ماهان شبکه ایرانیان

بسته فرهنگی میزان؛

منتظر واقعی امام زمان (عج) چه کسی است؟/فیلم زنبور کارگر در راه جشنواره فیلم فجر

بیست و یکمین روز از تیر ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به گفت‌وگو پیرغلام حسینی درخصوص مفهوم جمعه‌های انتظار و منتظر واقعی اشاره کرد. تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۲۱ تیر ۱۳۹۸ - کد خبر: ۵۳۲۶۱۱

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، بیست و یکمین روز از تیر ماه 1398 با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به گفت‌وگو پیرغلام حسینی درخصوص مفهوم جمعه‌های انتظار و منتظر واقعی اشاره کرد. 

اهمیت الگوبرداری از زندگی و رفتار سیاسی «امام علی(ع)» در شرایط امروز/گناهانى که حتى در شب هاى قدر بخشیده نمى شوند
نمی‌توان برای ظهور امام زمان (عج) وقت دقیق تعیین کرد/منتظر واقعی عمل به واجبات را در صدر امور قرار ‌می‌دهد

«یدالله بهتاش» مداح برجسته کشور در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان ضمن اشاره به روایت‌های گوناگون در خصوص روز‌ جمعه و نامگذاری این روز به عنوان «جمعه‌های انتظار» گفت: در روایات از جمعه با نام سید روز‌های هفته یاد شده است و این مهم در روایات بسیاری مورد تاکید قرار گرفته است.

بهتاش در همین راستا اظهار کرد: روز‌های هفته به نام ائمه اطهار نامگذاری شده و زیارت‌های مخصوصی برای آنها نقل شده است، برای مثال روز‌های شنبه به عنوان روز حضرت محمد مصطفی (ص) و روز یکشنبه با عنوان روز حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س)، روز‌های دوشنبه نیز مختص امام حسن (ع) و امام حسین (ع)، روز سه شنبه با عنوان امام زین العابدین (ع)، امام باقر (ع) و امام صادق (ع) و روز چهارشنبه به نام حضرت موسی بن جعفر (ع)، امام رضا (ع)، امام جواد (ع) و امام هادی (ع) و پنجشنبه به نام امام حسن عسگری (ع) و روز جمعه با نام امام زمان (عج) قرار داده شده است، در عین حال در برخی روایات تاکید شده روز جمعه روزی است امام زمان (عج) در آن روز قیام می‌کند.

این کارشناس دینی با اشاره به یاد نام خدا و ائمه در تمام لحظات زندگی اظهار کرد: همه روز‌ها باید به یاد امام زمان (عج) باشیم، اما روز جمعه روز ویژه ایشان است و دعای ظهور در آن وارد شده و مومنان با دعا به درگاه خداوند برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) دعا می‌کنند.

وی به آرزوی منتظران اشاره و ابراز کرد: روز جمعه روزی است که منتظران انتظار بیشتری دارند و آنها معتقدند ممکن است آن جمعه موعود همین جمعه پیش رو باشد و بتوان جزء اصحاب ایشان باشند.

برای مشاهده ادامه این خبر اینجا کلیک کنید. 

بازیگر فیلم پسران بد غول آبی رنگ سینمای هالیوود می‌شود/////////////////سه شنبه

رقابت سنگین انیمیشن «داستان اسباب‌بازی» و «علاءالدین» در گیشه جهان

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، فیلم سینمایی "علاءالدین" با بازی "ویل اسمیت" و "انیمیشن داستان اسباب بازی 4" این روز‌ها رقابت سختی را در گیشه سینمای جهان با یکدیگر تجربه می‌کنند.

فیلم سینمایی "علاءالدین" هم اکنون با فروشی معادل 321 میلیون دلار رتبه سوم پرفروش‌ترین فیلم سینمایی در سال 2019 را بعد از دو فیلم اونجرز و کاپیتان مارول در اختیار دارد، این فیلم هشتمین هفته از اکران خود را پشت سر می‌گذارد.

همچنین انیمیشن سینمایی "داستان اسباب بازی 4" با فاصله‌ای اندک و فروشی معادل 310 میلیون دلار در رتبه چهارم جدول فروش سینمای جهان قرار دارد، البته با توجه به اینکه این فیلم در چهارمین هفته از اکران قرار دارد، به زودی رتبه سوم را از علاءالدین می‌گیرد.

فیلم سینمایی "علاءالدین" به کارگردانی "گای ریچی" و بازی ویل اسمیت در نقش غول چراغ جادو در هفتمین هفته از اکران با فروشی معادل 7.6 میلیون دلار رتبه پنجم باکس آفیس را به دست آورد.

مینا مسعود، نیومی اسکات، مروان کنزاری، نوید نگهبان، نسیم پدراد، بیلی مگنوسن و نومان اکار از جمله بازیگرانی هستند که علاوه بر اسمیت در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند. ریچی بیشتر برای کارگردانی فیلم‌هایی مانند قاپ‌زنی، قفل، انبار و دو بشکه باروت، راک‌ان‌رولا و شرلوک هلمز شناخته می‌شود.

برای مشاهده ادامه این خبر اینجا کلیک کنید. 

احتمال همکاری حمید فرخ‌نژاد و سعید آقاخانی در جشنواره فیلم فجر/«زنبور کارگر» به ایستگاه پایانی رسید/////////////////////پنجشنبه

احتمال همکاری حمید فرخ‌نژاد و سعید آقاخانی در جشنواره فیلم فجر/«زنبور کارگر» به ایستگاه پایانی رسید

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، با نزدیک شدن به میانه‌های فصل تابستان، گمانه‌زنی‌ها در خصوص حضور کارگردانان و آثار مختلف در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر آغاز شده و علاقمندان به سینما مشتاق حضور فیلمساز مورد علاقه خود در این رویداد سینمایی هستند. 

فیلم سینمایی زنبور کارگر از جمله آثاری است که می‌تواند با توجه به عوامل و بازیگران از شانس‌های این دوره از جشنواره فیلم فجر باشد. فیلمبرداری فیلم سینمایی «زنبور کارگر» به نویسندگی سعید نعمت اله و تهیه کنندگی و کارگردانی افشین صادقی چندی پیش در تهران آغاز شده و همچنان در حال انجام است.

حمید فرخ نژاد، سعید آقاخانی، شبنم مقدمی، حسین مهری، علیرضا آرا، مارال فرجاد، مجید نوروزی و ستایش موسوی  گروه بازیگران متفاوت این درام اجتماعی را تشکیل می‌دهند. خشایار موحدیان نیز تدوین همزمان فیلم را آغاز کرده است.

همکاری مشترک سعید آقاخانی و حمید فرخ‌نژاد یکی از نکات جذاب این فیلم برای هواداران سینما است، علاوه بر این دو بازیگر حضور شبنم مقدمی که به نوعی دوران اوج خود را سپری می کند هم از دیگر جذابیت‌های اثر است. 

حسین مهری، ستایش موسوی و مجید نوروزی به تازگی جلوی دوربین این فیلم رفته اند. مهری پیش از این در سریال «زیر هشت» و نوروزی نیز در سریال «لبخند رخساره» از نوشته‌های سعید نعمت الله بازی داشته اند.

برای مشاهده ادامه این خبر اینجا کلیک کنید. 

بازگرداندن کتاب به چرخه زندگی و اجتماعی جامعه رویکرد خانه کتاب است/ بانک‌های اطلاعاتی بازبینی و به روز شود

کاهش انتشار کتاب حقیقتی انکارناپذیر است/بازگرداندن کتاب به چرخه زندگی رویکرد اصلی خانه کتاب

نیکنام حسینی پور مدیر عامل موسسه خانه کتاب در گفت وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان با اشاره به آمار‌های ضد و نقیض از میزان کاهش تعداد کتاب گفت: کاهش انتشار کتاب حقیقتی انکارناپذیر است، اما شرایط درخصوص کاهش میزان کتاب آنگونه که بیان می‌شود نیست.

وی ادامه داد: عمده تحولات و تغییرات در حوزه چاپ کتاب مربوط به عناوین بوده متاسفانه آمار در این بخش کاهش 15 درصدی را نشان می‌دهد، تلاش خانه کتاب افزایش ظرفیت به منظور تولید محتوا و کتاب بوده و همچنین بازگرداندن کتاب به چرخه زندگی و اجتماعی جامعه از جمله سایر برنامه‌های این موسسه محسوب می‌شود.

حسینی پور با اشاره به میزان کتاب‌های چاپ شده در طی دو سال اخیر اظهارکرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد در سه ماهه اول سال 97 حدود ١٩ هزار عنوان کتاب به چاپ رسیده این در حالی که در سه ماه اول 98 بیانگر چاپ حدود 16 هزارعنوان کتاب بوده، البته تغییراتی ایجاد شده، ولی این تغییرات چشمگیر نیست نکته مهم کاهش 15 درصدی عناوین کتاب است.

وی با اشاره به افزایش قیمت کتاب اظهار کرد: قیمت کتاب طی سه ماه نخست امسال نسبت به زمان مشابه در سال گذشته حدود 65 درصد افزایش داشته (از 186000 ریال برای هر کتاب به 307000 ریال) که تاثیر قابل توجهی را بر روی حوزه نشر گذاشته است.

حسینی پور دلایل افزایش قیمت کتاب را مرتبط با تحولات اقتصادی دانست و بیان کرد: افزایش قیمت کاغذ و مواد اولیه چاپی بزرگترین تاثیر را بر حوزه کتاب گذاشت، به همین دلیل شاهد افزایش 65 درصدی قیمت کتاب هستیم ولی با این همه کتاب نسبت به سایر کالا‌ها افزایش قیمت چندانی نداشته است.

وی به تدابیر اندیشیده شده از سوی مسئولان اشاره و بیان کرد: مسئولین برای کنترل قیمت کاغذ و کتاب اقدام به اتخاذ تدابیر ویژه‌ای کردند، بدین ترتیب که با اختصاص یارانه به کاغذ تلاش کردند تا قیمت کتاب را کاهش دهند، در این شرایط بسیاری از ناشران توانستند با قیمت ارز دولتی کاغذ خریداری کنند با وجود چنین تدابیری انتظار نمی‌رفت که قیمت کتاب افزایش پیدا کند.

برای مشاهده ادامه این خبر اینجا کلیک کنید. 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان