ماهان شبکه ایرانیان

آیت‌الله علم‌الهدی: لباس روحانیت لباس خدمت است

خبرگزاری فارس: آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی امشب در مراسم افتتاح مسجد معراج که در محل این مسجد واقع در بلوار توس مشهد برگزار شد، اظهار کرد: امیدوارم کسانی که به کسوت روحانیت ملبس شدند، به‌عنوان ذخایر ارزشمند درگاه دربانی امام زمان، وجودات باارزش و اثرگذاری باشند و بتوانند این موفقیت را با اخلاص در زندگانی خودشان ادامه دهند.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی خطاب به حاضران گفت: عمامه‌ای که شما به سر گذاشتید یک تفسیر دارد و عبایی که به دوش انداختید یک تفسیر، تفسیر لباس شما در زندگی شما، پیدایش صبغه، رنگ و فرهنگ است.

وی متذکر شد: لباس روحانیت لباس افتخار و شرف تعارف است، اصل قصه می‌گوید لباس روحانیت، لباس خدمت و نوکری است، همان‌طور که نظامیان لباس خاصی دارند، سپاه امام زمان(عج) و نوکران آماده‌به‌خدمت آن حضرت، نیز لباسشان این است.

آیت‌الله علم‌الهدی اظهار کرد: هرزمانی که شما تصمیم گرفتید این لباس را از تن دربیاورید، معنایش این است که در آن زمان در خدمت وجود مقدس امام زمان نیستید، هرلحظه تصمیم گرفتید لباستان را عوض کنید، بدانید معنای آن این است که در آن زمان نمی‌خواهید نوکر امام زمان(عج) باشید.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی یادآور شد: معنای گذاشتن عمامه بر سر گذاشتن کفن بر سر است، یعنی مسیر را تا جایی باید بروید که با این عمامه ما را کفن کنند، در خط سربازی امام زمان(عج) تا این نقطه باید ایستادگی کنیم.

وی تأکید کرد: اگر در اول جوانی با این فکر آمدید این لباس را پوشیدید و خود را وقف امام زمان کردید، بهترین سعادت است اما اگر غیرازاین باشد و در فکر دنیا باشید ضرر کرده و خسران‌دیده تر از شما در عالم وجود ندارد.

آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به سالروز ولادت امام صادق (ع) و حضرت محمد (ص) گفت: برکات این عید سعید، افتتاح این خانه خدا و مرکز ارزشمند در کنار بنیان مرصوص و با معنویت امام زمان(عج) است.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی بابیان اینکه این مسجد از دو جهت دارای اهمیت است، خاطرنشان کرد: از یک‌جهت این مرکز سکونت متدینین است و از جهت دیگر در مجاورت مدرسه قرار دارد.

وی بابیان اینکه این نقطه از شهر از معنویت خاصی برخوردار است که شاید اهالی آن کمتر به آن توجه داشته باشند، ادامه داد: اراضی بهرآباد از املاک خاصه عالم بزرگوار، مرحوم آیت‌الله حاجی‌زاده خراسانی است که از شخصیت‌های ارزشمندی بود و بین فقاهت و عرفان جمع ایجاد کرده بود.

آیت‌الله علم‌الهدی اضافه کرد: عارف بزرگواری بود که به‌عنوان حاج میرزا حبیب مجتهد، معروف بود بااینکه شهرتش در عرفان و ذوق و شعر بود اما فقیه بزرگواری نیز بود که ازنظر مبانی فقاهت، موردتوجه قرار داشت.

وی تصریح کرد: اینجا ازنظر ملک، منطقه‌ای آمیخته با معنویت و از مستملکات یک فقیه عارف بود، خود این تعلق به این فقیه عارف سبب شد مدرسه و بنیان آموزش روحانیت به‌عنوان یک مدرسه پربرکت و مؤثر باشد.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با اشاره به مجاورت این مسجد به مدرسه علمیه، تأکید کرد: امیدواریم عزیزانی که در این مدرسه تحصیل می‌کنند، تهجدهای شبانه و عبادات روزانه‌شان در این خانه خدا انجام بگیرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان