جدیدترین آمار ترابردپذیری: بیشترین خروجی از رایتل، بیشترین ورودی به همراه اول

مدیرکل دفتر نظارت بر خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اعلام عدد ۱۷۶ هزار و ۳۸۳ ترابرد از ابتدای سال جاری، از کاهش تعداد درخواست‌ ترابردپذیری و ترابردهای موفق در مقایسه با سال گذشته خبر داد.

جدیدترین آمار ترابردپذیری: بیشترین خروجی از رایتل، بیشترین ورودی به همراه اول

مدیرکل دفتر نظارت بر خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اعلام عدد 176 هزار و 383 ترابرد از ابتدای سال جاری، از کاهش تعداد درخواست‌ ترابردپذیری و ترابردهای موفق در مقایسه با سال گذشته خبر داد.

طرح ترابردپذیری از سه سال پیش آغاز شده و در این طرح تمام مشترکین می‌توانند با حفظ شماره سیم‌کارت خود، اپراتور ارائه دهنده خدمات خود را تغییر دهند. «محمد امامی» مدیرکل دفتر نظارت بر خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری در گفت‌وگوی خود با ایسنا درباره‌ ترابردهای موفق از ابتدای اجرای طرح ترابردپذیری اپراتورهای همراه، گفته است:

«ترابردپذیری از تیرماه سال 95 به‌صورت آزمایشی آغاز شد و از ابتدای اجرای رسمی پروژه ترابرد از یک شهریور 1395 تاکنون، یک میلیون و 270 هزار و 698 ترابرد موفق حقیقی و حقوقی انجام شده است.»

به گفته امامی تعداد درخواست‌های حقیقی دو میلیون و 94 هزار و 561، درخواست‌های حقوقی 22 هزار و 624 عدد بوده و 9790 نفر نیز انصراف داده‌اند. بر اساس گزارش رگولاتوری در مجموع تعداد کل درخواست‌های ترابردپذیری مشترکان حقیقی و حقوقی و انصرافی دو میلیون و 126 هزار و 975 عدد بوده است. همچنین تعداد 619 هزار و 63 درخواست هم به‌دلایل کدهای ریجکشن از جمله عدم احراز هویت و قبض و برابر نبودن خطوط اعتباری و دائمی و مواردی از این دست رد شده است.

آمار ترابرد

امامی درباره ورودی ترابردپذیری به هر یک از اپراتورها گفته که همراه اول بیشتر از سایر اپراتورها ورودی داشته است: «617 هزار و 398 ورودی از سایر اپراتورها به همراه اول، 599 هزار و 384 ورودی به ایرانسل و 53 هزار و 916 ورودی به رایتل صورت گرفته است.» او البته تاکید کرده این آمار ملاک رتبه‌بندی اپراتورها نیست، ممکن است یک اپراتور درخواست بیشتری داشته باشد اما به دلایل کدهای ریجکشن، ترابرد آن‌ها رد شده باشد.

براساس آمار رگولاتوری اپراتور رایتل ترابرد خروجی نه چندان موفقی و با تراز منفی روبرو دارد؛ موضوعی که بیانگر مهاجرت بالای شماره های تلفن همراه از این اپراتور به سایر اپراتورها بوده است. در مقایسه این آمارها با نمونه مشابه سال گذشته، باید گفت اپراتور اول با تراز مثبت 65 هزار و 348 واحدی نسب به شاخص 30 هزار و 670 در سال گذشته با رشد دو برابری نسبت به سال گذشته همراه بوده است.

امامی با اشاره به ترابردهای موفق سالیانه صورت‌گرفته تاکید کرده که از ابتدای راه‌اندازی این طرح در سال 95، 93 هزار و 69 مورد ترابرد، در سال 96، 501 هزار و 551 ترابرد، در سال 97، 499 هزار و 695 ترابرد و در سال 98 تاکنون نیز 176 هزار و 383 ترابرد صورت گرفته است. بر اساس آماری که امامی ارائه می‌دهد و با توجه به آمار سال‌های گذشته، به نظر می‌رسد تعداد درخواست‌های ترابرد در سال جاری رو به کاهش است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان