خبرگزاری ایسنا: سرهنگ رامین پاشایی با اشاره به حضور میلیونی زائران اربعین در کشور عراق گفت: لازم است که زائران به منظور حفظ امنیت سایبری خود اقداماتی را مدنظر قرار دهند. نخستین و مهمترین اقدام این است که زائران توجه داشته باشند که در طول مسیر راهپیمایی از اتصال به شبکههای ناشناس وایفای و اینترنت رایگان پرهیز کنند و در صورت نیاز به اینترنت یا از اینترنت سیمکارت همراه خود استفاده کنند یا به شبکههای مطمئن متصل شوند، چرا که در غیر اینصورت امکان دسترسی به محتویات داخل گوشی و سرقت اطلاعاتشان وجود دارد.
وی ادامه داد: مورد دیگری که زائران اربعین حتما باید رعایت کنند این است که رم و حافظههای جانبی تلفن همراه را با خودشان نیاورند، چرا که در صورت مفقود شدن به راحتی امکان سرقت اطلاعات و محتویات داخل آن وجود دارد.
معاون اجتماعی پلیس فتای ناجا از زائران خواست که در طول سفر از بازکردن پیامها، ایمیلها و لینکهای ناشناسی که برایشان ارسال میشود خودداری کنند و این پیامها را از تلفن همراهشان پاک کنند. همچین به تبلیغات و لینکهای ناشناسی که در شبکههای اجتماعی برایشان ارسال میشود، توجه نکنند و فریب این موارد را نخورند.
پاشایی در مورد افرادی که ممکن است تلفن همراهشان به تعمیر نیاز پیدا کرده باشد هم گفت: این افراد باید حتما تلفن همراه خود را در مراکز مجاز تعمیر کنند و از سپردن گوشی به افراد ناشناس خودداری کنند. همچنین هیچ تصویری از گذرنامه و اطلاعات هویتی خود را در اختیارافراد ناشناس قرار ندهند.
معاون اجتماعی پلیس فتا اضافه کرد: به زائران توصیه میشود که هرگز از تلفن همراه افراد ناشناس برای برقراری ارتباط استفاده نکنند و تلفن همراه خود را نیز در اختیار افراد غریبه قرار ندهند.
وی با اشاره به حضور ماموران پلیس فتا در پایانههای مرزی گفت: ماموران پلیس فتا در چهار پایانه مرزی حضور دارند و در صورت بروز مشکل اقدام به رسیدگی به آن خواهند کرد.