خبرگزاری فارس: مصطفی کواکبیان امروز در نخستین اجلاس سراسری انقلاب صنعتی چهارم در هزاره سوم اظهار داشت: پیامبر اکرم (ص) فرمودند هر کس دو روزش مساوی باشد حتماً زیان کرده است و انقلاب صنعتی چهارم در همین حدیث خلاصه میشود. امام صادق (ع) میفرمایند آنکه زمانشناس باشد در مشکلات نمیماند.
رئیس شورای سیاستگذاری اجلاس سراسری انقلاب صنعتی چهارم در هزاره سوم افزود: دنیا در حال تحول، پیشرفت و تغییر است و ما نباید از قافله این پیشرفت و تکامل عقب بمانیم حتی اگر به باور انقلاب صنعتی هم برسیم یعنی کارمان 50 درصد رشد کرده است.
وی با طرح این سؤال که انقلاب درست است یا اصلاحات گفت: ما در سیاست به دنبال اصلاح هستیم، چون یکبار انقلاب کردیم و برای هفت پشتمان بس است، اما در صنعت انقلاب شده است و بنیادهای قبلی در حال تغییر جدی هستند.
کواکبیان با تأکید بر اینکه اگر به انقلاب صنعتی توجه نکنیم زیان میبینیم افزود: در شرایط تحریم اگر به ابعاد انقلاب صنعتی چهارم توجه نکنیم حتماً اقتصاد خود را از دست میدهیم ما نیم درصد GDP دنیا را داریم که حجم آن در حال کوچکتر شدن است.
این نماینده مجلس تأکید کرد: برای جلوگیری از فروپاشی اقتصاد توجه به انقلاب صنعتی چهارم ضروری است.
وی افزود: بخش خصوصی پای اصلی در انقلاب صنعتی چهارم است، ما به مبارزه به فساد اعتقاد داریم، اما این شعار نباید موجب شود که بسیاری را از صحنه خارج کرد.
کواکبیان ادامه داد: با بگیر و ببند کار درست نمیشود به هر حال موضوع توجه به بخش خصوصی مهم است، اما ما اجازه نمیدهیم و اجازه رقابت به بخش خصوصی هم نمیدهیم در حالی که رقابت مهم است.
این نماینده مجلس گفت: در سیاست هم رقابتی شدن مهم است اگر قرار باشد حضور در انتخابات گستردهتر باشد باید رقابت شکل گیرد و انشاءالله دوستان بابت رقابتی شدن عدهای را که تأیید صلاحیت نکردهاند، برگردانند.
وی گفت: در بخش انقلاب صنعتی چهارم نقش حکومت، دولت و مجلس مهم است، مجلس میتواند نقش مهمی داشته باشد.
کواکبیان افزود: بودجه در کمیسیون تلفیق در حال نهایی شدن است و چهارم اسفند در صحن علنی مجلس بررسی میشود.
این نماینده مجلس اضافه کرد: تأکید شد که دولت در بخش آموزش در حوزه انقلاب صنعتی چهارم بیشتر توجه کند، مدیران ما باید باور کنند دنیا به سرعت در حال تغییر است و آنها هم با آموزش این موضوع را در دستور کار قرار دهند.
وی گفت: باور به این تغییر مهم است، ما با کشور تروریست آمریکا درگیریم، اما باید با سایرکشورهای دنیا کار کنیم و با جامعه جهانی تعامل داشته باشیم.
کواکبیان ادامه داد: CFT، پالرمو و FATF یک سال است که بررسی میشود و بعد هم تمام شد. مجلس و دولت تصویب کردند، شورای نگهبان هم سه بخش از چهار بخش را تصویب کرد، اما عدهای تشخیص دادند که این گونه نباشد و بعداً برای ما مشکل درست میشود.