وی افزود: تهیهکننده سریال «کتونی زرنگی» محمدرضا شفاه و نویسندگان جوان و حزباللهی و مستعد آن محسن ملکی و حسین حقیقی از خوشنامترین چهرههای جبهه فرهنگی انقلاب در حوزه مدیریتی، فیلمسازی و نویسندگی بوده و هستند و بدیهی است از چنین ترکیبی، یک اثر غیرقابل پخش از جهت محتوایی درنخواهد آمد. حتی کارگردان سریال هم که آن موضع تند از او منتشر شد و البته تا امروز دوبار بابت آن عذرخواهی کرده است، تا قبل از آن موضعگیری بهعنوان فیلمساز برگزیده جشنواره عمار شناخته میشد و فیلم «قندون جهیزیه» او بارها و بارها از رسانه ملی پخش شده بود.
براساس چند قسمت به قضاوت نهایی رسیدهاند
آذرپندار با اشاره به اظهارنظرهای هفته گذشته در مورد کیفیت سریال ادامه داد: جالب است بدانید که تا همین امروز، تنها پنج قسمت راف کات شده از سریال «کتونی زرنگی» تحویل نهادهای نظارتی سازمان شده است و اظهارنظرها بر اساس همین پنج قسمت نهایی نشده است. عجیب اینکه ظاهرا دوستان بر همین اساس، به قضاوت کاملی از کیفیت این سریال که بودجه بیت المال صرف آن شده، رسیدهاند و هیچ درخواستی هم مبنیبر ارسال باقی قسمتها به ما نداشتهاند!
وی همچنین بیان کرد: البته ممکن است دوستانی در جواب بنده، مصاحبه کنند و بگویند بر اساس همین پنج قسمت به این تحلیل رسیدهاند که کار کلا قابلپخش نیست. سوال اساسی من اینجاست که آیا این پول صرفشده از جیب مردم، ارزش یک دور بازبینی کامل را هم نداشت؟ برای توقیف یک سریال مصوب آیا بهتر نیست لااقل یک بار آن را از اول تا آخر ببینیم؟
این مدیر شبکه سه سیما در ادامه بیان کرد: معتقدم پخش سریال «گاندو» از شبکه سه که بدون نظارت نهادهای نظارتی سازمان صداوسیما تولید و البته تنها با هماهنگی با رئیس سازمان پخش شد، باعث حساسیتهایی شده که روند تولید چنین سریالهایی را برای شبکه سه سختتر کرده است. «کتونی زرنگی» هم مشمول همین حساسیتها شد. تا جایی که با بازبینی پنج قسمت رافکات، در مورد آن جمعبندی میشود و سریال به محاق توقیف میرود.
به ورطه ساخت سریالهای خنثی و بیمساله نمیافتیم
آذرپندار اضافه کرد: کسی از شبکه سه نخواسته و احتمالا در آینده هم نخواهد خواست که برای ایام انتخابات سریالی تولید کند. اما تلاش قطعی ما با وجود همه سختیها و ناملایمات، همچنان بر این است که به ورطه ساخت سریالهای خنثی و بیمساله نیافتیم و اتفاقاً در بزنگاههایی چون انتخابات تماشاگر نباشیم. گرچه عافیتطلبی و محافظهکاری ریسک کمتر و در بین اغلب تصمیم گیران طرفداران بیشتری دارد.
وی در پایان تاکید کرد: معتقدیم خواست مردم از ما در حساسترین روزهای تاریخ این کشور، این است که مسائل روز و ملتهب و دغدغههای سیاسی و فرهنگی و اجتماعی این کشور را در تولیدات نمایشی لحاظ کنیم و به این خواسته، انشا الله به شرط حیات، پایبند میمانیم.