به گزارش ایسنا، صبح امروز احمد مسجد جامعی به مناسبت هفته دفاع مقدس از باغ موزه دفاع مقدس بازدید کرد و با بیان اینکه تپههای عباس آباد یک مکان تفریحی و گردشگری است که در اسناد بالادستی آن نیز این نقش برای آن دیده شده بود، گفت: در مورد ساخت و ساز در اراضی عباسآباد حساسیت زیادی وجود دارد بهگونهای که حتی در زمان کرباسچی - شهردار اسبق تهران - مطالعات برای ساخت نمایشگاه کتاب انجام شد اما در نهایت به دلیل حساسیت ساخت و ساز مسکوت ماند.
وی با بیان اینکه در این اراضی ساخت مجموعه بهم پیوسته هنر اعم از خانه شعر، خانه معمار، خانه موسیقی و غیره پیشبینی شده بود و حتی در اسناد بالادستی نیز به این مهم توجه شد، اظهار کرد: به تازگی شهرداری باغ هنر که با الهام از چهارباغ اصفهان است را در این مجموعه ساخته و قرار است در این باغ هنر مجموعههای مختلف هنری گردآوری شود.
به گزارش ایسنا، سید محمدحسین حجازی - مدیرعامل اراضی عباسآباد - نیز با بیان اینکه تالار شهر با ظرفیت 5000 نفر در مجموعه اراضی عباسآباد و باغ هنر دیده شده بود اما آن را به بوستان ولایت منتقل کردند، گفت: پارکینگی که در مجاورت کتابخانه ملی قرار دارد و موجب خسارت به دیوارههای کتابخانه شده بود در این مدت ایمنسازی شد اما هنوز در مورد این پارکینگ - که در پهنه غربی اراضی عباسآباد قرار دارد - تصمیمگیری نشده است.
وی با اشاره به اینکه کوشک هنر - که در مجموع باغ هنر قرار دارد - با اینکه 75 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، به دلیل مشکلات مالی متوقف شده است، اظهار کرد: شهردار تهران در بازدید از این منطقه قول همکاری داد.
به گزارش ایسنا، مسجدجامعی در ادامه تهرانگردی خود که به مناسبت هفته دفاع مقدس از باغ موزه دفاع مقدس آغاز شد به نمایشگاه پهپادهای غنیمتی رفت و از پهپادهایی که توسط نیروهای نظامی کشور غنیمت گرفته شده است، بازدید کرد.
وی همچنین در بازدید از نمایشگاه نقش وزارت راه و شهرسازی در جنگ تحمیلی با بیان اینکه تهران 190 بار مورد حمله هوایی قرار گرفت و اولین مکانی که مورد حمله قرار گرفت، فرودگاه مهرآباد بود، گفت: مردم تهران نقش ممتازی در دفاع از پایتخت داشتند.
مسجدجامعی با اشاره به چاپ عکسهای خاص وزارت راه و مسکن از اقداماتشان در جنگ تحمیلی تصریح کرد: این عکسها برای اولینبار است که منتشر میشوند و میبایست شناسنامه عکس و عکاس آن نیز ثبت شود.
این عضو شورای شهر تهران افزود: در سالهای اخیر از سایر وجوه جنگ غفلت شده است. در این نمایشگاه قطاری به نمایش گذاشته شده است که چهار واگن آخر آن اتاق عمل بود و اولین بیمارستان ریلی است. به گفته مسئولان وزارت راه و شهرسازی در پی رایزنی با مسئولان باغ موزه قرار است به این مکان منتقل شود.
وی با بیان اینکه جنگ قسمتهای ناشناخته زیادی دارد، با اشاره به رونمایی از اطلس بمباران شهر تهران، ادامه داد: وزارت راه اسنادی را منتشر کرده است که مختص گلولهباران و حمله موشکی به تهران است. براساس این اسناد بیشترین حملات موشکی متعلق به اسفندماه سال 66 و فروردینماه 67 است که آثار انفجار موشکی در مناطق مسکونی در ماههای پایانی جنگ به وضوح قابل مشاهده بود. لازم است اسناد و آثار این وجوه جنگ نیز حفظ شود.
این عضو شورای شهر تهران افزود: راهآهن ایران در زمان جنگ هشت میلیون مسافر و چهار میلیون تن تجهیزات جابهجا کرد و پنج واگن 100 تختخوابی به عنوان اتاق عمل مورد استفاده قرار گرفت بنابراین لازم است این وجوه جنگ نیز حفظ شود.
وی با بیان اینکه یکی از برنامههای باغ موزه دفاع مقدس تهیه اطلس گردشگری دفاع مقدس است،گفت: بر این اساس نقاطی که در تهران مورد حمله قرار گرفت شناسایی و تا پایان سال هم نقشه و هم سامانه آن رونمایی میشود. مسئولان شهرداری عنوان کردهاند که میخواهند آن حادثهای را که در یک محل رخ داده با تابلو به اطلاع عموم برسانند اما به نظرم نصب تابلو ممکن است مشکلاتی را ایجاد کند و به همین دلیل باید چارهاندیشی شود و راهحلهای بهتر را بیابیم.
ادامه دارد