علی ساری در گفت و گو با ایسنا، در خصوص اعلام این خبر که در 5 ماه سال 98، 2244 نفر افراد بالای 60 سال وام ازدواج دریافت کردهاند گفت: سیاستگذاری در امور وام ازدواج در جهت ترغیب جوانان برای ازدواج بود اما این که این موضوع آیا کارایی لازم را در حوزه ازدواج داشته یا خیر از طریق مباحث و نکات این چنینی که مطرح میشود تا حدی قابل ارزیابی است.
وی افزود: البته در واقعیت ما باید برای ترغیب بیشتر افرادی که در سن ازدواج قرار دارند آیتمهای دیگری را نیز مورد توجه قرار دهیم. اما به هر حال برای چالشهایی که در این باره مطرح است باید از مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی کمک گرفت. در واقع باید شاهد یک پیشنهاد کارشناسی در این باره باشیم تا اگر نیازی به اصلاح وجود دارد این اصلاح به صورت کارشناسی انجام شود.
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در خصوص این که برای جلوگیری از سوءاستفاده از وام ازدواج مجلس یا دولت میتواند کاری کند اظهار کرد: اگر در این زمینه قرار است اصلاحی صورت پذیرد باید کار را به صورت کارشناسانه انجام دهیم؛ در واقع باید به گونهای باشد تا قانون شفاف در این خصوص داشته باشیم؛ نه این که در دولت صرفا از طریق آییننامه انجام شود.
به گزارش ایسنا، محمد مهدی تندگویان، معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان روز گذشته گفت: در سال 96 تعداد افراد بالای 60 سال که وام ازدواج دریافت کردهاند 224 نفر بوده است که این رقم در سال 97 به 3530 نفر و در 5 ماه نخست سال 98 به 2244 نفر رسیده است. همچنین این موارد روی میانگین سن ازدواج در کشور هم موثر هستند. این موضوع نشان میدهد قانونگذار تا کنون به بازه سنی دریافت وام ازدواج توجه نکرده است.