ماهان شبکه ایرانیان

گزارش مشرق/

حمله هماهنگ رسانه‌ای به مردم ایران همزمان با نبرد کرونا/ مرغ همسایه این‌بار غاز نیست! +تصاویر

در شرایط فعلی غیراخلاقی‌ترین و ضدبشری‌ترین کار آن است که سیاستمداران یا رسانه‌های یک کشور، از مبتلا شدن مردم یک کشور رقیب، تلویحا یا آشکارا ابراز خوشحالی کنند.

سرویس سیاست مشرق- بزرگ‌ترین، پیچیده‌ترین کارزار «عملیات روانی» و «هجمه رسانه‌ای» تاریخ که چند سالی است علیه ملت بزرگ ایران به راه افتاده است، از هیچ روزنه‌ای برای تخریب امید و اعتماد مردم به یکدیگر و به حاکمیت، ویرانی «خودباروی» و تزریق ویروس «خودتحقیری» چشم‌پوشی نمی‌کند. در آخرین فاز از این عملیات روانی ناجوانمردانه، شیوع ویروس کرونا و ابتلاء بخشی از هموطنان ما به این ویروس، از همان ساعات نخست اعلام خبر اولین فوتی‌های این بیماری در شهر قم، کلید خورد.

این بار اما هدف اصلی و بلندمدت این کمپین رسانه‌ای، یعنی تسویه حساب با اعتقادات مذهبی، به طرزی عیان به اهداف پیش‌گفته اضافه شده و شروع شیوع بیماری کرونا در شهر قم، ظاهرا میدان فراخ‌تری در اختیار گردانندگان کارزار فراهم کرده است.

خباثت رسانه سلطنتی انگلستان در استفاده از تصاویر اماکن مذهبی در پوشش اخبار کروناویروس
طعنه یک کانال اصلاح‌طلب به اعتقادات مذهبی

طبق معمول، این فاز جدید جنگ علیه روح جمعی ملت ایران نیز محصول اتحاد عوامل خارجی و عوامل داخلی است. یعنی اگر از یک‌سو، مقامات دولت جنایتکار آمریکا، مستقیما شمشیر را برای ایران (همان طور که برای رقیب قدرتمند آمریکا، جمهوری خلق چین) از رو بسته‌اند و مدعی «پنهان‌کاری» نظام درباره کرونا می‌شود، از سوی دیگر، متحدان منطقه‌ای امریکا هم از فرصت کرونا بهره بردند تا با اقداماتی چون بستن مرزهای زمینی و هوایی، کمپین دروغ و جعل با محتوای «انتقال بیماری از مبداء ایران»،  «منزوی سازی» ایران را کلید بزنند.

از طرف دیگر، باز همان ویروس حاد «خودتحقیری»، «شهوت خبر منفی» و مسابقه‌ی ساخت شایعه در داخل هم به کمک این کارزار آمده‌اند. بخشی از سلبریتی‌هایی که ثابت کرده‌اند هیچ هنری جز پاشیدن نمک بر زخم‌های ملت ایران، سر دادن نفیر «بدبختی» و «بیچارگی» و البته «اتهام‌زنی» و فحش و ناسزا به زمین و زمان ندارند، طبق معمول وارد عمل می‌شوند و در این مسیر، از همراهی و همکاری برخی فعالان شبکه‌های اجتماعی و برخی اهالی رسانه و حتی برخی رسانه‌هایی که متاسفانه با بودجه حکومتی ارتزاق می‌کنند، برخوردارند. شاید هیچ‌گاه دشمنی نظام سلطه با ملت ایران این اندازه عیان نبوده است که شبکه اجتماعی اینستاگرام، صفحه کاربری یک بیمار مبتلا به کرونا که خبر بهبود خود را به اشتراک گذاشته بود و هیچ وجه محتوای سیاسی هم نداشت، از دسترس خارج کرد، چرا که دشمنان ایران، قاتل «امید» مردم بزرگ ایران هستند.

این در حالی است که صحنه‌هایی زیبا و غرورآفرین از مجاهدت کادر پزشکی و ایثارگران عرصه درمان، اخبار بهبودی بیماران کرونا، اتحاد گروه‌های جهادی و تولیدگران داخلی برای افزایش تولید اقلام بهداشتی، نذر «ماسک» رایگان توسط هموطنان و ده‌ها مورد این‌چنینی، هیچ‌جایی در اخبار رسانه‌های «آزاد» (در واقع آزاد از اخلاق و شرافت) ندارد.

البته سردمداران نظام سلطه هم بلافاصله با اظهاراتی صریح، مواضعی اتخاذ می‌کنند تا خطوط و سرفصل‌های این جنگ روانی را معلوم کنند و ارکستر داخلی و خارجی را هماهنگ نگه دارند. برای مثال، مایک پمپئو، وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا امروز سه‌شنبه، 6 اسفند( 25 فوریه) در سخنانی از پنهان‌کاری مقامات ایران درباره شیوع کرونا ابراز نگرانی کرد.

 او مدعی شد اطلاعاتی در دست دارد که نشان می‌دهد جمهوری اسلامی ‌ایران، "جزئیات مهمی" درباره شیوع ویروس کرونا دارد ولی حاضر به بیان آنها نیست و پنهان‌کاری می‌کند.

روز 26 فوریه (7 اسفند) هم برایان هوک، نماینده ویژه امور ایران در وزارت خارجه آمریکا، در اظهاراتی مضحک مدعی شد که ایران به جای ایجاد نیروهای نیابتی باید سیستم بهداشت و درمان خود را تقویت می کرد.

این اظهارات و ربط دادن مسایل کاملا بی‌ارتباط به یکدیگر در حالی است که در خود آمریکا، شخص ترامپ و دولت او به واسطه‌ی سوء مدیریت شدید در بحث بیماری‌های واگیردار و عدم آمادگی برای مقابله با کروناویروس، به شدت زیر هجمه و انتقاد است.

برای نمونه، «چاک شومر»، سناتور دمکرات متنفذ آمریکایی، به شدت نسبت به عملکرد ترامپ در حوزه بهداشت و درمان انتقاد کرد و این مساله را یادآور شد که ترامپ بودجه مرکز پیشگیری‌ از بیماری‌های واگیردار ایالات متحده را 16 درصد کم کرد. شومر در جدلی مستقیم با ترامپ، در جواب او  نوشت:

"من از درخواست بودجه رقت‌انگیز و نامناسب رئیس‌جمهور ترامپ انتقاد نکردم. به بی‌کفایتی او اشاره کردم؛ برنامه‌ای برای مقابله با کروناویروس ندارد. او تیم امنیت جهانی بهداشت در شورای امنیت ملی را منحل کرده، قصد دارد بودجه مرکز کنترل و پیشگیری بیماری را تا 16 درصد کاهش دهد و حتی یک نفر را برای نظارت بر مقابله با ویروس کرونا تعیین نکرده است."

علاوه بر این، «نانسی پلوسی»، رئیس‌ مجلس نمایندگان آمریکا، پاسخ رئیس‌جمهور این کشور به بیماری کرونا را «خجالت‌آور» و «کم‌رمق» توصیف کرده است.  

سیاستمداران هر دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه تا به حال از دولت ترامپ بابت سیاست‌هایش برای جلوگیری از شیوع کرونا انتقاد کرده‌اند، اگرچه ترامپ ادعا کرده کار مقام‌های دولت او  «فوق‌العاده» بوده است!

 میت رامنی، سناتور قدرتمند جمهوری‌خواه که عضو کمیته بهداشت، آموزش و کار مجلس سنای آمریکا نیز هست، گفت دولت آمریکا اقدامات کافی را برای آماده شدن جهت مقابله با شیوع این بیماری انجام نداده است.  

او تاکید کرد:

"من از اینکه ما چه اندازه برای همه‌گیری این بیماری هم از لحاظ تجهیزات ایمنی و هم از لحاظ دستگاه‌های پزشکی برای کمک به مبتلایان آمادگی داریم، مأیوس هستم. "

از سوی دیگر،  از سایر سرزمین‌هایی که جنگ روانی علیه ملت ایران را اداره می‌کنند، نیز خبر می رسد که علی‌رغم پیش‌آگاهی نسبت به مشخصات کروناویروس و نحوه شیوع آن و احتمال بالای سرایت عن‌قریب، موارد بالای مبتلایان، سردرگمی سیستم‌های حاکمیتی، کمبود اقلام بهداشتی و عدم رعایت موارد بهداشتی از سوی مردم آن، به وفور دیده می شود.

از سرزمین‌های اشغالی گزارش می‌رسد که مقامات بهداشتی این کشور از قرار گرفتن حدود 1400 نفر از شهروندان این رژیم در قرنطیته خانگی خبر داده‌اند.

در لندن و شهرهای بزرگ بریتانیا، دست‌کم گزارش ایرانی‌های مقیم بریتانیا بر این مبناست که کمبود اقلامی چون ماسک و مایع ضدعفونی کننده و دستکش به شدت فراگیر است. همین مساله درباره شهرهای ایتالیا و فرانسه نیز صدق می کند. در ایتالیا کار به پیش فروش محلول ضدعفونی رسیده است.

پیش فروش محلول ضدعفونی در ایتالیا

کمبود ماسک در ایتالیا

در آلمان، برخی از افراد این مقیم این کشور خبر می دهند که اطلاع رسانی‌ها به حدی ضعیف است که مردم حتی در شهرهایی چون برلین حداقل‌های بهداشت فردی را در محیط‌های عمومی رعایت نمی کنند.

به هر حال، ویروس کرونا، چه ساخته‌ای بیرون آمده‌ از زرادخانه سلاح‌های بیولوژیک باشد و چه یک عارضه طبیعی، دیر یا زود، بسیاری از کشورهای دنیا را درگیر خواهد کرد و این روند گرچه دیر یا زود دارد، اصطلاحا سوخت و سوز ندارد.

نوع و سرعت شیوع این بیماری، تازه بودن بیماری و ناشناس بودن ویژگی‌ها و مختصات آن لاجرم در همه کشورهای درگیر، حدی از دستپاچگی، آشفتگی و وحشت همگانی و البته کمبودها و نارسایی‌ها در سیستم بهداشت و درمان کشورهای درگیر را در پی خواهد داشت.

در این شرایط، غیراخلاقی‌ترین و ضدبشری‌ترین کار آن است که سیاستمداران یا رسانه‌های یک کشور، از مبتلا شدن مردم یک کشور رقیب، تلویحا یا آشکارا ابراز خوشحالی کنند و نهایت سعی خود را به کار ببرند که آثار و تبعات درگیری کشور مورد نظر را با ویروس و بیماری کرونا، تعمیق و گسترش دهند.

این دقیقا کاری است که دولت جنایتکار ایالات متحده و شرکای آن، هم علیه مردم چین و هم مردم ایران در پیش گرفته‌اند. یعنی اگر وزیر بازرگانی آمریکا چند هفته قبل، از آثار مثبت اقتصادی درگیری چین با کرونا برای آمریکا، ابراز رضایت کرد، مارک دوبوویتز، مدیر صهیونیست اندیشکده‌ی «FDD»(بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها!)در روزهای اخیر، آشکارا از ابتلای برخی هموطنان ما به کرونا، ابراز رضایت نمود.

از سوی دیگر، رسانه‌های تصویری وابسته به اتاق فکر مشترک ضدایران (بی بی سی فارسی، ایران اینترنشنال، صدای آمریکا، من و تو) خباثت و دشمنی خود را با مردم ایران به جایی رسانده‌اند که اخبار موارد جدید ابتلا یا درگذشتگان این بیماری در ایران را با خشنودی و رضایت نه چندان پنهانی مخابره می کنند و از هیچ فرصتی برای تخریب فضای روانی مردم ایران، دامن زدن به بی‌اعتمادی همه جانبه، افزایش شکاف ملت و حاکمیت و پمپاژ بی‌وقفه دروغ نمی گذرند.

درگیری با ویروس کرونا، با همه تلخی‌ها و تلخکامی‌ها، دست‌کم این حسن را دارد که مردم ایران چهره بی‌نقاب دشمنان خود را ملاحظه کنند، همان‌ها که به نام «آزادی» و «حقوق بشر» و «اطلاع‌رسانی آزاد» از جنایتکارترین رژیم‌های روی زمین(امثال سعودی و آمریکا و اسراییل) بودجه می گیرند و در چنین روزهایی، از ابتلاء مردم ایران ابراز شادی و رضایت می کنند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان