخوانید:
بعد از اینکه در مناظره دوم انتخاباتی 15 اردیبهشت 1396 در مقابل رقبا از راه اندازی ارکستر سمفونیک و ملی با افتخار دفاع کردید، بنده به عنوان رهبر احیاگر ارکستر سمفونیک تهران در دولت شما که البته همانند امیرکبیرها و قائم مقامها از سمت خود سرانجام مستعفی شد، لازم دیدم چند نکته را خاطرنشان کنم تا در دولت آتی که امیدواریم از جانب شما باشد بدان جامعه عمل بپوشانید چراکه ما نیز امیدواریم در چهار سال آینده دوباره مسند مدیریت کشور به دستان کسانی نیافتد که ایران عزیز ما را در منتهای بی برنامگی و آشفتگی، منزوی، گرفتار و غمگین میخواهند.
جناب اقای رییس جمهور، همانطور که استحضار دارید بنده به نام ایران، بعد از دریافت مدال طلای مسابقات جهانی رهبری ارکستر در فرانسه مسثولیت مدیریت چندین ارکستر مطرح دنیا از جمله 12 سال فیلهارمونیک بروکسل پایتخت اروپا را عهده دار شدم و به دعوت دولت شما کارهایم در خارج از ایران را رها کرده و برای احیای ارکستر سمفنونیک تهران به ایران آمدم، اما از سوی مدیران هنری وزارتخانه ارشاد دولت شما بالاترین بی احترامیها و حق ناسپاسیها را نسبت به جوانان هنرمند کشورمان دیدم و حتی هنگامی که از شما یاری طلبیدم پاسخی نیافته و با سکوت شما مواجه شدم. پس از ده ماه بلاتکلیفی این امر موجب تضییع حقوق نوازندگان ارکستر سمفونیک و فروپاشی آن شد و سرانجام ارکستری ضعیف و غیرحرفهای و به دور از شانیت ارکستری همپای نام بزرگ ایران و موزیسینهای با استعداد تشکیل شد تا تنها از جانب مدیران معاونت هنری به وعده انتخاباتی شما به صورت فُرمالیته جامه عمل پوشانیده باشند؛ غافل از اینکه بار کج هرگز به منزل نمیرسد.
و اینک شما برای انتخابات پیش رو خود را آماده میکنید آگاه باشید که با کارنامه ضعیف معاونت هنری مواجه هستید که منتقدین فراوان، همگی آنها تنها از شما یک خواسته دارند و آن این است که با تغییر مدیران برمسند امروز، جلوی فساد حاکم (که شخص شما مخالفش هستید) بر زیرمجموعه وزارت ارشاد و معاونت هنری را بگیرید.
با همه این مرارتهایی که از مدیران دولت شما در معاونت هنری و وزارت ارشاد دیدهایم و رنجهای زیادی که هنرمندان متحمل شدهاند، باید بگویم رییس جمهور محترم کشور عزیزم ایران، به امید بهتر شدن وضعیت نامناسب امروز از شما حمایت خواهیم کرد تا بلکه همانگونه که مسایل سخت و پیچیده هستهای را در مجامع بین المللی حل و فصل کردید یک بار برای همیشه دست افراد غیرحرفه ای و کارنابلد را از موسیقی و ارکسترهای سمفونیک و ملی کوتاه نمایید و سمتهای دولتی و کارهای وزارتخانه فرهنگ و ارشاد را به دست افراد مجرب بسپارید که نیتی جز ارتقای سطح هنر و فرهنگ ایران ندارند و در جهت ارتقای آن در تلاش بوده و هستند، نه کسانیکه در دولت اصلاحات نیز کارنامههای آنها عدم شفافیت مالی و تضییع حقوق هنرمندان را نشان میدهد. در این صورت مطمئن باشید که حمایت من و موزیسینهای کشورم را نیز همواره از آن خود خواهید داشت و نام نیکی از شما بر تاریخ موسیقی کشورم برجای خواهد ماند.