به گزارش ایسنا، مجتهدزاده با بیان اینکه فرهنگ مایه اصلی هویت ملتها است خاطرنشان کرد: فرهنگ یک ملت است که می تواند آن ملت را پیشرفته، عزیز، توانا، عالم، فناور، نوآور و دارای آبروی جهانی کند. در تهاجم معنوی، فرهنگی و در جنگ نرم، حضور دشمن را با چشم نمیتوان دید. در این میدان نباید منفعل و صرفا منتظر حمله باشیم، بلکه این میدان جنگ باید میدان مطالبه گری، عدم انفعال و دفاع خلاقانه باشد.
مجتهدزاده با اشاره به اینکه دشمن خود را در جنگ سخت ناتوان یافت، گفت: آنها جنگ نرم را با هدف ایجاد تردید در دلها و ذهن های مردم آغاز کردند. در جنگ نرم دشمن به سراغ سنگرهای معنوی میآید، آنها را منهدم می کند و یا بافت و تعداد این سنگرها را تغییر می دهد. ولی یکی از ابزارها در جنگ نرم این است که مردم را در یک جامعه نسبت به یکدیگر بدبین کنند.
رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس به استانداردهای دوگانه حقوق بشری اشاره کرد و یدآور شد: زمانی که بحث حقوق بشر مطرح می شود، واکنش غرب نسبت به کشورها متفاوت است. متاسفانه در جهان امروز مداخلات دشمنان با اهداف سیاسی بسیار اتفاق میافتد و چنین دخالتهایی به هیچ عنوان به سود ملت ها نیست بلکه ناظر به استفاده سیاسی و استعماری از عنوان حقوق بشر است. نمونه آن را در مورد یمن شاهد هستیم. آنها از کنار کشتار غیرنظامیان و بمباران مناطق مسکونی و مدارس یمن بیتفاوت میگذرند ولی در مواجهه با حادثه آرامکو که منافعشان را تهدید کرده است سعی در بزرگنمایی حادثه دارند.
مجتهدزاده یادآور شد: سیاست امریکا، به عنوان مظهر استکبار، در مقابل نظام جمهوری اسلامی، سیاست روشن و واضحی است و آن این است که عامل اصلی پیروزی ملت یعنی ایمان و امید را از مردم بگیرند. همانطور که توانستیم چهره واقعی نظام سلطه وحشیگیری و استانداردهای دوگانه دشمن را در دوران دفاع مقدس آشکارکنیم باید موضع متفاوت و خودخواهانه و یکجانبه گرایانه غرب نسبت به مسائل بین المللی را نیز به جهان نشان دهیم.