ماهان شبکه ایرانیان

افشاگری زندانیان خارجی از شرایط وخیم زندان‌های عربستان

دو زن آفریقایی که در عربستان بدون اتهام بازداشت و مدت طولانی را در حبس گذرانده بودند، ضمن افشاگری در مورد شرایط زندان‌های این کشور به سازمان ملل نیز شکایت کردند. تاریخ انتشار: ۰۴:۰۰ - ۰۹ تیر ۱۳۹۸

افشاگری زندانیان خارجی از شرایط وخیم زندان‌های عربستانبه گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ 2 زن اهل آفریقای جنوبی که بدون هیچ اتهامی مدت طولانی را در زندان‌های عربستان گذراندند، پس از آزادی و بازگشت به کشور ضمن افشاگری در مورد شرایط غیرانسانی زندان‌های عربستان، از این کشور به سازمان ملل شکایت کردند.

به گزارش میدل ایست آی، دو خواهر اهل آفریقای جنوبی که در ابتدا بدون تفهیم اتهام در عربستان بازداشت و زندانی شده بودند، به بیان دشواری‌های متحمل شده در دوران حبس خود در عربستان سعودی پرداخته و اعلام کردند به سازمان ملل شکایت کرده اند.

یکی از این دو خواهر که مدرس زبان انگلیسی دانشگاهی در شمال عربستان سعودی بود، در حاشیه نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو اعلام کرده که در سال‌های 2015 تا 2018 در زندان «ذهبان» عربستان در حبس بوده است.
 
وی اظهار داشت یک سال و نیم پس از دستگیری به وی اعلام شد که دلیل بازداشت و زندانی شدنش "جرایم اینترنتی" بوده است.

«هدی محمد» خواهر این مدرس دانشگاه که با یک شهروند سعودی ازدواج کرده و دارای یک فرزند دختر از وی است نیز  بدون تفهیم اتهام یک سال در زندان به سر برد. وی اظهار داشت: "دستگیری ما مانند بسیاری دیگر در این کشور، مصداق خشونت بود و تا به امروز رمزآلود باقی مانده است. "

این دو خواهر اعلام کردند به همراه 2 برادرشان برای کار به عربستان رفته و در برهه‌ای هر چهار نفر دستگیر شدند. اکنون همگی به کشور خودشان بازگشتند.

استاد پیشین دانشگاه عربستان گفت: "هرگز به ما توضیحی برای علت دستگیری‎مان داده نشد. "

وی در ادامه اظهار داشت: "بازداشت شدگان برای مدت نامعلومی در سلول انفرادی باقی می‌مانند و در صورت عدم اعتراف با دستگیری و بازداشت اعضای خانواده تهدید می‌شوند. "

مدرس آفریقایی زبان انگلیسی دانشگاه عربستان که 18 ماه پس از دستگیری تفهیم اتهام شد، اظهار داشت در زمان حبس شاهد وضع حمل چهار زن زندانی بوده است. ضمن این که کودکان در زندان با مادرشان نگهداری می‌شوند.

وی در ادامه گفت: "من امروز اینجا ایستاده‎ام تا صدای افراد بی صدا باشم؛ زندانیانی که به لحاظ روحی و جسمی شکنجه می‌شوند، سال‌ها بدون محاکمه در زندان نگهداری می‌شوند، بدون این که حق دیدار با نزدیکان خود، حق تماس تلفنی و بهره مندی از کمک‌های پزشکی را داشته باشند. "

وی گفت شماری از فعالان حقوق زنان یا زنان پیش رو کمپین‌های حقوق بشری را در دوران حبس دیده است. این زن تاکید کرد شرایط برای زنان غیر مشهور در زندان‌ها به مراتب بدتر است و سرنوشت متفاوتی دارند.

به گزارش گروه حقوق بشری سعودی مستقر در لندن و منابع مرتبط با پرونده‌های حقوق بشری و شماری از روزنامه نگاران خارجی و دیپلمات‎ها، برخی از این فعالان اخیرا به دادگاه فراخوانده شدند.

دفتر ارتباطات دولتی عربستان به درخواست خبرگزاری‌ها برای اظهارنظر در این مورد پاسخی نداد. البته ریاض همواره هر ادعایی در مورد هرگونه شکنجه و یا حبس زندانیان را انکار می‌کند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان